![]() |
|
Kabel scart 21pi - HDMI kabelMám dotaz doposud jsem používal k připojení TV - satelitu kabel scart. Ten sám zapínal av vstup na TV když se zapnul satelit.Ted jsem přešel u nového HD satelitu na HDMI kabel ten již neumožnuje zapnutí. LCD Samsung LE46C654 . Na TV musím ted vždy ručně zapnout HDMI vstup |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabel.....ano,většinou je to tak :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilMôže to tak byť aj nemusí,záleží od TV a nastavenia sat.prijímača.Mne sa TV automaticky prepne na HDMI aj v obyvačke tak aj v spálni.TV mám Samsung.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelmam panasonic hd tv a tiez to musuim zadavat rucne..automaticky sa mi to zial neprepne pri hdmi. pri scartke sa to same prepinaloskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
pcwordVôbec nemusíš prepínať ručne, ide to aj automaticky. Musíš isť do servisného menu a tam dať povel na zapínanie HDMI... Presný návod ti pošlem, keď dojdem domov. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
tulenAj tebe na Panasonic pošlem návod na automatické prepínanie na HDMI.... |
Milan C
![]() |
|
Milan Cna LCD značky Sony řady W5800 něco nemáš? :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
To:Milan CPosli mi, prosim, take navod na automaticke zapinani HDMI na Samsung LCD TV. Dekujidamba Vantage 8000 S, DreamSky 256 HD, WaveFrontier T90, 8x LNB
|
damba
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelPre Panasonic: na tv pridrž tlacidlo vol- a na DO trikrat stlač AV.Dostaneš sa do hotelového modu.zapni na ON a vyber si výstup,ktory chceš použit pri zapnuti TV. |
johny72
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabeldiky..to by bolo fajn kebyze to ide...nastavitskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
PanasonicNa Panasoniku (a asi i na jiných televizích) stačí zapnout hotelový mód a v něm vybrat volbu, že primární vstup (tedy po zapnutí televize) je HDMI a je hotovo. Mě satelitní přístroj televizi i zapíná a vypíná.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Automatické prepnutie na HDMI-návodNa boku alebo vpredu zobrazovača pridržať naraz zmačknuté tlačítko -/V na DO asi 3x zmačknúť tlačítko AV.Otvorí sa menu zobrazovača a položku Hotelový mod zmenit na ON ariadok pod ním vybrať príslušný vstup,ktorý chcem mať zapnutý pri zapnutí TV. Všetko. R^ |
Milan C
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelnevíte někdo jestli to funguje i u Philipsu? hlavně teda nevím jak se ten mod zapíná :zombie: |
milda1967
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
tulenIde to na 100 percent. Používam to aj na Panasonicu aj na Samsungu. |
Milan C
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelPíše sa tu stále o tom.https://www.parabola.cz/forum/topic-51763/ 90°E-45°W: TBS6903 Profi,Gibertini 150,QARL 3636+,Amiko GBOX V2000,Twin Inverto Black Ultra,Cavel KF114,Gigabyte GA-AX370-Gaming K7,AMD Ryzen 5 2600X,G Skill FlareX F4-3200C14-8GFX,Gigabyte GV-RX560 Gaming OC-4GD,Sound Blaster Z,Samsung SyncMaster U28E59
|
DDR
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelLCD Toschiba funguje ve funkci regzalink s přehávačem Panasonic automaticky. Spojení HDMI s Optiboxem Pantherou však nejede - nutno přepínat ručně |
Displej
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 449 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabeldiky páni.idem to vyskusat.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelmam TV Panasonic + satelit a zapina sa mi to vsetko jednym tlacidlom- na TV nastavis hotelovy mod a vyberes HDMI vstup - satelit nevypinam cez DO TV sa napaja z Master Slave predlzovacky to znamena ze ked sa zapne TV zapne sa aj satelit, ked sa TV vypne satelit sa tiez vypne |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelAhoj, mám Philips PFL8404 a vyzkoušel jsem už vše..hotelový mód nemá (v WV není aktivní) a jinak se mi to nepodařilo nastavit aby startoval vždy do Hdmi...ví to někdo? Díky.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelKluci nechci prudit,ale co bude dělat až si pořídí další zařízení s hdmi? Stejně to bude muset přepínat ručně! Hotel mod akorát vždy při zapnutí TV připojí vstup který je tam zadaný.Tady je hlavní předpoklad toho ,že ten satelit ,atd. to umí po hdmi zapnou popřípadě i vypnout,pak není potřeba v TV nic nastavovat. Stručně řečeno musí se v satelitu tato funkce povolit.Otázkou je ,jestli to ten daný přístroj podporuje? |
rosta00
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelPhilips predsa ak mas pridane zariadenie na prislosnom vstupe hdmi zapne tam kde to vypnes,ked poiuzivas len sat napr. na hdmi2 tak kym to rucne nezmenis pri kazdom zapnuti ide automaticky na hdmi2.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelparada. facha to na 100% dikskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelJe tu zmínka že zapnutím TV se zapne i satelit a vypnutím TV se i sat.vypne..To mu zajímá ale nějak se nedaří mám plazmu panason. Na ten vstup HDMI který zvolím mi to přepíná ale TV satelit automaticky nezapíná..co nutno přesně nastavit. díky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
patAsi záleží na sat. přístroji. Mě TechniSat HD8-SX po příslušném nastavení v menu zapne i vypne Panasonika, takže používám jen DO od satu. Ale funguje to i tak, že když vypnu (zapnu) televizi jejím ovladačm, vypne (zapne) se i satelit.Ale kažý satelit (a asi ani každá televize) to neumí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabel@pat neviem na koho si reagoval |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelaha :)) no reagoval jsme na Vás oba kteří popisujete že vám to chodí tedy na Joscera a na tebe(funtomase)Joscerovi děkuju ještě na to kouknu ale asi to bude věc sat.přijímače mám DM 800. Pokud funtomas ví neco víc...dekuju taky |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |