Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Samsung UE40D6530

Rád bych se informoval, zda máte někdo zkušenost s příjmem v DVB-S u TV Samsung UE40D6530. Chci si tento TV zakoupit, ale nemohu nikde najít recenzi. Už jsem se jednou spálil s TV Panasonic a tak bych rád přešel na něco kvalitnějšího. Mám na mysli funkčnost DVB-S tuneru, spolupráci s moduly atd. Předem děkuji za vaše rady.

Luboš
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Samsung UE40D6530

Sat tuner v TV v dnesnej dobe este je len ako doplnok a nema vsetky funkcie samostatneho prijimaca,ale niekomu to moze stacit.Co myslis pod tym popalenim sa pri panasonicu?Aby si nedopadol rovnako pri samsungu....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Mam uz asi 5 mesiacov LCD TV Sony KDL-32EX605AEP LED Bravia so satelitnym tunerom, 4x LNB. Zatial ziadny problem, krasny obraz, rychle a jednoduche ovladanie, zobradovanie tv. stanic + oblubene.
Nevyhody - neda sa pouzit motor a pomalsie prepinanie cca 1,5 az 2 sekundy.
Predtym som mal Kaon570 s motorom, rodinka mala s toho chaos, dva ovladace, motor, pod chvilou som musel asistovat. Teraz absolutna spokojnost celej rodiny.

sonyr
Registrace: 3/2011

To Liquere

Spálil jsem se konkrétně s chybovostí DVB-S tuneru. Chvíli běžel dobře, ale po měsíci začaly kostičkovat programy. Vadný DVB-S tuner vyměnili v servisu. Problémy se odstranili, ale posléze jsem zjistil, že Panasonic nezvládá vysoký FEC u modulace 8PSK (např. MTV-NHD). Opět kostičkování atd. Opět v servisu atd. Nyní mám zpět peníze a Panasonic mi už nesmí domů. Už jen to, že cena mého modelu od vánoc klesla z 29.900 na 19.900 ve stejném obchodě nesvědčí o tom, že by se tento model (TX-P42GT20E) těšil nějaké velké oblibě.

Luboš
Registrace: 1/2005

To sa ti necudujem,niekedy to naozaj vyzera tak ze panas zije z minulosti a uz to nie je co to byvalo.Ako znacka je velka ale naskok je uz prec.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

taky pokukuju a vážně uvažuju o Samsung UE40D6530. je to v podstě TV v plné palbě a za celkem pěknou cenu. jinak tuner je pochopitelně DVB-S2, se samsungem jsem byl vždy spokojenej, doufám, že tuner bude ok. R^

pejvl2
Registrace: 7/2009

je tu někdo

chytřejší než knížka od Samsungu a slečna na infolince a dokonce než já a ví jak nastavit Samsung LED 32palců typ přesně nevím ale není (asi)podstatné aby při zapmutí startovalo na HDMI !!!???

dík !!!! T.

tonek
Registrace: 1/2009

Myslim, ze nedostatky TV s DVB-S2 tunermi su uz minulostou. Sam som pred par mesiacmi isiel s velkym respektom do kupy takejto TV. Dnes mozem povedat, ze som maximalne spokojny. Nedavno som to tu pisal... https://www.parabola.cz/forum/reply-447172/

sonyr
Registrace: 3/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra