![]() |
|
Digisport aktualizovany program kde?Nevite nekdo kde by se dal sehnat aktualizovany program na vikend? Maj v tom neskutecny bordel...nevite nekdo kontakt na tuto stanici? |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
Ty nejsischopen zadat na internetu www.digisport.cz?To snad už né?To je tak složitý? Rv :O :bigeyes: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Digisport aktualizovany program kde?http://www.digisport-online.cz/ |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Digisport aktualizovany program kde?Zjistil jsem, že mnozí lidé neumí používat Google...smutné. A co teprve komunikace s operátorem...tak zvolí nejjednodušší variantu. Založí zde vlákno a klidně i každý den to stejné. |
petr121
![]() |
|
petr121to jsem taky našel během pár vteřin ale lenoch chce kontakt na "tuto stanici" :laughing: To je ale neskutečný co se vyprodukuje někdy za dotazy aniž se trochu namáhat.Když chci kontakt například na Skylink ta sem dám dotaz?A nebo skusím co?to fakt nemá obdoby.A jestli jsem obrlínej tak stačí zadat "digisport" a ejhle co je odkazů-alůe proč se namáhat že? :scared: ;P |
slávista
![]() |
|
petr121A jak píšeš"Založí zde vlákno a klidně i každý den to stejné" na to je v "pravidlech" bod 8 a to je některým stejně jedno.to jentak pro vysvětlení. R^ |
slávista
![]() |
|
2FI711010SPAM!!!Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Digisport aktualizovany program kde?:) Asi tak nějak |
petr121
![]() |
|
nevite o cem je rec...no nevim kdo znas je tady lenoch nebo trouba...ptal jsem se na aktualizovany program!!!! tyto odkazy Vas "odborniku" samozrejme znam. Ale kdybyste se podivali poradne tak zjistite ze v programu na dnesek je utkani Inter-lazio, ktere se hraje az zitra, vy neznalkove, takovehle odpovedi mam nejradsi, nevite o cem je rec a musite tu osocovat kazdeho kdo se na neco zepta. Na zitrek je avizovan prenos Marseille/Monpellier a v programu je Juventus-Catania..na nedeli je v programu prenos Ligue1 A pritom v upoutavce je ze budou vysilat az ve stredu dohravku Marseille-Nice a tech pripadu kdy se neshoduje program oproti Vami doporucenych webu je cim dal vice, proto jsem se ptal slusne zda nekdo nezna nejaky presnejsi web nez tyto. Jestli je tu nekdo lenoch kterej si neumi najit informace tak jsou to prave ti kteri mne odkazou na weby, ktere jsou zhlediska aktualnosti o nicem... |
FI711010
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 1 906 |
![]() |
|
češtinamá taky háčky a čárky takže je fakt že se můžem bavit o lenoších či jestli je někdo trouba.To ti háčky a čárky nejdou používat nebo se opět nechce?To fakt nemá obdoby. :bomb: to je na mašli! :razz: |
slávista
![]() |
|
RE: Digisport aktualizovany program kde?Když se ti to nelíbí tak proč si to nehledáš sám a někde jinde když ti to tady nevoní.nejlepší obrana je útok že? A ta čestina to je strasný, styd se. |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Digisport aktualizovany program kde?;) Aspoň se člověk zasměje. FI711010...A co třeba použít vyhledávání zde v diskusi??? Opakovaně se to zde řešilo. |
petr121
![]() |
|
RE: Digisport aktualizovany program kde?www.programy-tv.sk/digisport.htmlDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
![]() |