![]() |
|
Mimo misu - drahé weby znova útočiaMá niekto skúsenosti s drahými webami, ktoré vymáhajú od dôverčivých klientov peniaze? Dostal som predžalobnú čiže poslednú upomienku na zaplatenie 67 € za stiahnutú básničku a neviem, či to mám radšej zaplatiť alebo počkať na súd. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaSamozrejme, že pokým nedostanem predvolanie na súd, nezaplatím. Napriek tomu, že sa už vraj podala spoločná žaloba na tento podvodnícky web, vymáhajú cez nastrčené firmy peniaze a ničoho sa neboja. Zrejme vsadili na nejakého podplatiteľného sudcu, ktorý im to odobrí. Bol už niekto na takomto súde? |
Karner
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočia...moja rada znie stále podobne: keby to došlo až tak ďaleko, tak stále omieľaj, že ty osobne si nič nekupoval a nič nechceš. Dôkazné bremeno, že si obchod uzavrel ty osobne - je na nich! ...a to by som chcel vidieť ako dokážu, že si to bol ty! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaPozri na túto stránku. Dosť sa to rieši a je tam kopec dalších odkazov. http://www.porada.sk/t123235-problem-s-web-strankou-basne-portal.html |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaTu stránku http://www.basne-portal.sk/ Mě dokonce zablokoval antivir jako "škodlivá stránka URL" A mají po ptákách.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Mimo misu - drahé weby znova útočiaAk to dajú k súdu, môže im to podplatiteľný sudca odklepnúť a exekútor bude chcieť 3x toľko ak nie viac ako oni. Prečo pri spoločnej žalobe nebeží predbežné opatrenie na zamädzenie vymáhania peňazí čiže pokračovania v trestnej činnosti - to mi je čudné. |
Karner
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |