, sekce: Zkušenosti |
|
Argus VIP signálPri naladení niektorých frekvencií je sila a kvalita signálu graficky zobrazená červenou farbou. V týchto prípadoch, aj napriek tomu, že úroveň signálu je viac ako dostatočná, nie je možné frekvenciu preskenovať. Čo s tým podniknúť? |
sulov
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
sulovVůbec nic,Vůbec nic tam taky není,Tudíž vždy musí nahoře žlutá a dole zelený,jinak tam ten pravý transp. není!!!Buď musíš změnit,nebo přidat na tu frekvenci/třeba symb.ryhlost.neno fec 3/4,nebo5/6 atd. jinak Ti to obyčejně nedovedu vysvětlit.Ale garantuji Ti,že až to budeš umět,tak bude vše OKDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
heryĎakujem, skúsim. |
sulov
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 9 |
|
|
RE: Argus VIP signálJá mám s Argus Vip podobný problém,třeba na Turksat stanice který mi na goldenu jeli úplně v pohodě na vip kostky třeba konkrétně program TV8 nebo TRT.Jinak TRT HD v pohodě i NTV Sport.Nevím jak si to vysvětlit. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
|
|
Ota6Někdy v USALS stačí měnit v šířce parametry/o desetiny/ a OK,vyzkoušeno/např 16,2E jsem změnil na 16,4E a ok,víc nemohu poradit!!!Musel bych být u Tebe!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Argus VIP signálJá nevím jak kvalitní je ukazatel síly signálu u Argus,třeba ty TRT mám sto procent a signál nesledovatelný na obou frekvencích Ntv sport jede kvalitně i když mi to ukazuje jen 65 procent. Na tom Argus mi to ladění připadne nejaký divný proti goldenu. |
Ota6
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 224 |
|
|
Ota6Jestli mas Goldena 870 vyrobenyho pred 3-4 roky,tak tam ty ukazatele sily a kvality signalu jsou ok.Ty co jsou vyrobeny se sw z roku 2008 uz ukazuji vetsinou nepresne.Chyba bude asi v HW. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 779 |
|
|
Argus VIP signálJá jsem vypozoroval že když je ukazatel signálu v červené barvě na horním řádku tak není signál,když je červený v horním i dolním řádku tak jsem blízko signálu(transponderu), děje se tak při najíždění motoru na hledanou družici, nobo při přidání a úpravě transponderu.Stačí jenom změnit malinko frekvenci ,symb.rychlost,fec.tak jak píše hery.Žlutá a zelená je OK.do 36% mám obraz.Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.
|
digidik
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 284 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|