![]() |
|
HBO uz 5 roku zdarmauz asi 5 let mi de HBO zdarma. mam skylink a frekvence je klasicka pro skylink. ma nebo mel stejny pripad nebo podobny? (myslim tim jinci placena tv)Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
letasPisu o tom, ze to jde samo od s sebe. Ale myslim, ze to souvisi s tou chybou, nebo moznosti, ktere stare karty umoznuji. Proto soudim, ze to jednoduse resit nejde. Ale to je jen moje uvaha. Nezajimal jsem se o technickou stranku veci. Nemel jsem tu potrebu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: HBO uz 5 roku zdarmaalfasex, ja nerozumiem, preco si dal bobovi ban. za to ze mu ide hbo zadara? ja mu tiez zavidim, ale ban si za to nezasluzi. alebo ze o tom pise? ved na to je forum. kde sa to clovek inde ma dozvediet, ak nie tu? ak by o tom nenapisal, tak by som neveril, ze je to mozne. a viaceri tu dopisali, ze aj oni maju taku skusenost. tak ak si chlap, vrat ho spat. R^ |
dalko
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 984 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |