Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Showbox S301

Máte někdo tento přijímač?Jaký bude bezproblémový firmware bez zamrzání pro kartu Skylink Ice?Opeboxforum jsem viděl, jen nevím,který bude dobře fungovat s kartou Sk.ICE.
Dík

oldies26
Registrace: 1/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Showbox S301

určitě ten ze 6.ledna

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Máte vyzkoušeno?Třeba na Showboxu S700 jede poslední soft z ledna se Skylink kartou perfektně.Dík

oldies26

Kdybych měl vyzkoušeno přímo s 301, tak nepíšu určitě...

Mám vyzkoušeno s 300,500,700.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

ja mam 300ku a brat 301ku a ICE karta v pohode, ako aj zdielanie

tomko
Registrace: 1/2006

Díky pánové

oldies26

az na castesne nedostatky PVR je lednovy fw nejlepsi a bezproblemovy.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

saxon

co mas namysli nedostatky pvr . ake HDD pouzivas?

tomko

Saxon

Pokial si pamätam,daval si do showboxu obrazok,ako reklamu-ako teraz,ide ti ulozit?Asi nie.A nejde ani zalohovat keys,kanaly...A vraj nejde nahrat fw cez usb(ja som neskusal,ale niekto to pisal).Ale jedno je iste-vyse mesiaca ziadne uplne vytuhnutie-odpojenie zo siete nebolo potrebne ani raz.

Kasr
Registrace: 8/2008

Soft ze 6. ledna

Já mám S300 a můžu potvrdit, že ten foft je super. Stabilita O.K., nahrávání zazí 100%, EPG O.K.. Je pravda, že jsem se vykašlal na HDD a nahrávám na flash Corsair. Saxon asi nahrává na HDD a to může být důvodem občasných selhání, ale spíše kvůli měkkému zdroji než kvůli softu (si teda myslím já...)

gaston

gaston

Ziaden mäkky zdroj-mam hdd napajany externe a problemy su,ale nesuvisia s napajanim hdd.(nieco nie je korektne,lebo pri vyssich bitovych tokoch pri prehravani nahravok urobenych pri poslednom fw je cierna obrazovka-zrychleny posuv,alebo minutovy skok to napravi,ale o tom sa uz vie).A zaznamenal som par reebotov pocas pvr.A tiez problem s motorom a usals-parkrat mi otocilo na zapad na hw limit.Napravil to az reset motora v stb,inac motor nepracoval.

Kasr

jpeg s moji reklamou jde ulozit i pod lednovym softem. Problemy s PVR jsem popisoval nedavno, resili jsme to s adminem Tomikem. problem s kopirovani nazvu poradu do nazvu zaznamu a obcas pri startu zaznamu se spusti pouze zvuk, obraz ma jen cernou obrazovku. Staci kratkodobe pouzit rychloposuv. disky pouzivam Samsung, ale v tech to pochopitelne neni.

On Air!

Saxon

Nahrávání

No, jasné je, že pokud je název programu s diakritikou, tak to uloží pod názvem programu a číslem. To, že při začátku přehrávání je černá obrazovka jsem neřešil vůbec - prostě automaticky zrychlil posun a hotovo. Občas použiju S300 i s motorem, tak dík za tip na ten reset - zatím běhá jak má ;)

gaston

Saxon

Tak to nechapem-jpeg(väcsej velkosti aj orezany) som skusal a po viac ako piatich minutach nic,nenacitalo mi ho.(islo o obrazok,ktory v predoslych fw uz bol pouzity,samozrejme,tovarko a vypnutie zo siete bolo).

Kasr

Nyní jsem zkoušel do S700 s lednovým softem poslat JPEG v plné velikosti z foťáku /4MB/ a normálně se to uložilo a pod Menu to normálně najede.

On Air!

Saxon

Saxon

Tak som to skusal viac krat a nic.Potom som skusal zalohovat seting,keys,...isiel iba loader a keys.Skusal som cez usb new fw-neslo.Tak som potom vsetko vymazal(tovarko+vypnutie) a uz vsetko islo.(new fw som potom neskusal).Natiahol som zalohovane keys,preskenoval druzice(nie,ze by som setting nemal,ale chcel som to skusit takto) a vsetko facha.Predtym po instalacii fw samozrejme tovarko bolo tiez,seting aj keys boli natiahnute cez usb.Akurat boli pridavane a editovane keys rucne(keyeditor robi bordel s irdeto 2-da sa,ale s problemami) a doskenovane nove programy.
Spominam si este v zaciatkoch(stare fw)-ked som natiahol setting-vsetko bolo OK,ale ked som parkrat dal naskenovat nove tp a programy,tak showbox zacal blbnut.(ale nepamätam uz konkretne ako).
Tak sa mi zda,ze po pridavani tp a programov je treba setting vzdy ulozit na usb a vzdy znova tovarko a nanovo natiahnut.(alebo zakaznikom nikdy nedoskenovavat nic rucne).
Takze az na problem s pvr potom vsetko ok.

Kasr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra