Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Koala klient, server, sdílení.

Dobrý den, jeden dotaz na sdílení, pokud obdržím na koalu (popřípadě jiný hd s linuxem)kódy ze serveru (sdílení) půjdou ty kódy poslat z té koaly (jiného hd s linuxem) do mojí interní sítě, abych to mohl sdílet i na dalších dvou sat. v domácnosti. Něco v tom smyslu, že bych v té koale nastavil kienta, který bude přijímat kódy a zároveň bude v místní síti schopen se chovat jako server, aby ty další mohly z něho stahovat kódy. Děkuji za rady popřípadě ccoopp@seznam.cz

Satelit amatér

Pacanda
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

To se mi nechce věřit.

To se mi nechce věřit, že s tím nemá nikdo zkušenosti. Sdílí celá republika a já bych potřeboval radu. Je mi jasné pokud mám koupenou kartu a jeden prýstroj nastavím jako server, tak na ostatní v domácí síti, když je nastavím jako klienty mě to pojede, ale mě jde o něco jiného. Jsem klient a půjde to v tom samém pžístroji nastavit jako server???

Satelit amatér

Pacanda

RE: Koala klient, server, sdílení.

jestli to děláš na cccam, tak si najdi takzvaný cccam hops

netace
Registrace: 12/2008

Něco jsem si o tom přečetl.

Dík za lehčí pomoc, ale stejně mi to není moc jasné. Od koho přijímám ten je HOP já budu jako HOP1 a pak dále v místní sítí, když se mě to podaří rozchodit budou HOP2??? Dík za rady

Satelit amatér

Pacanda

RE: Koala klient, server, sdílení.

teď máš v hlavním stb třeba
v cccam.cfg
C: xxx.dyndns.org (port) xxxx franta rakos (jmeno a heslo)
tak tam pod to dopíšeš
F: tomas marny (1stb)
F: conka lakatos (2stb)
pod těmito řádky máš ohraničené různé popisy, tak tam máš napsaný i port XXXX - ten si zapamatuješ

do 1 stb do cccam.cfg zadáš
C: 192.168.1.104 (ip hlavního stb) XXXX (číslo portu z hlavního stb) tomas marny

do 2 stb do cccam.cfg zadáš
C: 192.168.1.104 (ip hlavního stb) XXXX (číslo portu z hlavního stb) conka lakatos

to je vše ;)

netace
Registrace: 12/2008

Tak už jsem moudřejší.

Dík za info a všechny rady. Docela jsi mi pomohl.

Satelit amatér

Pacanda

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra