, sekce: Programy na orbitu |
|
Romantica na SiriusDnes som nahodil Sirius 4,8E a na 12 111H mi ide volne Zone Romantica 2x a aj niektore ine. Ide to teraz volne, alebo moj FTA Head ma EMU upravy (kupeny v bazare). |
jozz
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 35 |
|
|
RE: Romantica na Siriuside na EMU |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
|
|
RE: Romantica na SiriusJInak řečeno, na tomto transponderu toho jede v EMU několik let mnohem víc zajímavějších programů.Podle vkusu každého soudruha. Sport, cestování, souloužení atd. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Romantica na SiriusSport2 CZ vám jde ? Na mojí Arivě ještě nedavno šel. Chyba u mě,nebo už KO??? :lookaround:(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
|
|
RE: Romantica na SiriusMne sport2 tiež nejde...nemá mi kto prepísať kľúč... :((Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
|
|
RE: Romantica na SiriusSPORT si najdi naBULSATE.Tam ich najdeš 4.A možná aj 5. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
|
|
RE:jano1904Jo ,to vím, díky za info. Ale zajímalo mě, zda to nejde jenom mě ,nebo už to zhaslo všem .Jde o tu sport 2CZ .Ale asi to nejde všem. ;)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
|
|
PS: Re Sport2 czechuž to vidím. Zbytečně jsem se ptal. Tady je to jasně psáno, co jde ještě na tomto transpordéru . Tak i třeba info pro ostatní;o) http://www.dvbsupport.net/paytv.html ;) R^ (: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|