![]() |
|
Kabel scart 21pi - HDMI kabelMám dotaz doposud jsem používal k připojení TV - satelitu kabel scart. Ten sám zapínal av vstup na TV když se zapnul satelit.Ted jsem přešel u nového HD satelitu na HDMI kabel ten již neumožnuje zapnutí. LCD Samsung LE46C654 . Na TV musím ted vždy ručně zapnout HDMI vstup |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelja som pisal ze sa mi to vypina vdaka predlzovacke ktora ma 1 master zasuvku a ostatne slave, ked je vypnute zariadenie v master nejdu ani ostatne zariadenia v slave zasuvkach.Ak by som chcel nieco nahravat ked je TV vypnuty je tam prepinac ktorym sa vyblokuje funkcia predlzovacky TV ovladam z ovladaca na satelit |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelOk Jasně už rozumím.Díky a info. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE:Milan cPodařilo se,šlape,přepíná,.(panasonic) |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
rezekSom rád, je to dobrá pomoc...to automatické prepínanie. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE:Milan CAno,je to dobrá pomoc,ale zapoměl sem poděkovat,tak moc dík. |
rezek
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
Milan Cu LG Tv nevíš jak na to? díky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelTO: Liquere, ano máš pravdu tam kde se to vyplo tak to zůstane , problém je však když přepneš jinam a to já mám často tj. na Ext... těžko vysvětluju doma že je potřeba se x-krát proklikat z Ext až zase zpět na Hdmi1 a vlastně proč?..... :scared: |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelTak to nevysvetluj bud to pochopia alebo nie.Proste to tak funguje.HDMI nespina ako scart a ked tak tu funkciu kazdy vyrobca oznacuje inak a musia ju ovladat aj pripajane zariadenia,inak to nefunguje.Povedz doma ze to nie je zehlicka ze kde to pichnes tam to hreje. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelano, každý v domácnosti ať se věnuje svému přístroji..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Kabel scart 21pi - HDMI kabelTím chci říct, že žehlení je samozřejmě taky nezbytné.. :-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |