Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson Ariva 200HD

Tak jsem ho nerozchodil ani po přehrání finweru.Hraje tak půl hodky a pak napíše že je špatný signál a zkoušel jsem to s jiným sat.příjmačem a ten funguje normálně,takže ho budu dávat na reklamac.Tekže s pětí ariv co jsem známým doporučil fungujr už jenom jeden.

Miroslav B
Registrace: 6/2006
Odpověď v diskusním vlákně

A sakra...

Taky jsem si jí koupil a zatím chodí dobře. S pěti jedna ? Tak to mě potěš pánbůh... :zombie:

Ottib
Registrace: 10/2006

RE: Ferguson Ariva 200HD

doporučoval bych je stále až mně od nich odradil jeden prodejce sat.techniky s č.t.a za to jsem mu vděčný a začal jsem doporučovat v této levné kategoriji sat elitu.No jsem zvědav jak dopadne reklamace v olmi.Minule jsem tam měl problém žeprý sat.příjmač nebyl koupený u nich.

Miroslav B

Ottib

Já je taky v zásadě nenabízím. Je pravda, že jsme jich prodali cca 40 kusů pokud si je zákazník přál a zatím se mi žádný nevrátil na reklamaci. Jeden mám stále v servisu na motoru, kde dostane pořádně zabrat a taky žádný problém. Mám k němu určité výhrady, ale za ty peníze je to dobrý kup.

Rudolf
Registrace: 2/2006

Ferguson Ariva 200HD

Koupil jsem jeden na otestování před rokem,pořádně jsem se na něm vyblbnul ,nakonec jsem ho nechal manželce,má ve čtečce UPC origoš kartu s celou nabídkou a je spokojená/v obýváku kouká a já mám klid/.Občas si najede na Bulhary a OK.Nemohu vůči tomuto přístroji říci křivé slovo.Vše zatím bez závad,bez problémů a to jsem tam toho když jsem to testoval narval denně,kolik se do něj vešlo :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Miroslav B

Pročti si http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=128&t=30268 snad ti to pomůže.

Rudolf
Registrace: 2/2006

no řeknu jim a to pošlou na reklamaci asi nebudou nadšeni

Miroslav B

mam arivu 4 dni,a sem spokojenej.

jozef84
Registrace: 2/2011

jozef84

Si dobrej-a na co jsi přišel za ty? 4 dny? Že zatím funguje? :laughing:

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

... hmm, nevím, provozuji přes půl roku dvě 100E a taky s nima dost blbnu, občas musím flashovat přes RS232 :lookaround: a nemám problém. Za ty prachy ...

majkl99
Registrace: 8/2010

Ariva je super

Denne ich montujem,zatial všetko OK.Vymontovaných je ich asi 50 alebo 60 ks.....Je super za tú cenu....

pilip
Registrace: 10/2010

RE:Ferguson Ariva 200HD

Zdravim.Mam Arivu jiz rok a funguje bez problemu.Jsem s ni spokojen. :)

rybka
Registrace: 10/2009

Miroslav B

mno mne pripada že si do nich neco nainštaloval špatne alebo neviem čo si s nimi robil...ja som mal aj brat ma aj kamoš ma dva dalši sused ma 3kusi a všetky šlapu OK!A za dalše dost poznam ludi čo maju Arivu200 a zatial každy ok! Takže tak.

Dreambox DM 800 HD se...

TELEFONIST
Registrace: 5/2006

to Miroslav B

je to zavada s prvej serie opravoval som to minuly tyzden, pomoze zatlacit tunercez mriezku ,povolit skrutky na F-konektore, je studeny spoj na tuneri minuly tyzden som to prehrial pajkou s horucim vzduchom studenak odstraneny a funguje OK, na reklamacii som nepochodil ,lebo to nie je trvala zavada, aj ked je to blbost

Duzu
Registrace: 7/2005

Dobrý den mám arivu 2 měsíce a pořád se kouše není stejné,někdy po půl hodině,někdy po dvou a když nahrávám tak se taky seká

traub
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra