![]() |
|
Nova HD na CSlinkod jiste doby mi nejede NOva HD pres CSlink.CT HD i Prima HD bezi, neni nejaky problem kvuli novemu programu Prima Love na puvodni frekvenci Novy HD ?Zkousel jsem samozrejme jak starou tak i novou frekvenci pro Nova HD a nic, signal i kvalita ukazuje 90%/80%. |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
![]() |
|
RE: Nova HD na CSlinkNova HD už jen na 12109H ;)https://www.parabola.cz/clanky/4251/cs-link-kanal-nova-hd-skoncil-na-stare-frekvenci/ |
jerik
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 58 |
![]() |
|
RE: Nova HD na CSlinkMne to sice na TV Panasonic na nové frekvenci TP_12109 jede, ale nepravidelně se to seká a kostičkuje. Mám velké obavy až SKY-link zařadí MTV-N HD, že to bude na Panasonicu k nekoukání. Už nyní Panasonic nestíhá DVB-S2 s modulací 8PSK. DVB-S2 multiplex Satellite BG používá ještě vyšší FEC a to 5/6, což umožňuje vygenerovat multiplex s kapacitou 66,6 Mbit/s při SR 27500, Pilot ON. Příjem tohoto transpondéru bude proto ještě náročnější!!! Pokusím se TV reklamovat(Mám ji koupenou v prosinci)a budu chtít vrácení peněz, ale bude to komplikované, protože se panasonic cuká a tvrdí, že je vše ok, že je to signálem atd. Nakonec se vyjádřili, že reklamaci uznají, pokud mi dobrozdání o problémech vystaví jejich autorizovaný servis. Tak jsem zvědavý, jak budu úspěšný v autorizovaném servise. |
Luboš
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
re :Proč vysílat něco,co už je vysíláno?Jinak nechápu,jak si lidi tady z paraboly můžou pořídit tv s vestavěným sat tunerem.Měl jsem v ruce všechny značky a je to hrůza.Třeba mě ty výhody někdo vysvětlí.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
![]() |
|
lubbikvýhoda je třeba v tom, že někomu stačí pouze cslink, nebo skylink a nepotřebuje PVR funkce a nic jinýho. Na tyto účely to bohatě stačí, stejně tak jako ostatním stačí třeba analogovej a DVB-T tuner. Jediná nevýhoda bývá třídění a editace tel. programů, ale za to nemůže ten tuner, ale zmršenej sw. Panasonic je kapitola sama o sobě, ty to zmršili totálně :dead: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: Nova HD na CSlinkmne to nejede ani na nove frekvenci.Kdyby nesla i Prima HD, tak bych to pochopil ze je potreba zaplatit ten aktivacni poplatek, ale ten ja jsem zaplatil a Nova HD stale ani tuk. |
ladys
![]() |
|
RE: Nova HD na CSlinkTak tu kartu vlozte do jineho prijimace HD,treba u souseda a zjistite jestli vam Nova HD jde.Pokud ne,tak vytahnete kartu z ctecky,vypnete pristroj na programu CT1 asi na 3 min. a pak zapnete,vlozte kartu a nechte asi 30 min na CT1.Pak kartu zasunte do modulu v Panasonicu.Problem muze byt i v typu cam modulu,ktery mate v televizoru. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
RE: Nova HD na CSlinkJa tede mam sice externi sat prijimac Ariva, ale i tak zkusim to vypnuti a nasledne zapnuti na CT1.Dik za info. |
ladys
![]() |
|
ladysSorry,nejak jsem se do toho zamotal s tin Panasonicem:)) Muzes zkusit i takzvany restart.Sitovou snuru vytahnes primo ze zastrcky na 1 minutu a pak opet zapojis.Nez to provedes,tak navol CT1.Az ho zapojis,tak to nech nejakou dobu na CT1 a pak zkontroluj Novu HD.Pokud do nepomuze,kontaktuj Cslink o zaslani novych zapisu na kartu.Muzes je pozadat i na strankach,aby ti zevolali zpet na telefon v sekci zadost o zavolani.Uz jsem ji daky vyuzil. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 673 |
![]() |
|
RE: Nova HD na CSlinkNa CSlink jsem se samozrejme uz obratil a dle nich by melo vse fungovat, realita je bohuzel jina.Zkusim to vypnuti a uvidim.Nee ze by mi slo o takovy super program jakym Nova HD je, ale jde mi o princip, ze kdyz neco nabizej, at to taky funguje. |
ladys
![]() |
|
![]() |