, sekce: Skylink |
|
Golf Channel vs. Sport 2Tak to je trošku je moc, nezdá se Vám už ? Místo, aby Skylink uvedl do programu Sport 2, na který všichni čekáme, tak dají radši nesmyslný kanál Golf Channel . By mě zajímalo, kdo má chuť sledovat 24. hodin golf ! To zas si dali sami majitelé, ne ? Hrůza, děs . Nechápu to . Radši přidejte SPORT2 místo jakéhosi praštěného golfu .Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2jenomže ten Golf Channel jim asi platí zároveň za distibuci, chápeš to. taková stanice se vždy vyplatíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2Nech si ho přidají, ale co jim brání vzít konečně Sport 2 ? To zas bude trvat další 2. roky, než se ho dočkáme . Stejně jako EUROSPORTU 2Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2Už,aby byl tento program v hd jak je běžné v USA.Zakaznici to chtějí a k vůli tomuto programu si platí multi.Stačí se podívat na jiné providery v evropě.Jinak sport2 je na emu na amose 4W stačí na něj sat 60cm. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 677 |
|
|
Lolem123Bože můj...Sport 2 máš už 2!!!! roky v Cs-linku,skoro rok v UPC a zadarmo na Amosu 4W.Už jsi ho měl mít dávno naladěn a sledovat La ligu R^ |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 257 |
|
|
garrryAhoj jenže on má skylink a ne Cslink upc asi nemá taky kdo by to taky platil no a asi motor taky nemá tak by to chtěl na skylinku má pravdu |
kanon
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 914 |
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2Pravda, mám SKYLINK . A mám taky Digi Sport, proto už vážně nehodlám o přikupování UPC a dalších ani uvažovat . Snad ho tam brzo dajíStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2To je problém dát na digi parabolu jeden konvertor pomoci multifokusu +diseq a sledoovat amos na 4w + skylink na 23e. |
Fanyn
|
|
GolfGolg channel je konečně ten správný kanál, který sleduje nespočet diváků!! |
novy
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 43 |
|
|
RE:Lolem123Eurosport2 již je jak na CSLink-u tak Skylink-u 12,070H 27500.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2To byste se divili kolik lidi tento kanál sleduje,mohl by jmenovat a jsou velice rádi,že vysilá.Stačí se podivat jen u nás na golfová hřiště apod.Kde jsou doby kdy se musely vozit karty pro kluby např. premiere golf,canal+ esp,holand atd. a pak se to pouštělo do rozvodů. |
Fanyn
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2ano je to sila uz som si kupil lopticku teraz este nasetrim na golfovu palicuuu :))) :))) :laughing: Rvskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
|
|
RE: Golf Channel vs. Sport 2Já osobně nestojím o SPORT 2 ve Skylinku!!! Dokážu se zabavit i jinak než jen tupým zíráním na upocené přeplacené modelky v různobarevných oblečcích. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
to Fanynjoo, golf v HD je párádička, snad aspoň Masters bude na CT4 zase v HD |
machmin
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 20 |
|
|
Golf Channel vs. Sport 2Len suhlas...Golf tak na spanok... |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |