![]() |
|
SkyLink TV8 a GolfPorad se tu psalo co nebude a nakonec to je fraska.. TV8 a Golf.Hlavne ze dnes poslali dopis a slozenku na preplatne a nahore je: od rijna 2010 novinky v nabidce sluzeb :D |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfNa co složenku zařiď si sdílení a máš pokoj |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfVsak ano pockam az dojde bonus a SKY bude jen zaloha. |
Veresova
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golffraška Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfVeresová-následuješ Standu111 a zakládáš tady bl.boviny? ;PDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golfněkdo holky , někdo vdolkya co není blbovina??? řeči se vedou voda teče porád se něco děje napiš něco chytrýho. mě osobně je jedno co přidaj a uberou ale z reakcí vidíš jak je to pro někoho aktuální téma, jsou i jiné menšiny. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfCo je špatného na stanici Golf? Například turnaj Volvo Golf Champ. v Bahrainu minulý týden a jeho vyvrcholení v neděli neměly chybu. Ale možná to, že na něj někteří nasazují bude to, že golf (a také snooker) je zkrátka sport pro gentlemany.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfPro mě je Golf Ch. jedním z důvodů, proč jsem přešel ke Skylinku. Nechápu, proč tady lidi pořád fňukaj. Dyť se na to nemusej dívat, nebo zvolit jinýho providera. |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golfa k jakej inej platforme? to je ako utekat z dazda pod odkvap :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golfgolf channel je pre par sponzorov skylinku...nevidim iny dovod preco by to pridavali. totalne mensinovy zaber..kvoli 100 ludom by to iste nedavali...jedine zeby ten kanal mali zadarmo.skylink bol este nedavno vynikajuca platforma..ale poslednu dobu katastrofan a katastrofu..najma to pridavanie hlusiny..znizovanie datoveho toku inym kanalom..klesajuca uroven obrazova...to sa pomaly neda pozerat..potom to sachovanie s ice kartami...im tiez na slave nepridali..dalsie tahanie penazi z vrecka abonenta..pokus o odrbanie zakaznika..irdeto a slavne CI+ /dozdielate, donahravate/..to HD ktore je len kvazi HD....no nepaci sa mi kam to cele smeruje....a smutne na tom je ze cslink je este slabsi..ti upadaju aj bez toho aby sachovali..s cimkolvek.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfTak kdyz neznas zadnou lepsi platformu, tak skylink je - i pres vsechny nedostatky, ktery si tady tak pracne vyjmenoval - pro tebe nejlepsi :)) |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golftak mam na vyber migrovat na cslink..mam aj ich kartu :)))skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golfmam rzi ze to takto drbe skylink..jedine co mozem spravit je nechat si zaklad neplatene stanice ...kym nezacnu mysliet na divaka..odo mna neuvidia uz ani cent..skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfSkylink nic nedrbe. Neříkám, že jsou všichni spokojení a ani nemohou být. I já mám někdy výhrady, ale názory tulene už nejsou jen vyjádření nespokojenosti. To je extrém výhrad a nasazování na Skylink.Kdy tahal v poslední dově Skylink peníze od abonentů? Jaký to byl pokus o odrbanie zákazníka? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a Golfskylink je výborná platforma i ke´d súhlasím že vzhladom na množstvo pribúdajúcich abonentov majú na to aby pridali nejaký ten program napr .Sport2 R^ :)) R^ |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfNedá mě to abych nereagoval. Já osobně mám Skylink od Ledna 2009, kdy jsem jej pořídil jako náhradu za předraženou kabelovou TV.Za Multi platím polovinu , než chtěla kabelová TV. Jiank satelitní příjem mám od roku 2004 na čtyři družice. (Astra1,Astra3, Eurobird1, Hot Bird) Na současném Optiboxu Panthera a plazmě Panasonic, si nemohu stěžovat na kvalitu obrazu. Neberu Extrém v podobě TV8 či Ethnic TV a nebo podivné stanice na HotBirdu. Nabídka Skylinku je podle mne zcela vyvážená a cena dobrá. Nevím nač si kdo stěžuje. Když se mu to nelíbí nemusí to platit. Ale proč tu o tom vykřikovat a zakládat podivná témata ? Jediné z čeho mám obavu je přechod na Irdeto a nutná výměna karet a Cl modulu. Spousta lidí to ponese těžce, zvláště když vím, že mnozí mají přístroj s jednou čtečkou Cryptoworks bez volné šachty na kodovací modul. Já mám zatím starou kartu Cryptoworks také. Panthera však umožňuje vložit až dva kodovací moduly. Jo a Golf Chanel občas sleduji. Golf je aspoň pro mne zajímavý sport.Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E
|
PC1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 095 |
![]() |
|
RE: SkyLink TV8 a GolfAntoště Antošte najdimi min dvě témata aspon , který jsem založil já . Když něco plácneš tak aby to byla aspon pravda. Za to ty jsi Topolánek s jedním prs. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
![]() |