![]() |
|
Skylink VymenaZdravim sat fandove!Mam kartu Skylink Vymena a nechce mi na nej ist Phentause HD,ide mi cela ponuka Skylink ale tento program mi v noci nesiel,pozeral som aj do modulu neni tam zapnute obmedzenie,karta este neni registrovana,to promo Skylink multi,hd,cs film mi pojde tie 20 dni?mozem kartu aj teraz registrovat?teda vymenou.Ariva 202e
|
Frankovic
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 276 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
Skylink VymenaPromo pôjde,či je karta zaregistrovaná alebo nie,usudzujem že výmena karty je len za kartu so základom.V prípade kanálu Penthouse nemám istotu,či je v promo akcii,myslím,že nie. |
brzda
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
re:Ptal jsem se již dříve,takže pro notorické spekulanty s 20 denním promo ZADARMO je to takto:Co se týká Vašeho dotazu, je to takto: prémiový program - Hustler TV - Global Free NE - Promo 2měsíce NE prémiový program - Man-X - Global Free NE - Promo 2měsíce NE program z HD Plus - Penthouse HD - Global Free NE - Promo 2měsíce ANO program z MULTI - Leo TV - Global Free ANO - Promo 2měsíce ANO program z MULTI - Daring TV - Global Free ANO - Promo 2měsíce ANO S pozdravem Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
Skylink VymenaAle mne tam ide vsetko co ponuka Skylink Multi,HD,aj CS paket,HBO pax aj HBO HD,ale Phentause HD nejde.Ariva 202e
|
Frankovic
![]() |
|
Skylink Vymenaaha dik uz rozumiem,takze 20dni mi pojde vsetko okrem Phentause Hd,tak dik za odpovede.Ariva 202e
|
Frankovic
![]() |
|
RE: Skylink Vymenaaj na karte vymena vam pojde promo?? nove info for me..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Skylink Vymenaako vam moze ist 20 dni nezaregnuta karta vymena..? pojde az vtedy ked si ju regnete a potom sa vam vypne povodna cw karta ci nie?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink Vymenane, promo 20dní jde na každé kartě :8)Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
Frankovictěch 20 před registrací není promo, ale takzvané Global free a to je z důvodu, aby byl dostatečný čas na aktivaci i písemnou formou a nedošlo k přerušení služby. Dneska už se tento druh moc nevyužívá, ale stále je možný. Při tomto režimu global free ale může docházet k drobným výpadkům dekódování. Po aktivaci teprve začne běžet to promo 2 měsíce. :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Skylink Vymenadiky za info..cize vlastne ta karta sa ti vyplati..lebo v cene proma..je jej cena..24 eur..cize karta je vlastne zadarmo?? tak mi to vychadza..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink Vymena.... u karet výměna ale asi (spíš určitě není, protože by se to skylinku nevyplatilo) to promo není, to nevím :))) |
trouba
![]() |
|
RE: Skylink Vymenacize u kariet vymena je iba 20 dnove global free?skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Skylink VymenaTak u mě bylo promo jen těch 20 dní, pak už jelo jen to, co jsem měl na staré kartě. :-/DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta
|
Kibicak
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 1 104 |
![]() |
|
tulenkdyž budem uvažovat logicky, tak bohůžel ano :-/ |
trouba
![]() |
|
RE: Skylink Vymenaok..tak ale cele toto vlakno je odveci potom...ked tu sa autor stazuje ze mu nejde penthouse..a co by este nechcel ? espn america hd? :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
Kibicakto nebylo promo, ale global free :))) |
trouba
![]() |
|
tulentak tak, asi spousta zde diskutujících prve přehlédlo to že se jedná o kartu výměna stejně jako já :))) |
trouba
![]() |
|
RE: Skylink Vymenamhm..tak skylink by si podporil vymenu kariet keby dal promo aspon na mesiac v cene karty..takto im na to vacsina abonentov dlabe sp rehladom ostava u stareho cw a pripadne caka ked ten system onedlho klakne tak budu ziadat vymenu kariet zadara...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulentak skylink zatím nemá důvod tu kartu výměna vnucovat za každou cenu, ta je zatím hlavně určena pro ty, co si pořídili nový sat. přijímač co má jenom čtečku irdeto a tím pádem je jim stará karta k ničemu. Takže než kupovat třeba CA modul cryptoworks (pokud má přijímač CI slot), tak už si rovnou pořídí tu kartu výměna. Nebo pro ty co chcou kartu next.... :8) |
trouba
![]() |
|
ine vymenia ICE za Irdeto?Zdravim,ja sa chcem spytat na inu vec ohladne Vymeny - ICE karty... Sam s nou teraz experimentujem este neregistrovana a ide tych 20 dni, ale ked ju zaregistrujem by som potreboval vediet ci ju SkyLink taktiez vymeni za konecne Irdeto. Myslim tak automaticky a bezodplatne ;-) ako to budu -asi- robit u ex-CW... Ozaj ste si vsimli to dvojite cislovanie ICE 4 200 9.. ... . pricom ako CW sa javy 0 0002 69.. .... . Dik! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Skylink VymenaICE Irdeto sú ako aj CERW tak aj Irdeto karty.Do skončenia CRW ti pôjde ako CRW a potom od 1.1.2013 ti pôjde čisté Irdeto.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
krikriMyslím tie čo majú 4200......VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Skylink Vymenakartu ICE už obsluhuje irdeto, akorát pak se ta karta ve čtečce, nebo v modulu cryptoworks tváří jako cryptovorks, takže zatím není žádnej důvod aby ji skylink měnil, nebo dálkově přeprogramovával na irdeto ani po v budoucnu vypnutí cryptoworksu. :lookaround: |
trouba
![]() |
|
troubaPokial viem tak Skylink ICE pôjde bez problémov aj v roku 2013,takže zákazníci ktorí už majú novú ICE kartu tak nemusia mať strach,že by im nešla v čítačke pre čisté Irdeto ako aj v UNI čítačke v niektorých prijímačov R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
kostik123.... a tvrdím snad opak?? :lookaround: :(( :))) |
trouba
![]() |
|
Skylink Vymena - shrnuti- na karte vymena NEBEZI 2-MESICNI PROMO jako na ostatnich novych kartach- na karte vymena JEDE 20 DNI po vlozeni karty do prijimace v rezimu "GLOBALFREE" kompletni nabidka Skylinku vyjma programy: Hustler TV , ManX a Penthouse HD. Po 20 dnech GlobalFree skonci a bez registrace je tma. - po registraci karty vymena se jednak ukonci rezim GlobalFree (pokud se registruje v obdobi onech 20-ti dnu) a druhak VZDY SE ZAKTIVUJE KOMPLETNI NABIDKA BALICKU GRATIS. Navic se pak zaktivuji programy ktere byly predplaceny na stere karte (nad ramec balicku GRATIS). Stara karta se deaktivuje. Tzn. stare karty kde nebyla nypr. doplacena Nova HD, SK programy a pod., netreba doplacet..., na karte vymena uz pojedou. PS: Nechapu proc se tady chytrolini (hlavne prodejci jak jsem si vsiml) porad obouvaji do lidi co chteji vyuzit 20denni globalfree, kdyz se to nabizi a jde o v prepoctu peknych par stovek... Nazyvaji je vychcanky a pod... Podle me jde o prodejce, kteri jsou lini zakaznikum vysvetlit, ze prodavaji sunky na kterych se global free seka... tak jim nadavaji ze to vubec chteji... ;P |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |