Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

Vadny DVB-T prijimac

Mam DVB-T prijimac Maximum T-901 CX [https://www.parabola.cz/set-top-boxy/maximum_t-901cx] a ten vykazuje tzv. duchov, resp. zdvojeny obraz. Na signale nezalezi (ten prijima OK), mne sa jedna o to, ze zapnem MENU a tabulka, ktora sa objavi, ma vedla seba vlastny - menej intenzivny tien. Tak je to v MENU aj pri sledovani programov.
]

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004
Odpověď v diskusním vlákně

Ree

Zkoušel jsi vyměnit scart?

Miroslav1
Registrace: 2/2011

RE: Vadny DVB-T prijimac

Ano a zabudol som napisat, ze to robi aj cez modulator.

VU+ Zero 4K, iNEOS ZX4, C-Tech 4100 Plus, Openbox SX4 HD, GTMedia V8 UHD, 2x Gibertini OP 100 (motor+36°E), PF no name 140 cm (27,5°W), 3x off-set 75/80/125 cm - 23,5°E/1°W/30°W

bmilan
Registrace: 5/2004

tak pokud je ještě v záruce, tak ho reklamovat a pokud ne, tak ho poslat ke všem čertům a koupit novej. Ona tahle kategorie levných DVB tunerů není dělaná na dlouhou životnost.
:)))

trouba
Registrace: 3/2007

Vadny DVB-T prijimac

Tak jsem se nepodíval co má být na odkazu ... akorát to na mě houklo ERROR :))) Jinak dle značky to bude asi opravdu nějakej šunt. To raději z těch levných Evolve, Optex. A vem si zrovna nahrávací přes USB = PVR. Může se ti to kdykoliv hodit.

Violista
Registrace: 7/2007

u tebe není error nic zvlášního :laughing:
napadlo tě se na tu adresu podívat a zjistit co je tam blbě resp. navíc?
https://www.parabola.cz/set-top-boxy/maximum_t-901cx/

davidkriz
Registrace: 8/2009

Vadny DVB-T prijimac

David: To čoveče ani né ... ale najel jsem na to nakonec manuál dle výběru vlevo. Už sem to nenapsal ... přeci nebudu psát kde jakou blbost navíc. :)))

Violista

to máš pravdu, ty jich píšeš i tak dost, tak kdybys psal ještě navíc, to by už byla pohroma :laughing:

davidkriz

Vadny DVB-T prijimac

David: Někteří by to pak nedejbože chápali jako nějakou provokaci či spam. Proto raději šetřím příspěvky. ;)

Violista

Aby to nebyl od tebe spam, to bys nesměl psát nic Rv

davidkriz

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra