Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

ITALO DISCO

Není tady nějaký nadšeněc stylu Italo disco? Neznáte nějaké sat. rádio s tímto zaměřením? Díky JK.

jadnek
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ITALO DISCO

Dej si EURODANCE rádio.Hrajou tam dost Italo disco.
http://www.windowsmedia.com/radioui/home.aspx ;)

sven
Registrace: 12/2008

sven

díky zkusím, JK

jadnek

jojo,paula evans,radiorama,to boli casy..

freee
Registrace: 2/2010

zkuste tohle, nejlepší jaké kde existuje, opravdu bomba i po zvukoví stránce

http://www.polskastacja.pl/radiochannel/80s+%26+Italo+Disco.htm

jadnek

myslel jsem přez sateli, né po internetu

jadnek

Chcelo by to aj tv a nie iba radio ;) ,pred par rokmi sa aspon na MCM sem tam objavil Den Harrow...Teraz po dlhom case ma potesili na Retromusic.Nedavno sa tam zacali hrat klipy ako napr.Eddy Huntington - USSR,Sabrina,Spagna....

satelit1
Registrace: 12/2006

satelit1

mám technista katru s MTV A VH1 programy a právě VH1 Classic je asi nejlepší 80tková TV bez reklam se super klipy. Občas jsou tam celé bloky s Italodiscem, to si chrochtám a libuji, parádička, můžu doporučit

jadnek

jandek

no tak to som prekvapeny :O ,Vh1 classic samozrejme poznam a za asi 5 rokov co som to pozeral sa mi podarilo nahrat akurat tak F.R.David,Baltimora - Tarzan Boy alebo Sabrinu - Boys,...,takze bud sa teraz poriadne zlepsili alebo nechapem :) ale pochybujem zeby davali to prave Italo disco ako boli Radiorama,Max Coverri,Ken Laszlo,Albert One...to maju v archive iba nemci z byvalej hitparady Formel Eins alebo byvale tv stanice ako boli SKY,Super Channel a pod. a este tak nemecka N3 mala dobry archiv z relacie Eurotops...

satelit1

satelit1

mám to sice chvíli, ale pár krát jsem se už koukal na hudbu našeho mládí :-) nemám na to moc čas, tak nevím, jestli to třeba nebyla jen náhoda přes Vánoce a Silvestra, nechci kecat, ale opravdu baltimora, f.r.david, le marow.... a ostatní

jadnek

jj ;) to co spominas davaju od zaciatku ,venujem sa tomu 25 rokov tak som za ten cas uz toho dost napozeral ale to prave Italo je fakt v tv veeelmi malo,aj teraz som na Silvestra nieco hladal a akurat na MDR davali live vystupenie Silent Circle,Bad Boys Blue,Gazebo...ale to vlastne opakovali Silvester co bol pred rokom... :-/

satelit1

super, Italo disco je jedinečný styl, i když 80tky mají také osobité kouzlo, já už to taky vztřebávám nějakých skoro 3O let :-) ufffffff toto leti

jadnek

na You tube je taky dost materiálo o Italo Disco i video, ale kvalita velmi zlá

jadnek

to pravé italo disco není nikde,co se občas někde objeví,to jsou ty odrhovačky boys-sabrina,tarzan boy atd.,pár italo titulů se dá sehnat na netu,ale kvalita VHS

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

tak kvalita už asi nebude nikdy lepší, než VHS, ale o to nám to bude vzácnější a déle nám ta euforie vydrží, když si vzpomenu, jak jsem hrával diskošky nebo válel breack dance, válel se po zemi, kroutil jak had :-) to byly časy, no né????

jadnek

italo se hrálo špatně,lidi nic neznaly a do toho přišly pet shop boys,depeche atd. a to lidi chtěli víc-hlupáci R^ :laughing: R^

pierrepetr

no jo, vdycky se to nějak muselo prostřídat dohromady, aby to banda brala a šla na parket, ale třba Scotch nebo fancy, ken laszlo, le marrow, joy, digital emotion, baltimora a spol. se hráli dobře

jadnek

jo to jsou právě ty odrhovačky,které lidi znaly a nic víc-omezenci

pierrepetr

asi skocim cez vikend do pivnice pre audio kazety z polskeho trhu Best of italo disco a cdcka italo boot mix :))) a na chvilu zapnem Stereo cassete deck ktory tam zapadal prachom a za ktory som dal tolko co teraz stoji dobry Hd sat tuner s hdd a este aj dost zvysi :laughing:

satelit1

no on ten styl je dost alternativní, aniž by se to na první pohled zdálo, nicméně v té době taky sem dostat nahrávky od trans-x, spagny, fun fun a jiných byl dost problém, každý ven nemohl a tady to nějak nešlo. Nedávno jsem sám asi po 27 letech získal kvalitní nahrávky od digital emotion, divine nebo italian boys, Coo Coo, carrera a td...., a to jsem měl radost :-) Dobře se tahle muzika teď dá koupit v neměcu, vydává to tam tuším ZYX, pamatuji se, že by to měli být nějací migrujíci poláci, ale jseou na to asi nejlepší, s čím jsem se setkal, dělaj i remastry z desek v docea slušné kvalitě

jadnek

pozor poláci měli slušný přehled,tam to jede do dnes,na druhou stranu jsem rád,že jsem v té době klipy italo skoro neznal,měl bych po chuti,každý druhý gay buzík R^ :laughing: R^

pierrepetr

nevím jak jsi na tom s archívem, já už mám docela dost věcí, ale občas mi taky něco přijde vhod, nikdy nemám dost :-)

http://pl.zyx.ffdm-dev.de/search/?XTCsid=61a3f8e04ff196a09cf4e4a83077441e&keywords=italo+disco

jadnek

ZYX-bernhard mikulski,zaručená firma v té době 84-89,co deska to pecka,dnes vydávají remasry,ale to jsou jen stopy toho co existuje

pierrepetr

jadnek

to co dnes vychází zaplať pán bůh,ale zase jen stopy toho co vyšlo,mám orig katalog jen ZYX 1988 asi 200 stran asi 5000 titulů,samá bomba hlavně vycházelo na maxi SP

pierrepetr

a mikulski si desky čísloval

pierrepetr

daj si do google italo disco+warez a uvidíš koľko rôznych výberoviek je na internete. Stačí sa prihlásiť, skopírovať link a sťahuješ R^
napr. http://www.warez.lapaj.net/post199796.html

palo
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra