![]() |
|
Filmbox HDTaké máte již druhý den vrčení a zasekávání? |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDze ty mas prijimac, ktory nieje doporuceny pre sluzbu skylink ? |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
MámVantage 7100-ten tedy doporučený není,ale je lepší než všechny ty jejich doporučované šroty dohromady. ;) Ostatní programy ze stejného TP OK.Tak bych chybu u sebe spíš nehledal. |
hobo
![]() |
|
RE: Filmbox HDved ano,ale nemozes reklamovat sluzbu .prd tam davaju - nastastie . toto by si mali nahrat na predvadzacie dvd, aby ludia videli do coho lezu. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDJa mám Vantage HD 8000S za 15 minút,čo som to prepol všetko OK,obraz aj zvuk.Tento program sledujem iba sporadický. Skôr HBO HD a šport. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Mášpravdu-prd tam dávaj a ještě v dost mizerní obraz.kvalitě.Málokdy to tam přepnu a zrovna včera i dnes tam ta porucha byla-ted už zase ne.A reklamovat bych si to ani přeci nedovolil. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: Filmbox HDEšte som zabudol napísať,že používam Fw Jepssen. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
Takétam mám tento FW.No zatím to zmizelo.Abych řekl pravdu tak naposledy jsem tam koukal na Pulp Fiction. |
hobo
![]() |
|
RE: Filmbox HDto se tak občas stane. na MGM HD polska taky občas dají ve 20:00 Spáče (s Woody Allenem) a potom ještě kolem půlnoci středověkou fantasy Flesh + Blood. ale jinak nic mocVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDstejně je to ale nejlepší filmová TV, která je dostupná za přijatelnou cenu. HBO tomu večernímu programu nemůže konkurovatVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDHm...taky nemám Skylink ready...mám VU+Duo a Filmbox HD žádný problém...ono to bude těmi přístroji a ne že ne.... :)))VU+ Solo2, VU+ Duo2,
|
petr47
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
![]() |