![]() |
|
Nejdou mi oba FilmboxiZdravím mám dotaz mám recíver Showbox DVB-S S-301 HDMI Platinum kartu skylink s zaplaceným multi balíčkem a 3 dny mi nejdou oba Filmboxi nevím co mám dělat mužetemi poraditjak to sprovoznit děkuji. |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi oba Filmboxivypni si bloker - MENU 2589 |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi oba Filmboxidobře děkuji a v tom nastavení mam co zvolit |
DjTommy
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 487 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi oba FilmboxiInak mi nahral DjTommy, pôvodne som nechcel zakladať vlákno, len spomeniem, že toto dnes išlo FTA, snáď to ešte ide...Eurobird 9A @ 9° East 12073 V 27500 3/4 DVB-S2/8PSK Filmbox Extra Filmbox HD |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi oba FilmboxiKarty EMM zap - počkaj kým Filboxy nabehnú a potom to môžeš dat na Vyp. |
skynett
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 711 |
![]() |
|
RE: Nejdou mi oba FilmboxiDneska som to musel robit tiež...Multi mam zaplatene do 14.2 ale pri baliku SPI som mal zapis len do 4.2....prišiel som na to až dnes...takže EMM zapnut /zapis prišiel do cca 15 min/ a šup EMM vypnut....Ale až by sa mi to stalo okolo 13.2 asi by som bol opatrný so zapínaním EMM a asi by som filmboxy radšej oželel ako by mi mal prist zápis ukončenia multiPredstavte si to ticho, keby ľudia vraveli len to, čo vedia.
|
johndoug
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 536 |
![]() |
|
Re:nejdouAlebo ked ti to nepojde,zavolaj do SKYLINKu a povedz si o REFRESH karty.Potom by sa to malo spustit.Pokial nemas original soft,može ti to robit raz do mesiaca. Problem je v zápise klučov z karty do boxu. Pri neoficialnych softoch UNI čítačkach je to normalne. Zavolam na stredisko operátora,ReFRESHnú kartu a polhodka ani ne už to hraje.Skusto... |
furioso
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
![]() |