Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

DigiTV versus Skylink, CSlink

Provozovatel DigiTV má už dlouhodobé potíže. Změnou kodování N3 a nucenou výměnou karet vznikly obrovské finanční ztráty a dluhy u bank. Pronikají zprávy o její odkoupení jiným provozovatelem. Sám jsem kdysi Digi TV montoval a vždy byli velké problémy s proplácením faktur a komunikací s nimi. Odstoupení různých společností od Digi TV jako Filmbox, HBO je jenom logický důsledek kupících se potíží. Samotnou kapitolou je kvalita přijímaného signálu ze satelitu Intelsat 10-02 který není určen přímo pro středoevropský příjem a nemá dostatečnou sílu jako Thor na stejné pozici(pozn.UPC si taky nepolepšilo). Hold když se šetří kde se nemá.. Skylink, CSlink na Astře co se týče kvality a už i nabídkou, nehledě na samostatně prodejné kodovací karty, Digi TV s přehledem překonávají o pár tříd výše. Uvidíme do budoucna ale v této době žádný optimismus co se týče DigiTV nemám. Fanta M.

fanta7
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: DigiTV versus Skylink, CSlink

https://www.parabola.cz/zpravicky/13722/koupi-vlastnik-digi-tv-rumunskou-upc/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

fanto

můžeš prosím přiblížit proč si UPC nepolepšilo

je řeč o signálu (jestli se pane nepletu ?) :8)

tonek
Registrace: 1/2009

fanta7

Pozdravuj Kevina. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

neuzil

diky, ja som si po ranu nevedel spomenut koho mi to pripomina :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Nejsem zastánce ani jedné společnosti DIGI TV mám 3 roky a vše OK . A SKYLINK mám 1.5 roku na to , že to má být velice kvalitní a propagovaný programy , tak to se mi vůbec nezdá. . Jak píšeš , že DIGI TV krachuje pak by mě zajímalo
1. proč krachující DIGI TV měnilo karty zadarmo a Skylink prosperující bude chtít peníze ?Už ted chce 600 kč za výměnu .
2. Kvalita v SD na obouch nic moc
3. krachující DIGI TV bude vysílat i HD letos . Kde na to asi vzali když jsou v krachu. Uvidíme za kolik a v jaké kvalitě . nevhodné slovo je (nevhodné slovo) - atd. http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/digi-tv-chce-nabizet-hdtv-stanice-nemel-by-to/ :laughing:
4. PODLE MNE SI MUSÍME JEŠTĚ PAR LET POČKAT NA KVALITNÝ PROGRAMY JAKO JSOU V CIZINĚ a ne parodie v HD atd. .

standa111
Registrace: 11/2009

To co tady píšeš o UPC, tak to jsou jen dřísty. Nechápu jak můžeš porovnávat Digi proti Cslink, Skylink, UPC. To jsou platformy R^ . Digičko jen šrot, co stojí za to tak digisport. Zbytek hnůj, od A - Z. instalace - kvalita programů - reklamace - a na závěr samé ukončení smlouvy. Děs běs. Cca 3 roky jsem měl digi a stačilo. Rv Rv Rv

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

HD na D.i.g.i je zatím "čistá" spekulace.....
(až to poběží tak se dá teprve o něčem hovořit)
((taky záleží co tam bude za "HD" programy))

Je rozdíl zda platíš poplatky za příjem "měsíčně" nebo máš "koupeno" na "doživotí" a koukáš a nikomu už nedáš ani korunu......

Rozdíl v kvalitě obrazu je znát i bez "brýlí"....
(pokud to někteří nevidí,nechť navšťíví očaře) :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Najprv si uvedomte ze Digi na slovensku nema az taku podporu u obyvatelov ako je to v Srbsku a v Rumunsku,tam dominuje a preto mozem tvrdit ze tam sa bude vysielat bez problemov aj v HD ale Slovensko a Cesko sa len vezu v zavese a tak by som velmi ani nepocital ze tak skoro budu vysielat,su to take iste reci ako s programom s HBO,sused skusal minule volat aj s bratom a zakazdym dostali inu odpoved na tu istu otazku takze ani sami nevedia co bude s HBO a nie to este s HD v SR a CR :bigeyes:

Radko3003
Registrace: 12/2009

DIGI v HD
Sliby se slibují, blázni-Standa111-se radují :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček
Registrace: 1/2006

@standa111

je mi jedno či skrachuje Digi alebo hocikto iný.
Na tvoje dotazy len jednoduchá blbá odpoveď:
1/ základný balík DigiTV stojí 9,60EUR. Predpokladám, že viazanosť je 24 mesiacov (to neviem pretože sa mi to nechce hľadať) nacpeš do nich minimálne 230EUR. Hodnota zariadení, ktoré ti dodajú je cca 50EUR.
180 EUR im zostalo.

2/ SkyLinku zaplatí väčšina ľudí 77EUR a hotovo.

Za ďalšie 4 roky pozerania zostane DigiTV z každého diváka 410 EUR, SkyLinku 77EUR (tých pár čo platí rozšírené služby to nevytrhne).
Takže je psou povinnosťou DigiTV vymeniť karty zadarmo.

rovnako ako seriozne spoločnosti zakopavajú káble v mestách a Digi ich vešia po kandelábroch, tak si spočítaj tie rozdiely.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Je pravda že kvalita není uplně nejlepší u Digi ,ale zase na druhou stranu za 260,-Kč dva přímače ,navíc je to jediná platforma u nás vysílajíci Premier l. ,tak za ty prachy zase nemuže člověk čekat nějaký zázraky R^ Mě to přijde jako když si člověk zaplatí dovolenou v nejakým nejlevnějším Hotelu a pak se diví že to tam není jako Hiltonu ;)

Petrmuz92
Registrace: 3/2010

Přesně...výborný poměr kvalita vs. cena. Celoplošné stanice sleduji přes dvb-t a nebo Skylink, tak mě jejich nízká kvalita neštve. Zbytek programů je kvalitativně podobný placené nabídce Skylinku. A to se nebavím o obsahové stránce. Např. Filmboxy nabízí stále to stejné dokola.

petr121
Registrace: 4/2008

je tu popisana aj pravda ale aj bludy, @fanta7 ja so signalom nemam najmensi probem a to mam digi od uplneho zaciatku, vypadava iba pri silnych burkach a vtedy aj tak odpajam vsetko mozne od el. siete (niekedy aj chladicku a mraznicku :))) ), vsetko je to len o nastaveni paraboly, zeby boli platformy SL a CSL o triedy vyssie co sa tyka kvality sa da povedat len pri programoch, ktore si televizie sami platia a su bez mesacneho poplatku u tychto 2 providerov, u platenych balikov je kvalita na tej istej urovni, Digisport a Novasport na Digi idu v dost slusnej kvalite a urcite predcia aj niektore platene stanice u SL a CSL.......@Dagy2 vizanost u digi je tusim len 12 mesiacov (tiez sa mi to nechce hladat), cena 9,6 € pri 2 prijimacoch je na ponuku velmi velmi dobra, mas pravdu, ze koho zaujima, len neplatena ponuka u SL a CSL tak zaplati menej, ale tu ide o to, co chce dotycny pozerat, pokial ma SL alebo CSL a chce pozerat platene programy, tiez si musi zaplatit tusim 9 € / mes u SL, u CSL netusim, ponuka programov nie je az taka siroka ako u Digi, kvalita platenych programov porovnatelna, mozno az rovnaka, je to len o tom ake naroky ma dotycny a podla toho si vyberie, ktoru sluzbu chce vyuzivat, ja mam iba CRT televizory, mam 2x digi a 2x SL (neplatenu ponuku), zatial mi to max vyhovuje, vacsinou sa u nas pozera len Digi pretoze pozeram iba dokumenty a sport, mala Minimax, vacsia Disney Channel a DOMA a manzelka vacsinou JOJ

mjamriska
Registrace: 4/2003

satmana

skade na to vzali? - zase si len požičali!!!

jklajban
Registrace: 2/2006

@Dagy2

@Dagy2: add zakopávanie káblov: celá kampaň bol marketingový ťah konkurencie v štýle zlodej kričí chyťte zlodeja.... Ešte by som pochopil ak by sa ozvala firma, ktorá má skutočne káble zakopané v zemi, ale nie UPC, ktorá ich ťahá rovnako vzduchom.... Padlo súdne rozhodnutie, digi nič neporušilo a všetko bolo v súlade s vydanými povoleniami. Ale to už UPC a ním platení novinári akosi nerozmazávajú.

MagioSat XL, Skylink Kombi CZ

buko1

@jklajban

A prečo by si nepožičali? Firma, ktorá na svoj rozvoj používa len peniaze, ktoré zarobí nakoniec buď skrachuje, alebo dlhodobo živorí, pretože nebude mať nikdy financie na svoj extenzívny rozvoj (maximálne na drobný upgrade). Ten kto peniaze požičiava ich nepožičiava pre modré oči majiteľa (aspoň v normálnych ekonomikách, napr. v SR to v minulosti neplatilo), ale preto, pretože má istotu že na tom zarobí...

MagioSat XL, Skylink Kombi CZ

buko1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra