![]() |
|
ITALO DISCONení tady nějaký nadšeněc stylu Italo disco? Neznáte nějaké sat. rádio s tímto zaměřením? Díky JK. |
jadnek
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 531 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: ITALO DISCODej si EURODANCE rádio.Hrajou tam dost Italo disco.http://www.windowsmedia.com/radioui/home.aspx ;) |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
svendíky zkusím, JK |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOjojo,paula evans,radiorama,to boli casy.. |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: ITALO DISCOzkuste tohle, nejlepší jaké kde existuje, opravdu bomba i po zvukoví stráncehttp://www.polskastacja.pl/radiochannel/80s+%26+Italo+Disco.htm |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOmyslel jsem přez sateli, né po internetu |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOChcelo by to aj tv a nie iba radio ;) ,pred par rokmi sa aspon na MCM sem tam objavil Den Harrow...Teraz po dlhom case ma potesili na Retromusic.Nedavno sa tam zacali hrat klipy ako napr.Eddy Huntington - USSR,Sabrina,Spagna.... |
satelit1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 139 |
![]() |
|
satelit1mám technista katru s MTV A VH1 programy a právě VH1 Classic je asi nejlepší 80tková TV bez reklam se super klipy. Občas jsou tam celé bloky s Italodiscem, to si chrochtám a libuji, parádička, můžu doporučit |
jadnek
![]() |
|
jandekno tak to som prekvapeny :O ,Vh1 classic samozrejme poznam a za asi 5 rokov co som to pozeral sa mi podarilo nahrat akurat tak F.R.David,Baltimora - Tarzan Boy alebo Sabrinu - Boys,...,takze bud sa teraz poriadne zlepsili alebo nechapem :) ale pochybujem zeby davali to prave Italo disco ako boli Radiorama,Max Coverri,Ken Laszlo,Albert One...to maju v archive iba nemci z byvalej hitparady Formel Eins alebo byvale tv stanice ako boli SKY,Super Channel a pod. a este tak nemecka N3 mala dobry archiv z relacie Eurotops... |
satelit1
![]() |
|
satelit1mám to sice chvíli, ale pár krát jsem se už koukal na hudbu našeho mládí :-) nemám na to moc čas, tak nevím, jestli to třeba nebyla jen náhoda přes Vánoce a Silvestra, nechci kecat, ale opravdu baltimora, f.r.david, le marow.... a ostatní |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOjj ;) to co spominas davaju od zaciatku ,venujem sa tomu 25 rokov tak som za ten cas uz toho dost napozeral ale to prave Italo je fakt v tv veeelmi malo,aj teraz som na Silvestra nieco hladal a akurat na MDR davali live vystupenie Silent Circle,Bad Boys Blue,Gazebo...ale to vlastne opakovali Silvester co bol pred rokom... :-/ |
satelit1
![]() |
|
RE: ITALO DISCOsuper, Italo disco je jedinečný styl, i když 80tky mají také osobité kouzlo, já už to taky vztřebávám nějakých skoro 3O let :-) ufffffff toto leti |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOna You tube je taky dost materiálo o Italo Disco i video, ale kvalita velmi zlá |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOto pravé italo disco není nikde,co se občas někde objeví,to jsou ty odrhovačky boys-sabrina,tarzan boy atd.,pár italo titulů se dá sehnat na netu,ale kvalita VHS |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
pierrepetrtak kvalita už asi nebude nikdy lepší, než VHS, ale o to nám to bude vzácnější a déle nám ta euforie vydrží, když si vzpomenu, jak jsem hrával diskošky nebo válel breack dance, válel se po zemi, kroutil jak had :-) to byly časy, no né???? |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOitalo se hrálo špatně,lidi nic neznaly a do toho přišly pet shop boys,depeche atd. a to lidi chtěli víc-hlupáci R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ITALO DISCOno jo, vdycky se to nějak muselo prostřídat dohromady, aby to banda brala a šla na parket, ale třba Scotch nebo fancy, ken laszlo, le marrow, joy, digital emotion, baltimora a spol. se hráli dobře |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOjo to jsou právě ty odrhovačky,které lidi znaly a nic víc-omezenci |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ITALO DISCOasi skocim cez vikend do pivnice pre audio kazety z polskeho trhu Best of italo disco a cdcka italo boot mix :))) a na chvilu zapnem Stereo cassete deck ktory tam zapadal prachom a za ktory som dal tolko co teraz stoji dobry Hd sat tuner s hdd a este aj dost zvysi :laughing: |
satelit1
![]() |
|
RE: ITALO DISCOno on ten styl je dost alternativní, aniž by se to na první pohled zdálo, nicméně v té době taky sem dostat nahrávky od trans-x, spagny, fun fun a jiných byl dost problém, každý ven nemohl a tady to nějak nešlo. Nedávno jsem sám asi po 27 letech získal kvalitní nahrávky od digital emotion, divine nebo italian boys, Coo Coo, carrera a td...., a to jsem měl radost :-) Dobře se tahle muzika teď dá koupit v neměcu, vydává to tam tuším ZYX, pamatuji se, že by to měli být nějací migrujíci poláci, ale jseou na to asi nejlepší, s čím jsem se setkal, dělaj i remastry z desek v docea slušné kvalitě |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOpozor poláci měli slušný přehled,tam to jede do dnes,na druhou stranu jsem rád,že jsem v té době klipy italo skoro neznal,měl bych po chuti,každý druhý gay buzík R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ITALO DISCOnevím jak jsi na tom s archívem, já už mám docela dost věcí, ale občas mi taky něco přijde vhod, nikdy nemám dost :-)http://pl.zyx.ffdm-dev.de/search/?XTCsid=61a3f8e04ff196a09cf4e4a83077441e&keywords=italo+disco |
jadnek
![]() |
|
RE: ITALO DISCOZYX-bernhard mikulski,zaručená firma v té době 84-89,co deska to pecka,dnes vydávají remasry,ale to jsou jen stopy toho co existuje |
pierrepetr
![]() |
|
jadnekto co dnes vychází zaplať pán bůh,ale zase jen stopy toho co vyšlo,mám orig katalog jen ZYX 1988 asi 200 stran asi 5000 titulů,samá bomba hlavně vycházelo na maxi SP |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ITALO DISCOa mikulski si desky čísloval |
pierrepetr
![]() |
|
RE: ITALO DISCOdaj si do google italo disco+warez a uvidíš koľko rôznych výberoviek je na internete. Stačí sa prihlásiť, skopírovať link a sťahuješ R^napr. http://www.warez.lapaj.net/post199796.html |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |