Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Argus VIP signál

Pri naladení niektorých frekvencií je sila a kvalita signálu graficky zobrazená červenou farbou. V týchto prípadoch, aj napriek tomu, že úroveň signálu je viac ako dostatočná, nie je možné frekvenciu preskenovať. Čo s tým podniknúť?

sulov
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

sulov

Vůbec nic,Vůbec nic tam taky není,Tudíž vždy musí nahoře žlutá a dole zelený,jinak tam ten pravý transp. není!!!Buď musíš změnit,nebo přidat na tu frekvenci/třeba symb.ryhlost.neno fec 3/4,nebo5/6 atd. jinak Ti to obyčejně nedovedu vysvětlit.Ale garantuji Ti,že až to budeš umět,tak bude vše OK

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

hery

Ďakujem, skúsim.

sulov
Registrace: 8/2009

RE: Argus VIP signál

Já mám s Argus Vip podobný problém,třeba na Turksat stanice který mi na goldenu jeli úplně v pohodě na vip kostky třeba konkrétně program TV8 nebo TRT.Jinak TRT HD v pohodě i NTV Sport.Nevím jak si to vysvětlit.

Ota6
Registrace: 1/2007

Ota6

Někdy v USALS stačí měnit v šířce parametry/o desetiny/ a OK,vyzkoušeno/např 16,2E jsem změnil na 16,4E a ok,víc nemohu poradit!!!Musel bych být u Tebe!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Argus VIP signál

Já nevím jak kvalitní je ukazatel síly signálu u Argus,třeba ty TRT mám sto procent a signál nesledovatelný na obou frekvencích Ntv sport jede kvalitně i když mi to ukazuje jen 65 procent. Na tom Argus mi to ladění připadne nejaký divný proti goldenu.

Ota6
Registrace: 1/2007

Ota6

Jestli mas Goldena 870 vyrobenyho pred 3-4 roky,tak tam ty ukazatele sily a kvality signalu jsou ok.Ty co jsou vyrobeny se sw z roku 2008 uz ukazuji vetsinou nepresne.Chyba bude asi v HW.

HYPER
Registrace: 11/2010

Argus VIP signál

Já jsem vypozoroval že když je ukazatel signálu v červené barvě na horním řádku tak není signál,když je červený v horním i dolním řádku tak jsem blízko signálu(transponderu), děje se tak při najíždění motoru na hledanou družici, nobo při přidání a úpravě transponderu.Stačí jenom změnit malinko frekvenci ,symb.rychlost,fec.tak jak píše hery.Žlutá a zelená je OK.do 36% mám obraz.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra