Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SetEdit TONBURY

Ahoj, nevíte někdo, kdo by mohl mít ostrou verzi settingového programu od W.Litzingera pro tuto značku satelitů - případně ID pro aktivaci ostré verze programu nebo crack? Je to vykopávka a rád bych ji uvedl do provozuschopnýho stavu. Díky díky!!

fmsurfer
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SetEdit TONBURY

Tonbury je dobré tak maximálně vyhodit do popelnice. :)))

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

..no právě; budu kupovat HD..

satmame, kdy dospěješ? Proč papouškovat to, co je již uvedeno v dotazu, když nemáš co nabídnout? Vyhazovat funkční věci, které mohou někomu jinému udělat ještě radost považuji za medvědí službu, a to jak dotyčným, tak planetě. Nebo ty máš rád odpadky? Rád bych věděl, co všechno jsi už nacpal do popelnice, když je to taková tvoje favoritka. :dead: PS:nic ve zlým, jen žertuji, protože máš samozřejmě pravdu..jó a abych nezapoměl, díky za super radu! Takový moudro je fakt k nezaplacení..:laughing: Vlastně jsem se chtěl zeptat, kam to mám vyhodit..ale to víš, neumím se vyjádřit..blbec, ale naštěstí jsou tady rozumní a inteligentní lidé, jako ty, co dokáží v jedné větě ejakulovat tolik moudrosti, že mi to bude stačit do dalších vánoc..fakt díky, rád jsem tě poznal...a od teď budu všechny problémy cpát do popelnice, slibuju. Možná se tam někdy potkáme, co říkáš?

fmsurfer

RE: SetEdit TONBURY

No chtěl jsem ti ušetřit spoustu času a nervu!Ale když jsi masochysta tak dle vkusu každého soudruha. :)))

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

..dobrý úmysl??

Ahoj, opět mi to nedá, abych nereagoval. Je vidět, žes tyhle mašinky neviděl ani z letadla. To, že firma ukončila svoji činnost (již před lety) neodpovídá ve skutečnosti kvalitě přístroje, potažmo poměru výkon/cena. Já jej používám už řadu let a kromě toho, že by to potřebovalo hlavně při přeladění zoufale nový firmware, si na nic dalšího nemohu stěžovat. Ani jednou se to nepokazilo, má to funkce PVR (využívám se 160 GB diskem) a obraz i zvuk zcela odpovídá kategorii - pro představu mám propojeno s LCD 106 cm a pokud se vysílá nativně 16:9, tak super obraz. Věř mi, že kdyby to byl takovej krám, za jakej jej považuješ, nepotřeboval bych rady o házení do popelnice. Funguje i propojení s PC - jediný, co jsem potřeboval je ostrá verze SetEditu. Nic víc, nic méně. Jelikož TV mám full HD, budu satelit v dohledné době měnit... Já nevím, snad to takhle bude stačit, ty soudruhu! Měj se.. ;)

fmsurfer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra