Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Vlastník karty

V minulosti mnoho českých karet zaregistrovaných na českého občana skončilo na Slovensku (a naopak). Nemáte někdo zkušenost, kdo je partnerem pro operátora satelitní televize? Ten kdo fyzicky vlastni kartu, nebo ten na koho je zaregistrovaná? Může si držitel kartu přeregistrovat na sebe bez vědomí toho na koho je karta zaregistrována?

Pajk
Registrace: 6/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vlastník karty

vlastníkom karty je ten kto tu kartu fyzický vlastní
to znamená že, ak máš slovenskú kartu a dal si si ju zaregistrovať na slovenského občana lebo iná možnosť vtedy ani nebola, teraz si ju môžeš legálne preložiť na svoje meno, a to tak že si stiahneš tlačivo na preregistráciu vyplníš ho a odošleš poskytovateľovi tejto služby a ten ju na teba preloží. pri otázke odkiaľ ju máš uvedieš kúpil som ju, ak si ju ukradol máš po vtákoch !!!

skynett
Registrace: 8/2009

Partnerem pro operátora je člověk na kterého je karta registrovaná. Když znáš údaje, resp. jméno a příjmení, bez problémů takovou kartu přeregistruješ na sebe ...

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

presne tak, 4mk má správne doplnil

skynett

Všetkým svojím zákaznikom som už takéto karty preregistroval na svoje adresy.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

Karta ako tovar sa mohla predávať aj na území druhého štátu ,ale registrovať na seba ju mohol len občan toho štátu pre ktorý bola určená, preto kopa českých obchodníkov a naopak slovenských, ktorý predávali tieto karty, si ich registrovali na seba, tak mal možnosť slovak a naopak čech získať prístup k programom druhého štátu, problém nastáva až pri výmene karty, napríklad: prelomenie kódovacieho systému , keď niekto nevie na koho má tuto kartu registrovanú , tak oňu príde, prípadne aj vie ale dotyčná osoba mu ju nechce vymeniť tak oňu príde tiež .

skynett

ak aj nepoznas meno na koho bola registrovana napis na Skylink a uved ze kartu si kupil na burze a preregistruju na teba

Duzu
Registrace: 7/2005

PS: sám som tak o jednu prišiel, stála ma vtedy 5000 SK, predavač do dnes robí zo seba mrtvého chrobáka.

skynett

Asi špatně rozumím, ale "skynett" píše o tom "kdo ji vlastní" a "4mk" píše o tom "na koho je karta registrovaná". Podle tebe, tedy poskytovatel bez souhlasu toho na koho je karta registrovaná, přepíše kartu na toho, kdo si o to požádá (fyzicky má kartu). To, že by někdo uvedl "že ju ukradol" je pěkný nesmysl;-)

Pajk

ja som napisal na skylink a novu mi poslali zdarma

Duzu
Registrace: 7/2005

Mám podobný problém, moje slovenská karta skončila při výměně u slovenského občana a ten už se mnou nekomunikuje. Pokud by tedy probíhala výměna jím vlastněné české karty, měla by přijít na mojí českou zaregistrovanou adresu. Pokud si tedy včas bez mého souhlasu neprovede její přeregistraci na sebe. To jste mě tedy nepotěšili:-(

Pajk

@ Pajk

Tak ešte raz, máš fyziky kartu doma ???
preskenuješ ju celu aj z číslom karty aby ho bolo dobre vidno, potom stiahneš zo stránky operátora karty žiadosť na preregistráciu, tu vyplníš a preskenuješ do formátu PDF alebo JPEG, potom to všetko pošleš Emailom alebo Faxom na Email operatora a čakáš na odpoveď od operatora OK ???

skynett

@skynett

Díky, chápu. Bohužel moji slovenskou kartu doma nemám, protože skončila při výměně na Slovensku. Mám jen starou slovenskou kartu a ta mi je nanic. Tak jsem chtěl jen vědět, jestli při případné výměně českých karet skončí tato karta u mě nebo u něho. Tím bychom si mohli být kvit. Díky za vysvětlení.

Pajk

Taky jsem nechal registrovat kartu na slovenskyho obcana/Ludovit Holko/ a ten se na mne,kdyz probihala vymena vybodl a nechce ju poslat.

zdenekddd
Registrace: 2/2007

To Pajk

Dej si pozor, když ten "výkuk" zná tve jmeno a příjmení, resp. na koho je registrovaná, tak tu cz kartu už přeregistroval dávno na sebe a při výměně zase budeš mít smůlu.

4mk

To 4mk

Zatím je stále zaregistrovaná na mě. Proto mě zajímalo jestli si ji může bez mého souhlasu přeregistrovat na sebe.

Pajk

To Pajk

Tvůj souhlas není potřeba. Na formuláři k přeregistraci karty uvedeš jen jméno a příjmení na koho je karta registrovaná. A samozřejmě své údaje ...

4mk

a ked mam kartu zaregistrovanu na cecha a mam pristup k informaciam na nete? cize tam mozem prepisat urdaje ... staci prepisat tam alebo treba posielat tlacivo?

bedo
Registrace: 4/2007

prepis asap

ale najprv zmen heslo!

krikri
Registrace: 3/2010

karta som registroval ja na kamarata. Cize heslo viem iba ja ... to je pohoda a je to vlastne rodina takze toho ze nebude komunikovat sa nebojim. Chodieva aj k nam. Ale chcem to dat doporiadku ked je to teraz uz takto a neviem ci toto staci.

bedo
Registrace: 4/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra