, sekce: Skylink |
|
Problém s naladěním Nova HDNa úvod: mám kartu CS-linku, všechny programy - placené i volné přijímam bez problému. Přijímač Topffild 2411. Příjem je ralizovaný ze společné sat. antény pro 6 bytů.Můj problém: Nova HD přechází na novou frekvenci 12109 proto jsem se pokusil o jeji ruční naladění. Zadal jsem všechny parametry 12109Mhz; polarizace H; FEC 3/4; sym. rychlost 27500; modulaci DVBS2 8PSK po uložení a spuštění vyhledávání se nenajde nic. Na tel. radu CSlinku jsem zkusil smazat původní záznam, nepomohlo. (zpětné naladění na původní frekvenci proběhlo OK). Vyzkoušel jsem všechny varianty modulace a nic. Poraďte prosím co udělat. Mám zkusit tovární nastavení a vše naladit znovu? |
ivang
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 9 |
|
|
RE: Problém s naladěním Nova HDUž se to tu psalo tento TP prověří přesné dosměrování paraboly to bude asi problém i u tebe.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: Problém s naladěním Nova HDzkus menit i FEC, jinak neni potreba to myslim dokola ukladat kdyz to zkousis a pri jednotlivych zmenach parametru Ti pri "tom spravnem nastaveni" signal musi naskocit na nejakych tech "teplomerech" co tam zrejme jsou. Nebo spatne serizena parabola, ale to si nemyslim. |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
|
|
RE: Problém s naladěním Nova HDPak je ještě jedna možnost. Zkus si projít všechny, dříve uložené programové pozice. Třeba je tam mezi mini již ta původně jenom SKYlinková nova HD uložená. |
Pokusnik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 62 |
|
|
Re:Je třeba ještě zapnout pilot on v případě ladění,pokud si tak neučinil. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
|
|
RE: Problém s naladěním Nova HDa na arive 100e hD? prosim jak. dekuji moc |
anubis213
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 218 |
|
|
re :Na Arivách zadáváš pouze frekvenci,polarizaci a přenosovou rychlost,když na podzim změnily parametry TP12109,tak Ariva a Kathrein se přeladily automaticky.Jinak k věci,zkus zadat TP12525 a ve vyhledávání povol síťové.Naladí se ti vše,takže i TP12109,pokud při prolaďování pouze naskočí frekvence a nepřibydou programy,tak je jasné,že je chyba v parabole.To zase bude dotazů.Některé starší přístroje to nenajdou vůbec,nebo mají problémy.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
DíkyDíky všem, byl to PILOT po jeho zapnutí proběhlo naladění bez problémů. |
ivang
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 9 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|