, sekce: Příjem satelitů |
|
Družice na baterkyBlíží se doba kdy družice pojedou z akumulátorů. Kdo ví proč? |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
|
|
RE: Družice na baterkyZhasne slunce?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Družice na baterkyasi se jim nechce prikladat uhli :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
pricina je znamadruzice sa okolo dni rovnodennosti na nejaky cas (par minut az hodin - lahko vypocitat) dostanu do tiena Zeme. |
pozino
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 81 |
|
|
ALEto snad i v jiném ročním období ?NI :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
|
|
RE: Družice na baterkyA korekcie polohy sa budú ako robiť?Ventilátormi??? :)))Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: Družice na baterkypozino vyhrál. Není to sranda, taková Astra 3B potřebuje přes 10 kW a baterky to musí utáhnout. Družice před koncem životnosti už mají slabší akumulátory a budou se možná muset vypínat některé TP. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
|
|
RE: Družice na baterky@tonek: V inych rocnych obdobiach nie, lebo Zemska os ma naklon. Inak - skoda, ze sem nemozem prsknut jednoduchy obrazok, vsetko by bolo jasne. Druzicu zatienuje Zem iba v urcitych dnoch a na pomerne kratku dobu. Urobte si nakres Zeme a druzice vysoko 36000 km nad nou a Slnko moze byt pohar pana Ticha Brahe |
pozino
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 81 |
|
|
RE: Družice na baterkyV Lídlu teď prodávají dobíjecí všeho druhu za 89,- kč. pack. :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Družice na baterkyA taká ASTRA 3A by mohla zhasnuť navždy aby konečne prešlo STV a CT na ASTRU 3B. :8) :))) |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 740 |
|
|
RE: Družice na baterkytak už mi je jasné prečo aj roberttrkovia sú na baterky - lebo sú dlho v diere - a tam by kolektory asi nefungovali :O |
lubomir63
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 928 |
|
|
CESMáš pravdu a kupodivu nejsou vůbec špatný. Mám z nějaké snad první akce tužkáče TRONIC 2500 mAh a vydrží víc než GP a Hama R^ |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
visperJá vím proč,protože někdy je v kosmu bouřka a vypadne elektrika ze solárních panelů.Pak tam musí letět elektrikář a natáhnout jističe a zprovoznit.Takhle zdroj bude uvnitř družice a provoz bude levnější. R^ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
|
|
RE: Družice na baterkyZaujímavá téma. lepšia ako fta,epg a rádia.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
tronickupodivu jsou ok už pul roku , ale enelope to nejni :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
|
|
RE: Družice na baterkyNeviem ako Astra 3A, ale Astra 1N ktorá ma štartovať v 2Q.2011 a má mať 55 transpondérov v Ku pásme, má celkový výkon panelov cca 16kW. Z toho cca 11kW sa spotrebuje na vysielanie, cca 2,5kW je spotreba samotnej družice. Zvyšok je plánovaná rezerva na celú dobu životnosti 15 rokov. Samozrejme panely dobíjajú Li-on akumulátory. Pre predstavu, panely pozostávajú zo štyroch segmentov 4x1,5m spolu cca 16m dĺžky, na oboch stranách. |
Scudo
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 56 |
|
|
Družice na baterkyCo takhle pánové družice na klíček ... nebyla by? :laughing: |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
|
|
Violista.A ty máš na klíček mozek, viď?! Soudě dle tvých reakcí nejen tady! Připadá mě to, jako by zde psalo sedmileté dítě! Stráníku, zamysli se už konečně nad sebou! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 151 |
|
|
2 pozinoAno máš pravduale jsou i jiné než rovníkové dráhy tak že bereš plichtu ??? :8) R^ |
tonek
|
|
RE: Družice na baterkyOch, už ho zas pustili z klece, provozovatelé družic třeste se, vrchní violista přichází vám poradit co máte jak dělat :laughing: |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
tonekJejej tonecku, to je zase perla. Co to je rovnikova draha? A ty jsi videl parabolu na sever? Nejaka obiha nad Norskem? Do koho to panbuh dusi dal.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
kuboopravdu jsou družice s polární dráhouale mně je jedno jestli to víš |
tonek
|
|
kubokoukám zda něco povíš, zatím nic, můžu ti říct že jsem vyděl stovky parabol směrovaných k severu, když jsi tak chytrý zkus uhodnout kde? není zas tak těžké.Pokud by jsi tohle forum bral jako zdroj poučení a zábavy a nikoliv jako prostředek k léčení mindráků mohli by jsme pokecat a zajímavostech např Tebou zmíněného Norska, parabolách v Malajsii, Korei či Kypru , úhlu 4,3 stupně a skew v Canadě či USA ale i jiných zajímavostech techniky. Tak jen na okraj nech i blbce žít a klidně se dovolávej Boha třeba Ti otevře jednou oči! Ahoj :8) |
tonek
|
|
TonečkuRovníkovou dráhu fakt neznám. A ukaž mně geostacionární družici nad norskem. Parabola k severu, jsi směšný, tak lehkou otázkou. Kup si letenku a po deseti hodinách letu ti bude jasno. Už se ty kluku neztrapňuj! Co tvůj vstup, to perla.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
Tonečku,já narozdíl od tebe musím makat a ne ležet na netu. Nemohu hned reagovat na každou tvoji blbovinu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
kubíčkuztrapňuješ se sámnikdy jsem neříkal že je nějaká geostacionární družice nad Norskem, a že nevíš že jsou místa kde je základním předpokladem příjmu geostacionární družice orientace antény na sever je také tvoje hloupost a sám jsi to napsal jestli jsem viděl parabolu na sever! Nikoho se neznažím ztrapňovat, jde mi o meritum věci a k tomu jsem ochoten podat vysvětlení. nevím o kterých klucích mluvíš, ty máš snahu ztrapňovat druhé trapnými argumenty přečti si o čem je téma: Družice na baterky a proč? také mi prosím objasni proč by mi po 10 hodinách v letadle mělo být více jasno než nyní? díky mistře světa a hlavně se nám neudři! |
tonek
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|