![]() |
|
komu tiez sekas obraz na TP 12 109?caute. oedky sa zmenili parametre na tp 12 109 odvtedy mi trh obraz..tak kazdych par minur sa zastavi obraz na polsekundy..ine tp to nerobia..ani ine hd stanice z inych tp..toto ma ale prestalo po ccase bavit tak som nepredlzil predplatne HD balika. skylink to neriesi vyhovara sa na vsetko mozne. mam opticum 9500hd..a seka to furt..ziadna zmena nastaveni nepomaha.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
Všem, co mají slabší signálPomůže jen přesné nasměrování nebo větší parabola.Celý ten paket HD Skylinku je po "úpravě vysílání" na 8PSK a FEC 3/4 velmi choulostivý na jakékoliv BER. Když není BER, je obraz... |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Robila to Nova HD aj HBO HD asi pred týždňom.No momentalne OK. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Na tento tp je potřeba větší anténa a je třeba ji přesněji doladit. Divím se že to nevíš, už se to zde mnohokrát řešilo.Viz sekce Přehledy. Je dobré napřed hledat chybu u sebe. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?mam naladene ukazuje 99% kvalitu...ako to mam este lepsie naladit?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Není 99% jako 99%. Na tento údaj se vykašli.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?ok. tak porad..ako na to...a netusim co znamena BER..a ako to odkontrolovat..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?pomaha vyp a zap stb :sly:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
TulenMísto toho tvého neustálého tlachání a mletí pitschovin na tomto fóru jsi se mohl věnovat nečemu užitečnejšímu, třeba práci. Pak bys měl zajisté dostatek finančních prostředků na zaplacení odborníka, který by ti parabolu nastavil tak, jak má být. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?BER je něco trochu jiného než BEER :laughing: To já se při nastavování paraboly vyprdl na nějakej BER (protože nemám čím ho měřit) a místo toho sem si dal BEER a nevšiml sem si že by mi nova hd od skylinku blbla :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Nic se neseká. I po úpravě parametrů to jde bezvadně.To bob.r: Nemyslím si že příjem tohoto TP je velmi choulostivý na nekvalitní nastavení. Spíše je jen méně b.l.b.u.v.z.d.o.r.n.ý :-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
2tulenTranspondér žádné problémy nemá, nech si nastavit parabolu!!!Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 639 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Nenapisal si aku velku mas parabolu, inac BER oznacuje "chybovost",Pokial si kutil, daj vacsiu parabolu, ak nie zaplat horeuvedenym odbornikom za nastavenie, Ak chces radu ako amater, asi zmen forum, tu sa to hemzi odbornikmi,co sa zivia montazou a tomu odpovedajuce su i odpovede! |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
Konečně dochází na to,že jsou problémy s nepřesně nastavenou parabolou. TakyMachři, co to nastavujou podle teploměrů a satfinderů, mají konečně názornou ukázku toho, jak to pak vypadá. Prostě bez pořádného měření je nastavení problém.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?No obavam sa, ze ak ma 60 parabolu a menej, pripadne menej kvalitne lnb, tak mu nepomoze ziaden merak.Na druhej strane ak pouzije 100-120 ofsetku a ibu, tak to "nahrubo" doladi aj takym sumitkom ako je satfinder, este bude mat aj rezervu! :))) |
Peep
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?parabolu mam 80ano satelit mi montovala odborna firma ktora pouzila merac..myslim ze to boli taki odbornici ako napr. polulin a spol..preto to teraz seka..kde najst odbornika a nie kecalka ktori dodrbe na co siahne a len keca..a vie o tom prd.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?No vidíš, měl sis od nich nechat namontovat parabolu, a ne satelit.... |
polulin
![]() |
|
tulenTu sa to fakt hemzi montermi a predajcami a oni budu stale svoju pesnicku-daj to namontovat odbornikom-neraz som niekomu doladoval antenu nastavenu monterom s merakom,co svedci o ich neprofesionalite v lepsom pripade.V horsom je moznost vychylenia,alebo deformacie paraboly vplyvom vetra...A tam môzte nahanat chybovost merakom,ked aj tak v konecnom dôsledku vysledok bude rovnaky ako podla teplomerov. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?tulen: nekde jsem cetl, ze to muze zpusobovat zapnute EMU... |
pejvl2
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?skusim vypnut emu..ok dik.profici mi montovali a merali parabolu...a riadne som im za to zaplatil..ci zaplatil som im len za unuvanie a nic negarantuju? vietor mozem vylucit..mam parabolu v zakryte za stenou.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Prostě to odflákli. Reklamuj to, musí to dát do pořádku, popř. to můžeš zkusit sám. |
polulin
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Tak si myslím , že s tím montováním odbornou firmou se to nemusí přehánět. Chce to čas, něco si o tom přečist,trochu zručnosti a dávku trpělivosti a odvahy viset na žebříku.Instalaci paraboly(80 i 60) jsem řešil tak, že sat signál byl lepší, čím vyšší tón se ozýval z TV. Jeden mobil jsem položil u TV a s druhým na uchu jsem na žebříku ladil parabolu( i LNB). Při nejvyším tónu jsem to vše utáhnul a šel k TV. Spustil jsem ladění a vše co jsem tam chtěl mít se naladilo. Na 80tce mám 19ku+ 23ku a na 60tce(NEXT karta) jsem dal jen 23ku. 12109 úplně bez problémů. Netvrdím , že se to nedá zdokonalit síla 90-96% kvalita 78-86%. Prostě to maká. |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?ja to mam zas naopak..intenzita 77 % a kvalita pise 99 % ale tie udaje su asi nie velmi vierohodne..diky za nazorymam parabolu na balkone upevnenu skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenMnoho lidí si domů pozve firmu na provedení nějaké práce, aniž by předtím o té firmě cokoliv věděli. V naprosté většině případů se všichni řídí cenou, a nikoliv kvalitou. Pokud Ti tu montáž dělala seriózní firma, tak Ti tu parabolu doladí grátis. Pokud jsou to zlatokopové, tak na to ani nemají techniku a znalosti. Fušeráků bez pořádné měřící techniky je mnohem víc než poctivých řemeslníků. Pokud ovšem chceš kvalitní práci, tak musíš být ochoten za ni taky kvalitně zaplatit. Pokud někdo dělá montáže bez měřáku, tak může inkasovat 300,- Kč. Pokud má ukazovátko za pár stovek tak mu stačí 500,- Kč. Pokud někdo vyplázne za měřící techniku půl mega, tak si na to musí vydělat!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?Přesně tak, je to pouze o nastavení Paraboly. Před Vánocema jsem montoval 60cm Anténu a naní inverto monoblok určený pro 80cm. Sice jsem to zákazníkovy říkal, ale prostě na Balkoně 80tku nechtěl. A pokuď má člověk patřičné měřící vybavení a ví co má měřit a jak vše nastavit, jde to pěkně seřídit aj na 60tku. Potkal jsem ho v sobotu v obchodě a říkal, že to jede perfektně. Ale každopádně bych to taky reklamoval, ať si to dojdou pořádně nastavit! |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: komu tiez sekas obraz na TP 12 109?mne nič neseká dnes som pozeral kino cs a v pohode celý deň aj u hbo hd R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54 | |
![]() |
|
![]() |