Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problém s naladěním Nova HD

Na úvod: mám kartu CS-linku, všechny programy - placené i volné přijímam bez problému. Přijímač Topffild 2411. Příjem je ralizovaný ze společné sat. antény pro 6 bytů.
Můj problém: Nova HD přechází na novou frekvenci 12109 proto jsem se pokusil o jeji ruční naladění. Zadal jsem všechny parametry 12109Mhz; polarizace H; FEC 3/4; sym. rychlost 27500; modulaci DVBS2 8PSK po uložení a spuštění vyhledávání se nenajde nic. Na tel. radu CSlinku jsem zkusil smazat původní záznam, nepomohlo. (zpětné naladění na původní frekvenci proběhlo OK). Vyzkoušel jsem všechny varianty modulace a nic.
Poraďte prosím co udělat. Mám zkusit tovární nastavení a vše naladit znovu?

ivang
Registrace: 11/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém s naladěním Nova HD

Už se to tu psalo tento TP prověří přesné dosměrování paraboly to bude asi problém i u tebe.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

zkus menit i FEC, jinak neni potreba to myslim dokola ukladat kdyz to zkousis a pri jednotlivych zmenach parametru Ti pri "tom spravnem nastaveni" signal musi naskocit na nejakych tech "teplomerech" co tam zrejme jsou. Nebo spatne serizena parabola, ale to si nemyslim.

milanm
Registrace: 3/2006

Pak je ještě jedna možnost. Zkus si projít všechny, dříve uložené programové pozice. Třeba je tam mezi mini již ta původně jenom SKYlinková nova HD uložená.

Pokusnik
Registrace: 7/2007

Re:

Je třeba ještě zapnout pilot on v případě ladění,pokud si tak neučinil.

Pepa 3
Registrace: 4/2007

a na arive 100e hD? prosim jak. dekuji moc

anubis213
Registrace: 2/2011

re :

Na Arivách zadáváš pouze frekvenci,polarizaci a přenosovou rychlost,když na podzim změnily parametry TP12109,tak Ariva a Kathrein se přeladily automaticky.Jinak k věci,zkus zadat TP12525 a ve vyhledávání povol síťové.Naladí se ti vše,takže i TP12109,pokud při prolaďování pouze naskočí frekvence a nepřibydou programy,tak je jasné,že je chyba v parabole.To zase bude dotazů.Některé starší přístroje to nenajdou vůbec,nebo mají problémy.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Díky

Díky všem, byl to PILOT po jeho zapnutí proběhlo naladění bez problémů.

ivang
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra