![]() |
|
Optobox CX Power Ready ExtraV přijímači jedou jen programy ve ,,vertical" ,,horizontal" jako třeba ČT1,2 atd nejdou.Prosím o radu:Je chyba v přístroji?Přehrál jsem nový soft 1.18.75 a nepomohlo to.Dík za radu. |
Kakamyl
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready ExtraJé já jsem Jouda,je to přesně naopak! :-) V nejedou a naopak H ano omlouvám se! |
Kakamyl
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready ExtraNo múže být vadný konverktor nezapojoval si do zapnutého sat.přístroje koax náhodou.Nebo špatná montáž É-fek skrat.V přístroji pochybuji.Vu+DUO 4K SE,BlackHole 3.1.0H.Octagon SF8008 OpenAtv6,4 100 Emme Esse 100.Motor DIGIPOWER SG2100A.85E-30w.TV65Samsung QE65Q80T.Dab anténa VATEN DAB 10PZ.
|
ROSTA
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 713 |
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready ExtraNe to nebude tím,Golden Interstar 870 jede bez problémů |
Kakamyl
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready ExtraFakt nikdo nevíte?Takže zřejmě asi servis ne? :-( |
Kakamyl
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready Extraspravil si továrenské nadstevenie a urobil nový setink?nejde ti skutočne všetok vertical alebo len niektoré frekvencie? |
sumec
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 183 |
![]() |
|
Změř napětí pro V polarizaciJe to klasika. Přijímač pošle 14V a LNB je nastaven na 13V pro V polarizaci. Trvale je pak polarizace H. Postup:1. Změřit voltmetem vývod na LNB. 2. Pokud je to tak, posoudit možnost snížení napětí doma, přepnutím na jinou fázi, případně zapnout žehličku na stejné fázi a znovu změřit napětí.Zjistit, zda příjem nenaskočil. 3. Vyměnit LNB za jiný typ, který přepíná až při 14V. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready ExtraBoha maria to jsou zase rady.Rozhodovaci uroven v LNB je 15V +/- 0,5V, takze pri 14V pojede V polarizace naprosto korektne. Navic napeti pro LNB se bere vetsinou z 23V vetve zdroje a stabilizuje dodatecne LM317kou, coz je levnej a hodne dobrej stabilizator , takze napeti je stabilni a nekolisa pri zatizeni. Jedina spravna rada pro laika je zkusit tovarni nastaveni (aby se vyloucilo nejake spatne nastaveni) a zkusit znovu naladit. Jinak smer servis, oprava vetsinou za par kacek a par minut prace (nez to nekdo dodkonale rozvrta) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Optobox CX Power Ready ExtraVýborně!Prostudoval jsem rady a napodruhé co jsem provedl tov.nastavení vše O.K.! dík všem :-) |
Kakamyl
![]() |
|
to JaDáš ruku do ohně, že všechny přijímače a LNB jsou v Tebou uvedené toleranci? Pokud ano, přijdu ten oheň zapálit.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
![]() |