![]() |
|
USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7Ahoj satelitní fandové a příznivci settingových zásahů přes rozhraní RS 232 do programové nabídky apod. Mám velikej problém, protože jsem už kdysi dávno vyhodil krabičku od spec.bezkabelové redukce, která bez problémů chodila na Win XP. Dnes, ve Win 7 trabl, protože redukce není obrandovaná a nevím ani, co to je za značku. Existuje nějaký univerzální ovladač, aby 64bit Win 7 Ultimate poznaly toto zařízení? V současnosti se ovladač nenačte a tím se mnou Win končí. Díky moc. :crying: |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
driver na RS-232??na RS-232 Ti netreba ziadny specialny driver.Otvor Hyperterminal - integrovanu aplikaciu vo Win - v Accessories/Prislusenstvy nastav parametry prenosu a pri pripojenom prijimaci v tom okienku skus dat enter resp. by sa mohlo objavit nejake menu atp. Niektore maju svoje ovladacie programy ale to nie je vec drivera. A neviem co myslis redukcia ale redukcia byva fyzicka. Akoze mas este v notasi priamo RS232 ci ta redukcia bola USB-RS232?? tak tam moze byt treba driver... K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7zkus tenhle, jestli ho to náhodou nezbaští:http://code.google.com/p/adconverter/downloads/detail?name=PL-2303%20Driver%20Installer.exe&can=2&q= Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7.... nebo třeba tady:http://upek-plff.cba.pl/full/viewer_top.php?file=Prolific_2303pl_driver%20for%20WINDOWS%207.zip&dir=STEROWNIKI Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
sorrymohol by som tu otazku aj precitat ze - prehliadol som to USBv nadpise - ospravedlnujem sa |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7Zkusil bych stáhnout nějaký program typu USB-info, přečíst z USB portu kód výrobce a potom podle toho hledat driver. |
HaryFotr
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
RE: USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7Ahoj, zkus ji rozbrat podle výrobce cipu (trba FTDI) najdes Driver a jako ze je 100% potreba.Jeste dotaz myslis ze by si mohl vyfotit a hodit nekam na net. Ted resim podobny problemek. Jinak to vypada na to ze si ji vyrobim :D. Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7Jo jeste jedna vec staci ovladace pro Visty 7mi to uchodej, ale asi nebude podpora por 64bit. Mozan nevim...Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: USB/serial (RS232) - ovladač pro Windows 7já na ten ovladač co jsem sem dal jedu jak na vistě (32bit.) , tak i na w7(64bit.)ve správci se mi to hlásí jako Prolific USB-to-Serial Comm Port a ovladač je z 12.2.2007 :lookaround: Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
Děkuji všem zúčastněnýmKluci díky všem. Vyzkouším uvedené drivery, případně to rozeberu :)- kdo chce foto (linuxik), pošlu mailem (je to jeden výlisek z elastického šedočerného průhledného plastu s červenou konrolkou uprostřed - bez loga/ konektory USB/RS232 jsou z obou stran pozlacený - svého času to stálo tuším 690 Kč). Dám vědět, jak se dařilo. Díky za váš čas a ochotu. Tohle je suverénně nejužitečnější fórum na internetu!!!R^ |
fmsurfer
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 111 |
![]() |
|
Win 7 zobere aj ten ovladac na Win XPRaz som mal taky problem... Zobralo aj ovladac na Win xp... Inak napis link na to foto... alebo napis tvoj e-mal. Ale napr. co mam ja redukciu od Gembird usb/rsr232 na Viste64 HP SP2 tak netrebalo nijaky ovladac... Bezproblemov naslo univerzalny rs232/usb a priradilo prislusny COM portZgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
@fmsurferMozno ti to pomoze tu mas link http://www.usbfirewire.com/parts/rr-usb-017.html mas tam aj drivery na Win7 vyskusaj a daj vediet !!!Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
![]() |