![]() |
|
Blue Dragon CardKoupil někdo z Vás tuhle výbornou kartu z tohto shoupu:www.sat-tv-media.com/shop a pokud ano kdy Vám zásilka došla. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cardzdravim a da sa ta karta naprogramovat aj s Phoenix Smartmouse? inac co je v tej karte, ze si ju nedokazeme sami vyrobit? :lookaround: |
Luk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 45 |
![]() |
|
polulinItalskou ligu lze sledovat take i z Turksatu na TV8 v biss kodu 4-5 zapasu pres vikend a obcas francouzkou ligu na Kanal A a holandskou ligu na Beyaz tv minimalne 1-2 zapasy o vikendu.Obe stanice jsou FTA. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cardtaky jsem ji v pondělí zaplatil,tak ještě nevím... |
petrxxxx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
pro petrxxxxa:Taky to máš z toho media-sat/shop? |
viking
![]() |
|
RE: Blue Dragon Cardano taky,objednal jsem i programátor,ale zatím nic nepřišlo,pokud by se něco změnilo,dám vědět. |
petrxxxx
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Blue Dragon Card - pro petrxxxxNejhorší je, že v neděli jim fungují stránky a od pondělí se na ně nejde dostat. Uvidím jak to dopadne. |
viking
![]() |
|
Pro TkanMám na tebe pár dotazů.Pokud by tě to moc neobtěžovalo,mohl bys mi písnout na Kakamyl@seznam.cz? Předem dík |
Kakamyl
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 39 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |