![]() |
|
DREAMSKY RECENZEtak to sem hotovej . tohle je recenze na co ?? na ty hry v tom nebo vo co de ??? me jako uzivatele zajima, jak rychle to prepina v ramci TP, v ramci pasma, v ramci druzice a druzice-druzice (1.0 a 1.1) . zajima me jak rychle to bootuje a jakou to ma citlivost a ne nejaky pindy ze takovej zdroj sem jeste nevidel, kabel je vlevo nebo hry sou fakt dobry. proboha proberte se !!!!!! krabice neni ekologicka proto ze hura ekologie, ale protoze vyrobce nema jiny. boze to je zase rano. mel sem se vcera radsi vozratDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
trochu vlažná ta recenzeMašina nadupaná funkcemi a o tom moc nepíšou , ale že je ekologická :laughing: nejvíc ekologické je nečumět na bednu vůbec |
showboy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 286 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZENo v dnešnej dobe vyhráva design a ekologia. Tak že sa máme na čo tešiť. Budeme mať o jednu popolnicu viac. To preto aby sme vedeli kde ho máme hodiť.Zabudli ste uviesť technologický postup ,od vybalenia až po súčasnosť. V poslednej dobe sú asi najdôležitejšie hry a spotreba. Do práce treba chodiť pešo ,ušetríte ostatným pľúca .Budú mať menšiu spotrebu. Takú recenziu si pán Jecny ,natrite na cicky. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEAbych řekl pravdu, taky jsem se nedozvěděl nic! Radši bych tu jakože recenzi smazal nebo přepracoval! |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEto neni recenze ale popis. recenzent neni recenzent ale ... .staci se podivat na stranky toho experta. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZETiež si myslím , že by bolo dobré ju odstrániť , prepracovať a až potom to sem vykydnúť. Ako spolupracuje s kartami , poprípadne či ide emulácia, čo všetko sa tam dá vložiť a podobne , ako to bolo u dreamboxov.A podľa toho malého obsahu , určite nebude mať žiadny ťah ,preto taká recenzia (aj spotreba). Lenže podľa tej recenzie to bude satelitný prijímač pre deti ,pre dôchodcov určite nie ,je tam veľa hier,ale je tam zase len jedno tlačitko. Vyzerá to tak ,že si zobral príklad od nicka Peterhumax. Určite to odpísal. Ešte že moje deti sú dospelé ,ak by ich mal učiť ,to by bola katastrofa. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEtakovyhle radoby recenze se tu podle me objevujou stale casteji. dulezita je kupa obrazku, ale prakticky informace NIKDE. pak se neni cemu divit, ze je forum zasrany tematama jako refresh a podobne.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
recenze na shitbox S1je uplne ten samej blabol. tzn uplne o nicem.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZENejlepší recenze je od samotných uživatelů na foru kde se oněm píše. Podle mě popsal 20% funkcí co vůbec umí a kde je zbytek? nebo žeby na to nepřišel.Malá nápověda pro pana Ječného www.satdigitálně R^ tam to chce studovat a pak něco psát. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZERecenze je taková jaká je, mě osobně dá to, že vím jak přístroj vypadá a co asi umí, zbytek si dohledám na netu.A uvědomte si ,že o nelegálních věcech Vám zde nikdo psát a návody dávat nebude. A propo pánové bublajs, karlos1,oneeeee, Rocco a showboy zadal jsem si zde do vyhledávače kolik recenzí je tu od Vás a nic jsem nenašel. Neumíte to ? Nebo to redakce nechce uveřejnit? |
einsteini
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
einsteinina recenzie sa vyberajú určití ľudia tak to sem nepleť.Na stanici ti ešte horí špak. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
einsteininemel. teorie kritiky neni zalozena na tom, ze my neco musime nekde psat.to ze autor zapomel na to , jak to facha s kartou at takovou nebo makovou je podle me docela zasadni nedostatek, kterej na netu nevyctes. a cist padesat stranek nejakejch for je podle me uplna demence. kdyz nekdo napise recenzi tak to ma obsahovat veskere informace ktere clovek potrebuje a ne ze po precteni stranky plny kravin budu muset neco nekde hledat. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEAle já se nebavím o emu a sharu, myslím o rychlosti přepínání ,sambě, jak je na tom o spolupráci s HDD s Wifi připojením , formáty jaké umí ??? MKV ,avi atd...rozlišení fotografii, a co kartičky to neměl u sebe žádnou??? Apropo nejsem prodejce a nemusím dělat na něco recenzi.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEtreba to napísať po lopate. Firma ktorá niečo nového donesie , si dá spraviť na daný model recenziu , aby mohla čo najviac zarobiť. To je práca dealerov. Zapožičaný kus je bezplatne ,aj s kartami a podobne. Podľa vychválenia /recenzie / sa určuje cena na trhu.My sme konzumenti a nie dealeri a preto chceme vedieť či nám to za ten peniaz bude chutiť alebo či z toho budeme grcať. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZETu je lepšia recenzia:http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/dreamsky-nxp256hd-pvr-hdtv-prijimac-s-uni/ :8) R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEDI.GI.ZO.NE. :8) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
fsatto znam a informace ktere hledam stale nemam.to ze nekdo napise ze karty behaj neznamena nic. karty behaj vsude, ale cim to je ze tu mame denodenne zadosti o refres karty ??? zjevne to facha zcela spolehlive :))) to ze nekdo napise ze v tom beha avi nebo cokoliv je dosti zavadejici, protoze ja muzu mit soubor co v tom proste nepobezi, protoze to nezvladne nastaveni nebo ten kodek samotnej. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
oneeeeeRe: Podľa vychválenia /recenzie / sa určuje cena na trhu.Božíčku a na takovou blbost jsi přišel kde? :laughing: Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaty si tiež jeden z dealerov preto sa ťa to dotklo.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeeAle vůbec néé, já jen poukazuji na nesmyslnost tvých slov.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEtak ja si môžem napísať čo ja chcem ,je to zadarmo. Je všeobecne známe že firma Omko je u vás nenažraná. Je jednotka na trhu ale aj s cenami. To je môj názor.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
oneeeeeJistě, napsat si můžeš co chceš, kdejakej blábol, ale potom na jiném místě nekritizuj "hloupé" dotazy.Vypadá to potom směšně.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEModel DSR-9300 HD, Hery pochvaloval. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZEhele, třeba ta recenze je napsaná takhle schválně, kdo chce vědět víc, tak si ho musí koupit :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: DREAMSKY RECENZErecenziu by mal spraviť D2MAC a 007vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
![]() |
|
kubaprestan mi tady spamovat moje tema. kdyz se ti nekdo ci neco nelibi, tak si pro to udelej vlastni vlakno a nezasirej mi to moje. nejsem na nejaky napadani a blaboleni mimo tema moc zvedavejDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50 | |
![]() |
|
![]() |