![]() |
|
Jak realizovat zapojení.Zdravim montážníky. Prosím o radu při zapojení. Jednalo by se o zapojení 4xTV na jednu parabolu a jednu družici. Problém je že z venku vede(od budoucí paraboly) jen jeden koaxiál který je zazděný a vede na půdu. Zákazník nechce vrtat do zdi. Z půdy jsou už hotove rozvody do 4 místností (samostatný koax do každe zásuvky). Dá se nějak vyřešit tento problém bez vrtání do obvodové zdi a natažení koaxu od konvertoru? Díky za vaše reakce. |
lipinak
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 66 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
pierrepetrTřeba zavolá mě a budu spoko i já .... :) A pak možná napíšu. :) |
bryketa
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 594 |
![]() |
|
bryketanebo mě a já mu to vysvětlím do telefonu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: Jak realizovat zapojení.Taky nevím co je to za modu volat montérum a tahat z nich rozumy.Zrovinka dneska jeden expert mi volá že má problém a jestli by se nemohl u mne stavit.Tak mu říkám že bych se měl spíš zastavit já že u mne toho moc neviřešíme tak ať mi to popíše do telefonu co mu to dělá co má za stb a on že to by provolal hromadu peněz.Tak nevím jestli si tyto chytrolíni vybírají jenom mne nebo je to i u vás stejné. R^ :laughing: R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmambuď v klidu,vychcánci volají všude a denně jen prozvoní,abych volal zpět,pak je jasno,s kým mám tu čest a prozvoním taky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
satmamtak poradit je hezké.... já se taky chodím občas radit takže nevidím na tom nic špatného |
bryketa
![]() |
|
bryketarada stojí moc peněz R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrOK za tebou nepůjdu :) |
bryketa
![]() |
|
bryketapotěšení na mé straně R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Jak realizovat zapojení.to neni problem, zved kable dolu, najdi vstup do barakau trebars telefonu linku, odtal to natahni do tych pripravenych rozvodov, nebudes muset vrtat, len pouzijes vela kabla naraz.Ked to nejde jednoducho, ide to aj zlozitejsie. 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
nejlepší budezavolat si nicka jano 1904 |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
nejlepší budea nebo skusit METELESKUCvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
lipinak toto by mohlo fungovať.http://www.technisat-daun-fs.de/downloads/man/1748.pdfNa strane 7 je zapojenie aké by mohlo fungovať - parabola+LNB - 4 koaxy do Techniroutra ktorý je umiestnený na parabole - z neho jeden kabel pod strechu ten čo tam už má a pod strechou 5 splitterov do každej stupačky jeden vývod. Ako to bude fungovať si naštuduj už sám podľa priloženého návodu. Cenu a STB ktoré s tým bude fungovať si už zisti sám, ten pracháč chce zaplatiť tebe nie mne. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
![]() |
|
![]() |