![]() |
|
Horizon HDTM PlusHezký večer, má někdo zkušenost s tímto dvb-t "měřákem" ? Ano vím, že to není nic profi, ale sháním něco na nenáročné instalace, kde vím, jak je to tady v okolí z echem apod. Jelikož máme na březen až konec dubna rozjeté STA instalace a můj Atom light, bude vytížen a musím dělat i svoje kšefty, tak proto něco takového sháním. MER,SN,BER to měří a dokonce to má něco na způsob Noise Margin, i jakýsi spektrák, ale vím, že za 8000kč to nebude nic Super. Tak prosím o radu. Případně, něco jiného. Ještě mě napadl: Emitor Digiair PRO http://www.emitor.se/extra/pod/?id=89&module_instance=1&action=pod_show&navid=89&do=show_prod&prod_id=59 |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: Horizon HDTM PlusNa hraní ok na profi měření NE.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
horizonJa ho mám ,a používam ho na individuálne rozvody.Výdrž bat 7 hodín!Je rýchli,úroveň meria velmi presne( porovnávaný s Promax P 5)Takisto aj BER a MER je presný.Má nap predzosilovačov 5v a 12v.Spektrák má span 8Mhz a 16 Mhz.Signalizácia FAIL-POOR-MARGIN-PASS.Ľahké a logické ovládanie..Mám ho rok,je spolahlivý,zatial ma nesklamal.Vážnejšie nedostatky som nezaregistroval.Je to samozrejme ale môj uhol pohladu. |
jarosa
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
RE: Horizon HDTM PlusDíky za odpověď, ale teď vidím, že jsem u nás narazil pouze na Horizon HDTM V2.0, což je podle popisu ořezaná verze. Zkusím zítra obvolat ty e-shopy, jestli se to nedá objednat. Nebo kdyby někdo věděl, tak prosím dejte vědět, dík ;) |
Rocco
![]() |
|
RE: Horizon HDTM Plusja mám HDTM PLUS.Ešte dodám,že to má možnosť zaloggovať namerané hodnoty bud all alebo len jeden kanál,ukladá to v súbore cvs,po úprave Excel. |
jarosa
![]() |
|
RE: Horizon HDTM PlusJJ, asi do něj půjdu, záleží na délce dodání, celkem na to spěchám. Ale díky za normální odpověď, ze které jsem si něco vzal. Za ty peníze nic lepšího na trhu není, podle mě. |
Rocco
![]() |
|
RE: Horizon HDTM PlusPodla mňa tiež. Je tam aj jednoduchá možnosť výmeny fw.Ja mám tam už zmenenú 2.7.3, ale je už aj verzia 2.9.5.Zistím čo je tam nové ,možno si ju stiahnem,aj ked zatial dôvod nemám. |
jarosa
![]() |
|
RE: Horizon HDTM PlusTá sedem hodinová výdrž je naozaj reálna, a niekedy je to na nezaplatenie.Tesne pred vianocami som riešil rekonštrukciu respektívne úpravu anténneho sýstému na príjem z troch krajín, v jednom rodinnom dome.Kúpili si novú plazmu,ale kedže mali na poschodí aj starú crt,tak požiadavka bola že prijímať sa majú po novom aj všetky dig muxi aj má byť zároveň zachovaný analógový príjem.Hore na streche,po odobratí krytu montážnej krabici, vypadlo na mňa asi 12 hrdzavých komponentov ,všetko IEC spoje,tak to moc nedržalo.Kým som zmaturoval čo ako,a ešte aj vpratal tam digitálne kanály,tak mi to trvalo asi šesť hodín.Kedže som mal dobytý merák,tak v pohode vydržal( na rozdiel odo mňa)-pri teplote okolo -3 stupne-super,som sa tešil,aj majitelia boli spokojný.Dielo sa podarilo,a ja mám už objednávku na kompletnú rekonštrukciu na jar,ale už len pre digitál.Tým som chcel len povedať,že výdrž bat je, asi nie len pre mňa, dosť dôležitá.Hlavne ked sa tu dosť bežne zlučujú antény z troch -štyroch smerov.4iže robota nie na dve hodiny. |
jarosa
![]() |
|
Roccojá ho mám cca 4 měsíce , jak píšeš bacha na to PLUS!bez plus nemá spectrák ani MER !!!!! já ho koupil v ELTASAT ale ač slibovali podpora ŽÁDNÁ. Jak psali že VHF+ UHF tak to také není pravda prodali ho tak jak v Eng. to je bez VHF. U výrobce si můžeš objednat soft i s předvolenými vysílači dle regionu ovšem naše krásná vlast tam zatím není. já vzal prázdný seznam kanálů VHF+UHF a zatím jsem to neřešil ale má to tu nevýhodu že v VHF to nepozná DVB. tak prosím nekupuj na dálku jako já ale zajeď si do obchodu ať ti vše předvedou! a dej někdy ECHO jak ti to JEDE??? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Horizon HDTM PlusPokial viem ,tak sa predáva už iba HDTM PLUS,aspoň tu na Slovensku.Ja som mal tam už predinštalovaný region SK+CZ+A+HU-presne to čo som potreboval.Ale ja to aj tak nevyužívam,používam manual scan.Region CZ alebo aj CZ+SK sa dá stiahnuť zo stránky výrobcu.Podpora je dobrá. |
jarosa
![]() |
|
4 jarosadík mrknu na tojá psal o podpoře prodejce= výborná nikoliv prodejce = velmi špatná!!! :8) |
tonek
![]() |
|
šak víšže sem to popletlvýrobce má podporu super ale to jsem psal již dávno :-/ |
tonek
![]() |
|
do třeticev tom UHF ti to pozná DVB-T ???mrknu na to až večer musím makat dík ahoj T |
tonek
![]() |
|
to bude denopravuji otázku jedná se mi o VHF pro jistotu třetí pásmo!? :lookaround: |
tonek
![]() |
|
V pohodeAno mám tam aj VHF pásmo,analog v poriadku,ale dvbt ani DAB vo VHF pásme som nemal možnosť odskúšať,kedže sa u nás vňom nevysiela,a ani som sa zatial nestretol s konverziou dvbt do VHF.Podotýkam, že tento merák využívam pre malé ITA rozvody. |
jarosa
![]() |
|
![]() |