Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Romantica na Sirius

Dnes som nahodil Sirius 4,8E a na 12 111H mi ide volne Zone Romantica 2x a aj niektore ine. Ide to teraz volne, alebo moj FTA Head ma EMU upravy (kupeny v bazare).

jozz
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Romantica na Sirius

ide na EMU

Radko3003
Registrace: 12/2009

JInak řečeno, na tomto transponderu toho jede v EMU několik let mnohem víc zajímavějších programů.

Podle vkusu každého soudruha.

Sport, cestování, souloužení atd. ;)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Sport2 CZ vám jde ? Na mojí Arivě ještě nedavno šel. Chyba u mě,nebo už KO??? :lookaround:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Mne sport2 tiež nejde...nemá mi kto prepísať kľúč... :((

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

SPORT si najdi naBULSATE.Tam ich najdeš 4.A možná aj 5.

jano1904
Registrace: 10/2007

RE:jano1904

Jo ,to vím, díky za info. Ale zajímalo mě, zda to nejde jenom mě ,nebo už to zhaslo všem .Jde o tu sport 2CZ .Ale asi to nejde všem. ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

PS: Re Sport2 czech

už to vidím. Zbytečně jsem se ptal. Tady je to jasně psáno, co jde ještě na tomto transpordéru . Tak i třeba info pro ostatní
;o)
http://www.dvbsupport.net/paytv.html
;) R^

marco37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra