Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Montážní =firma=

Dobrý den, volal mi známý,co bydlí v Šumperku, že si jeho kamarád koupil parabolu a že mu ji namontoval tento "technik":
M****n Š****
*****, ***** *****
nemáte někdo s tímto člověkem zkušenost?
musel si druhý den zavolal skutečnou firmu a skutečného technika, musel začít předěláním držáku, už ten byl nakřivo, a pak to celé znova naladil. přitom šlo jen o jednu družici. kdo bydlí v této oblasti, dejte si pozor!
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 08.02.2011, 14:35.21

agger
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Montážní =firma=

Po namontování, když nic nešlo, řekl, že karta se rozjede až druhý den ráno. Sebral peníze a už nezvedá telefon.

agger

Jedná se o majitele domén openboxforum.cz a satdigitalne.cz.

polulin
Registrace: 10/2007

agger

...zapamätaj si ,že keď niekto príde robiť alebo teda opravovať po niekom tak chýb sa nájde neúrekom to je tak vždy ,a ešte mu to aj draho predal nie ?? to tá konzola musela byť riadne nakrivo keď ju prerábal ale zase aspoň zarobí a o tom to je ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko
Registrace: 1/2007

...tak už viem, prečo do mňa j.b.l na openboxfóre za to, že som inému dal link na full CZ manuál k TechniSatu u oficiálneho dovozcu do CZ... ...je to "křivák"! :laughing:

brga
Registrace: 9/2009

Asi onen dřevorubec mu chtěl udělat průsek v lese,aby mu na tu křivou parabolu došel signál z družice.

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron

Co nadělá jeden schizofrenický zakomplexovaný človíček,který na těchto stránkách dostál bán a již dva roky z toho má komplexi. :laughing:

Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.

lachtan

zdar,je to vzdy smutne,nicmene dnes vsichni delaji vsechno ,stare casy jdou do smelcu,doba nas pretavi - budou z nas ingoti...chtel jsem rici,ze je vhodne uvest za jakou cenu, kde ziskal kontakt,zda ma paragon.Totiz,nechci nikoho podezrivat,jsou vykukove,co si za 3,20 kc bez dph koupi v lidlu nebo aukru satelit a chteji si to nechat za dalsich 5,50 Kc bez dph namontovat.V onom uvedenem pripade by cena odpovidala vysledku.

hdpe
Registrace: 11/2007

lachtan

komplexi :laughing:
lachtan: ty jsi asi taky dřevorubec, kdyžtak se píše na konci "Y"

agger

hdpe

zakoupeno u atoselektro.cz

agger

Neverim,ze tento technik zle namontoval parabolu.Co,ked zapisy prisli na kartu az po prichode druheho technika a on to iba rozdrbal a znova nastavil?Samozrejme,aj to sa da vyriesit dopredu a prist s kartou so zapismy,ale nevieme,ci technik tu kartu mal,alebo prisiel do domacnosti,kde mu povedali,ze iba nastavit parabolu?Atd,atd,atd.Tazko takto sudit.Pokial nie su podlozene ziadne dôkazy,takto môzeme obvinit hocikoho.A,ze ma zivnost AJ na tazbu dreva???A krivy drziak?-objektivne,alebo subjektivne?

Kasr
Registrace: 8/2008

ťažko povedať ...zkou je proč si

otázkou je proč si někdo ze Špk.volá technika ze ST.M.
Možná ho všichni místní poslali někam i s jeho parabolou.. Možná také chtěli více než pět korun za montáž a poslal je dotyčný někam??? No spekulovat můžem a jak píše Kasr bez znalosti PRAVDIVÉ SITUACE a z editovaných utržků nemůže nikdo soudit!
Asi to fakt bylo tím křivým držákem!?

tonek
Registrace: 1/2009

Sam si dam otazku, sam si odpoviem a sam si oddiskutujem - o tom je cele toto vlakno. Len pocet registracii a nickov je unavny. Prenasat sukromne vojny na ine fora je nepatricne.

grantec
Registrace: 3/2007

Tonek

Křivej držák nemá vliv na nastavení paraboly, pokud chytám jednu družici a mám jeden konv. Nevypádá to hezky, a je to vizitka montážníka. Pokud bych měl motor, tak to je problém. Správně si dal na konec věty !?

Rudolf
Registrace: 2/2006

Rudolf

Manuál na 810A dorazil, díky moc.
Ve čtvrtek bych chtěl jet přes vás na Kleť, budeš v práci?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

V obchodě je syn pokud dáš avízo v kolik hodin, tak tam budu. Rád tě poznám osobně. Ruda

Rudolf

Rudo

říkam to nerad ale MÁŠ PRAVDU

ale jen částečně !

i několik družic na křivém držáku bude OK

budu se opakovat ale musíš podložit TV!!! :8)

tonek

Rudolf

Dám Ti vědět na email.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

tonek

Pokud zkroutíš držák konv. tak, aby konv. kopírovaly dráhu družic, tak proč ne. Jinak budeš mít krajní konv vysoko a nebo nízko podle toho kam ti padá držák na zdi. Ale vo.je.bat se dá cokoli.

Rudolf

Rudo!

já nejsu hádavý , jde o h..o, ony ty brejle jsou otočný ale původní humorná poznámka by vedla úplně jinam, tak dík že jsi mne poučil ahoj

jo a neber mne vážně! :8)

tonek

Tonek

Já to taky tak beru. Je to u mně profesionální deformace. Měj se hezky a přeji super den. :) R^ Ahoj

Rudolf

Tak to uvedeme na pravou míru.

Jedná o Ondru10 (Ondřej Šánek)známý pod Ondra10,ager,peterrr,sanond, a mnohých jiných nicků,který se snaží,již od roku 2007 diskreditovat,jak openboxforum,tak i později satdigitalne.Již tehdy tam dostal bán na IP a od té doby se snaží mě a ostatní správce těchto fór poškodit. Pár let byl klid,až o vánocích se toto individuum opět objevilo a po dosavadních zkušenostech,byl opět zabánován. Samozřejmě je tento příběh vykonstruován.Více se k tomu nemám co vyjadřovat.Martin Šimek

marsim

Pravidla

7)vytvářet nové účty - jeden uživatel = jeden nick, tedy každý uživatel má právo vlastnit pouze jeden nick
lachtan=marsim
tak to tedy mluví ten pravý o těch přezdívkách :laughing:
té špatné montáže se nezbavíš
amatér zůstane amatérem
kdybych já něco takového namontoval, držím hu*u

agger

agger

Prosím tě nech toho a nezasí.rej to tady. Udavače jsem neměl rád Za hitlera, komunistů a ani teď!! Rv

Rudolf

agger

Marsim podla mna nemontuje paraboly(nema na to cas) a aj keby siel namontovat,tak to urcite vie.Tak zalez a za krive obvinenie az do banoviec(s malym b nie tie nad bebravou).

Kasr
Registrace: 8/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra