, sekce: Příslušenství |
|
1karta skylink a 3prijimace,CLONE,SMARTWI???ahoj vsem,,,chcem sa opytat,,,,teda skusenosti nazory,,, na bezdrotove wifi zariadenie typu,,,,CLONE,,,alebo SMARTWI, pre skylink, KDE si dam skylink,,,,a pozerame si kazdy co chce,,, u kamosa sme skusali to CLONE ale nejak to suprovo nefunguje,,, pise to ze to ma 150m dosah ale signalove palicky ma sotva jednu,,, a aj ked ma aspon jednu alebo dva ,tak to stabilne nefunguje,,,, nie tak ako ked je v prijimaci karta skratka ci nevie niekto poradit aky system pouzit aby som si mohol platit jednu kartu skylink,,a kazdy by pozeral co chce,, doma mame 3 prijimace,,,typu topfield 2411+criptoworks modul,Vantage 7xxxka a openbox 800ka,,,, potrebujem nieco OK,,,ale myslim tym stabilne,,,,nie ako to CLONE ktore mi stabilne vobec nepripada,,,,smartwii som skusal,,,,a ked sme vo velkom dome zapli vo vsetkych 4. izbach markizu,,,tak horko tazko to stihalo,,,skratka to vypadavalo,,,, potrebujem spolahlivy system,,,,ktory to dokaze bez najmensich problemou,,,stabilne a spolahlivo,,,, ak mi viete poradit,NEJAKY system,aby mi to fungovalo, hlavne aby to fungovalo na akykolvek prijimac,,, tak budem velmi rad,, skusal som toto http://www.cloneplus.com/en/home.html http://www.tvsatnitra.sk/online-satelit ... r?vmcchk=1 alebo aj toto http://www.tvsatnitra.sk/online-satelit ... r?vmcchk=1 to co tam pisu ze je to super vec na hrube steny,,,tak to je taka pi...ina,,, a hlavne ked kazdy zapne satelit a chce nieco pozerat,,,tak to nestiha,,, a vraj to funguje az do 7 prijimacov,,,,no urcite,,,to tak mozno ked budu v jednej izbe,,,,a nie vo velkom dome,,, skratka ked clovek ma doma 4 tv,,,,a pozeram dole v obyvacke,,,tak ok,,, ked vypnem v obyvacke,,,a idem hore do spalne,,,tak ok-funguje,,, ale ked ja pozeram dole,,,manzelka,,,v spalni a deti v deckej tak to vobec nefunguje,,,,,stale to vypadava,raz v jednej,,,raz v druhej izbe,,, neexistuje nieco podobne,ale stabilnejsie,alebo nieco na kabel? vopred vdaka |
markes
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 178 |
|
|
RE: 1karta skylink a 3prijimace,CLONE,SMARTWI?...Na kabel bys potřeboval tři aspoň "typově" stejné přijímače..... A zkoušeli jste se někdy "dívat" z okna...?Tam je hezky. :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: 1karta skylink a 3prijimace,CLONE,SMARTWI?...drátový KVX spliter funguje OK až na 12 přijímačů R^www.kvxinfo.net Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
na velikosti nezáležíale na typu ÁNOtak jako lidé i přístroje si někdy nerozumí! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: 1karta skylink a 3prijimace,CLONE,SMARTWI?...Vyměň přijímače za linuxove s ethernetem a propoj je všechny po něm. Možná to bude lepší než všechny ty patlaniny typu smartwi, clone+. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|