, sekce: Skylink |
|
Prodej karty SkylinkMěl jsem kartu Skylink Irdeto, registroval jsem jí přes internet na jejich int. stránkách a za pár měsíců jsem jí prodal včetně mého satelitního přijímače. Ale když se podívám na moji registraci u Skylink, tak tam karta je nadále evidována=regitrována. Můžu ji nějak z té mé evidence vymazat? Podobně jako když chci přidat=registrovat další novou kartu v případě koupi, tak jestli existuje i možnost vymazání té karty co již nevlastním...Díky za radu. |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkPro Skylink jsi stále majitel ty.S novým majitelem ji přeregistrujteDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkTak to myslím, že bude slabší...Dal jsem inzerát,dotyčný se ozval na telefon,přijel,zaplatil,odvezl a žádné iniciály jsme si nevyměňovaly..A protože už je to cca přes měsíc,ani to číslo na něho nenajdu..Takže ta přeregistrace na nového majitele asi moc nepůjde :lookaround: |
Donic
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 104 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkTo ale bude spíš jeho problém (třeba při výměně karty), ne tvůj.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkDa sa karta Skylink zo slovenska alebo TaT karta z ceska prepisat cez net? Na ich stranke som nic take nenasiel a ako ju pripisem na moj ucet k mojej karte ICE ktoru som regis.cez net? |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
|
|
RE: Prodej karty Skylinkaž přestaneš platit koncese,tak se ti ozve neboj R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
to jukonje to tu denne preregistracia cez formular ,ten na stranke skylinku je |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 369 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkDa sa karta Skylink zo slovenska alebo TaT karta z ceska prepisat cez net? |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkKARTA Skylink alebo TaT prepísat cez net sa nedá treba si stiahnut a potom vytlačit z ich netu formular a podla rubrik vypísat a poštov poslat na jednu z adries ktoré sú tam,je to jedno na akú adresu sa pošle!!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkJá jsem přeregistroval přímo na stránce Skylinku a prošlo to. |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 102 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkJa som kartu T&T preregistroval na ich stranke tak isto, stačilo mi vedieť meno a priezvisko toho na koho bola registrovaná. |
raitopok
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 9 |
|
|
RE: Prodej karty SkylinkKarta TaT se dá přepsat přes web jen za předpokladu,že ještě nebyla přihlášená přes web,ale jenom papírově!Pokud už má přidělené uživatelské jméno a heslo,tak už nejde přepsat majitel internetem ! Pak už jedině přes kontakt Skylinku! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|