![]() |
|
barandov nova freq.Zdravym.Mam takyto problem.Rodičom som kupil na starši tv stb v druhej izbe opensat x720 a kartu cs link.Satelit im dali na strechu ako nahradu za analog.Problem nastal až ked barandov zmenil freq.a tu novu nemôžem na stb naladiť.Ešťe som to lepšie skontroloval a zistil som že ani jedna freq.nesedi z klasckou na vlastnom sat doma.Neviem ako naladiť našim ten barandov.Ma niekto dobru radu?Ešte podotknem v obyvačke som im spravil sat HD ale na motor,takže na ten dať twin konvertor nehrozi.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: barandov nova freq.11896 VDVB-S/MPEG-2 DVB-S/MPEG-4 27500 5/6 Skylink TV Nova HD - Nova Sport HD - TV Nova TV Barrandov - Golf Channel Retro Music Television Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: barandov nova freq.ešte doplnim ten satelit na streche je pre 24 bytovT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: barandov nova freq.Tá frekvencia je nová,prijímač ju nemá predvolenú, nepozná ju, takže ju musíš zadať do prijímača manuálne a naladiť. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
RE: barandov nova freq.manualne som ju dal a nič žiadny signal.Ale ani ine freq.nesedia zaujmave.Dal som blin scan a našlo par programov aj z 19,2 astri a ktomu všetko trojmo.To sem blazen!Ako je možne že programi stb najde ale každy program ma inu freq.ako ma mať v prehladoch.Nebude to nejakym zosilovačom alebo prevadzačom v skryni spoločnej anteny? :bigeyes:T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
RE: barandov nova freq.skôr by som povedal že má v prijímači zle nastavenú LO konvertora...Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.
|
marval450
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 1 463 |
![]() |
|
RE: barandov nova freq.a už je to tu: zrejme lacné jednokáblové riešenie STA s obmedzeným počtom TP a s progr. meničom frekv., ktoré by mal preprogramovať len ten, kto to inštaloval. Treba ho zavolať, prihodí do systému 11895, zrejme jeden TP vypustí, ak je tam monoblok, tak niečo z 19,2 a zadá údaj novej frekv. pre užívateľov, kde si to majú naladiť./ pozri si napr. SCHWAIGER EKU 825 / |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: barandov nova freq.Vyzera to takČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: barandov nova freq.vador dik potom ma tiež napadlo iba to.T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
![]() |
|
![]() |