![]() |
|
Technicka stranka vymeny SL CW kartyAk spravne dedukujem, tak vymena bude fungovat tak, ze si kupim kartu v obchode za 24,-€ a ak si predplatim nejaky plateny balik, tak Skylink mi pripise ku kreditu tych 24,-€. Logicky ma zaujima, aka bude dostupnost kariet vymena v maji (kvetnu), kedze zakaznici sa kvoli novym Irdeto kanalom asi do obchodov pohrnu. Treba si uz teraz kupit kartu a cakat s preregistraciou do 1.5.? Alebo vie niekto viac o systeme, akym to bude fungovat? |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
ZipVše je u Skylinku řešitelné. To už zohnali Arabelin prsteň? :laughing:VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
Téma: Technicka stranka vymeny SL CW karty (# 1015tak zazraky sa deju ale nie na slovensku a to uz nie v skylinku, treba pockat nemenit nedat sa zlanarit na "dobre" hd programy,ved vsetky ich mate aj bez skylinku ked sa viete popozerat po druziciach a za tie peniaze to nestoji. Moj nazor teraz neriesit a pockat,ak riesit tak konkurenciu,tam vidim svetlejsiu buducnost.To ze skylink je priekopnikom im nikto neberie ale oni chcu na tom naryzovat nie pomoct zakaznikovi pri prechode na irdeto.poznate prislovie "lakomy sa bud zadusi alebo nenazerie"" ................ :)) :)) :)) :)) |
easy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 253 |
![]() |
|
markus176:laughing: S prstenem nevím, ale jakýkoli běžný problém související s nabízenými službami, požadavek .... byl jimi vyždy velmi solidně vyřešen. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
markus176ano v ich prospech,aj teraz bol postup iny a nazory ludi ich nasmerovali takto a ked ich nasmeruju zase tak to nemusi byt az take ake to robia .....bud budu spolupracovat so zakaznikmi a ich potrebami alebo si budu svoje sluzby vyuzivat sami spolu s par jedincami co nevedia rozlisit dobre a zle..... |
easy
![]() |
|
markus176predtym tiez sme mali karty funkcne a doplnenie stalo peniaze a doplatili sme a mali par rokov ceske programy a teraz ich chcu zase zobrat kvoli regionom,a kde su nase peniaze za tie programy,a tak to bude aj teraz.ked vtacka lapaju pekne mu spievaju..... |
easy
![]() |
|
easyPřečti si v oficiálních dokumentech za co jsi doplácel (nápověda - ČéTéčka). Rozhodně né za Novy, tak nešiř dezinformace. |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartyCo tu dneska planceš za kraviny?Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
easyAno kúpil som Výmena 24€+36€ next počkám ako sa to utrasie po 1.máji ale nie som spokojný platil som multi a dostal som akurát vyšší účet a už som si objednal za48€ cs...a zariadim sa veď nikto nikomu nič nemôže nanútiť a máme slobodu vo výbere :laughing:VU+ UNO 4K SE-S2X OpenATV 6.4 75°E-5°W parabola FTE 105, DG 240S Speedy, Lnb IBU ,TV LG 55SK8500P
|
markus176
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 1 045 |
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartymyslím easyDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
![]() |
|
Antošvsade vo svete su programy zijuce s reklam dostupne len tu je vsetko o peniazoch,uz davno malo byt urobene aby boli dostupne vsetkym cechom a slovakom ,ved sme boli jeden stat a teraz sa delime a chceme vsetci to iste tak sa nezastavaj skylinku.vsetko robia abudu robit len pre svoje dobro a nesirim poplasne spravy pisem len skutocnost o ktorej vieme vsetci len si nechceme pripustit ze to tak je alebo robime pre nich.....skoda tu nieco pisat,vsetko sa tiez upravi ako komu pasuje. moj nazor je nemenit,nemenit,nemenit......ak chcu nech daju zadara anech ma nenutia kombinovat aby som bol menej o****ny........a nech si kazdy s toho vyberie co potrebuje.a vy co nahanate klientov pre nich skuste na ich strankach ,tu je miesto pre techn.veci a rady. Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv |
easy
![]() |
|
VýměnaKdyby teď CS Link udělal akci a měnil své karty za Skylink asi by přetáhl hodně registrovaných od Skylinku. |
Karelems
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 16 |
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartyAk je toto miesto pre tech. veci a rady, tak si choď zobrať prášky, ukľudni sa, nič nevymieňaj a nás čo si karty vymeníme neotravuj svojimi mindrákmi nakoľko nás výmena nič nestojí a nikto nás do nej nenúti.@Karelems: Čo tak sem hodiť aj dôvod prečo by ľudia utekali od Skylinku k CS linku. :bigeyes: |
bobsk
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartyved to ze tu ho**o je a len sami tupci sa ozyvaju,robte co chcete ale asi neviete ze 2a2 je kolko tak snivajte..... Rv Rv Rv Rv Rv Rv |
easy
![]() |
|
@easykeby tu nebolo takých d.e.b.i.l.o.v ako si ty tak je to tu v pohode. Neboj, zajtra ti lekár tie prášky predpíše a všetko bude v pohode. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
bobsk
![]() |
|
@easyOzaj, to ťa ešte nenaučili koľko je 2 a 2 keď sa to tu pýtaš?To sa potom nieto čo čudovať, že dobrovoľnej bezplatnej výmene nechápeš. :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
bobsk
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartyjj dneska fakt perlí-blázen? :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartypozri sa do zrkadla kto je (nevhodné slovo)......a prasky si daj prepisat ty ty ich viac potrebujes,a daj predpisat viacej lebo ajantosovi treba a aj viacerym na tomto fore..... |
easy
![]() |
|
RE: Technicka stranka vymeny SL CW kartyŠak říkám :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |