![]() |
|
Zarizeni USBAhoj, chci pripojit dalsi prijimac u rodicu kteri bydli v bloku domu naproti a uz me nabavi prenaset kartu kdyz jsem u nich. Kamarad ze pry existuje zarizeni Phoenix USB do ktereho se da karta a zarizeni se pripoji do routeru s USB napr. udajne Asus. Kde se to da sehnat a co k tomu je vse potreba ? Kdo pomuze ? Diky Lucie |
sredlova
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE:Zarizeni USBObávám se, že tady ti asi do éteru někdo těžko poradí, protože by to bylo na banán. Asi takhle: Tohle je podle mě dost krkolomné řešení ,co vím, tak Phoenix je programátor, který max. umí přečíst crypto v počítači a pro připojenou satelitní katru rozlousknout programy. Jsou mnohem jednodušší řešení, ale asi mimo forum, když uvedeš mail, třeba se někdo ozve.Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
keď ťa nebaví prenášať kartutak si vybav NEXT kartu A JE TO ! |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Zarizeni USBNevymýšlej a kup kartu !(nejjednoduší a nejlevnější řešení=protože nevíme co tam máš za přijímač,místní internetové podmínky a vůbec kolem a kolem...) R^Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
sredlovaLegálně se to nesmí, technicky to jde... |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
![]() |
|
RE: Zarizeni USBDekuji vsem za info pokud nekdo ma konkretni zkusenost ci postup tak muj e-mail: sredlovalucie(z@vinac)seznam.cz |
sredlova
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Zarizeni USBco je nelegalniho na tom, mit kartu v pristroji v bode A a pouzivat ji k dekodovani v bode B ??? kde je presne napsano, jake technicke prostredky musim (a naopak nesmim) pouzit k provozovani karty ???a co je nelegalniho na tom mit kartu ve ctecce v routeru,kdyz uz mam vsechny sachty v prijimaci obsazene ? svoje pocity si nechte pro sebe a argumentujte presnym znenim zakona nebo radem providera. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Zarizeni USBKdyz si dotycna koupi USB programator, Asus router, nez ji tam nekdo nahraje odpovidajici soft a nastavi, tak ma tu kartu taky. Ale pro nekoho je jednodussi vytvaret krkolomna reseni a myslet si kolik usetril.... |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
![]() |