![]() |
|
samsung ue40c6900 vs upcDobrý den koupil jsem tv samsung ue40c6900 ca modul od mascom cryptoworks irdeto a kartu upc. Při instalaci zadam satelit intelsat thor 0.8w v nabídce nastavení jsem nechal transponder 10987 mhz v/r, režim disegc vypnutý, dol. hran. osc. lnb 9750 a horní hran. osc.LNB 10600 a signal 22khz automatický. Tady na parabole jsem si našel frekvence na kterých jsou programy upc ale když při manualním ladění hledám tu frekvenci např 11766 tak tam nejni a u jiných má zase třeba tak frekvence jine sr (místo 28000 mám na tv 25000. Neví někdo co stím? A ještě proč mám v tv u frekvencí mhz a na parabole je to psane v ghz? moc děkuji |
luxor23
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
samsung ue40c6900 vs upcNo to je jedno ci je to v MHz alebo GHz. Akurat v telke nemusis zadavat desatinu ciarku. Ja mam LE40C670 a vsetko chodi ako ma (aj Thor). Predpokladam, ze ta LED-ka ma podobne alebo rovnake menu. Otazka je, ci si na Intelsate? Tu na parabole frekvencia 10987 MHz nie je na Intelsate-Thore. Skus ist cez manualne ladenie: Satelit Thor 0,8W, Transponder- Novy (alebo definovany uzivatelom). Potom myslim cez A-cko (cervene tlacidlo) zadas parametre transpondera. Daj si tam napr. 12643 V 27500. FEC sa tam asi nezadava. Returnom sa vratis do obrazovky manualneho ladenia. Naspodu by mal byt teplomer na signal. Ak tam nemas signal, tak treba nastavit parabolu (asi najpravdepodobnejsie) pripadne skontrolovat dalsie casti - LNB, kabel, F-konektory... Kedze je telka nova, tak predpokladame, ze funguje :) |
Tomic
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 478 |
![]() |
|
![]() |