Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mobilní telefon

Právě jsem si pořídil mobilní telefon Aligator A800.Po připojení mobilu k PC tento ho vůbec nevidí.Chtěl bych nahrát nějaké fotky na paměť.kartu 2GB.Podotýkám že k mobilu nejsou dodávány ovladače.Najde se nějaká dobrá duše,která mně dokáže poradit?Jsem už starý člověk a tak už mně to tolik nepálí jako mladým. Děkuji za každou radu.

Marci
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mobilní telefon

Pane Marci
Je vidět že vám to opravdu nepálí...
Zde je satelitní forum to jsou paraboly lnb koaxailní kabely atd...nikoliv mobilní telefony
Zkuste stránky zaměřené na mobilni aparáty
Já už jsem taky starý člověk ale sat přijímač od mobilního telefonu ještě poznám :))) :)))
neberte to zle..

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

kamo aj moj SEk810i mam napojene bud cez pc suite dodane k mobilu,ale nepouzivam ho skor rychlejsi som ked iba cez kabel prepojim a ono si to najde samo v tento pocitac ,alebo este pouziva, bluetooth ale staci aj ten kabel a ziadny program neni treba :sly:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

Kupit USB citacku do PC na karty MicroSD ;)
pat Rv

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

pat R^
jank Rv
Marci ban
:))) :))) :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Takže promiňte,že jsem si dovolil obtěžovat.Mobil od sat přijímače také ještě poznám.Já jen že v minulosti tady byly také dotazy mimo mísu a nikomu to nevadilo.

Marci

@Marci

z toho si nic nedělej.Je tady spousta blbů,kteří neporadí a ještě si z tebe utahují.Je to smutné,ale je to tak.Sám ses přesvědčil na vlastní kůži a nejsi ani první a stoptro ani poslední... :-/

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

google mi vyhodil program MOBILedit!. Od verzie 4.3.1.854 by mal podporovať aj Aligator A800. viac najdeš na: http://www.google.sk/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CB8QFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.cucaj.sk%2Findex.php%3Ftopic%3D11830.0&ei=8XI0TdmJNMuRswaJxqT5CQ&usg=AFQjCNEypYqK6HdXNZkDiXqEWxfTT6-hYg

majoSk
Registrace: 6/2007

Mobilní telefon

Je to HD ten aligátor :)))

donkarlos
Registrace: 2/2008

majoSk

Mobiledit,myphone explorer...su hlavne na pristup k sms,zoznamu...(ano,zvladaju aj subory,drivery musis nainstalovat z cd,alebo netu),ale,pokial telefon neumoznuje mass storage(tam drivery su priamo vo windows),tak jedine citacka kariet.Doma aj z fotaku radsej pouzijem citacku,lebo blby prenos obrazkov vo windows neznasam.Jedine,ze nabootujem do ubuntu.Tam pripojim kludne fotak priamo.

Kasr
Registrace: 8/2008

Já mám nainstalovaný MOBILedit 5.0.Tento program podporuje Aligator A800,ale po propojení datovým kabelem počítač stále nevidí telefon.Jinak moc děkuji těm ochotným čtenářům něco rozumného poradit.

Marci

Marci

Drivers.

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra