Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

časopis skylink a NGC HD

Všimol si niekto v časopise čo posielali predplatitelom je aj program na National Geografic Channel HD?Ja mam iba WILD HD.Že by sa ešte niečo chystalo?

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO
Odpověď v diskusním vlákně

RE: časopis skylink a NGC HD

možno po MS :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Taky jsem si všiml. Docela by mě potěšilo, kdyby ho také přidali :-)

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

THXKO

Máte už v plánu některé další programy, které by mohly obohatit nabídku. Je mi jasné, že konkrétní byste asi v tomto případě nebyl, zkusme to tedy trošku jinak. V jarní nabídce se objevil program Nat Geo Wild HD. Proč jste divákům nejprve nenabídli klasický National Geographic HD?
Původně jsme měli v plánu zařadit oba tyto programy současně. Oba tyto programy měly být na platformě Satelitte BG k dispozici. Původní plán počítal s tím, že bude používán FEC (ochranný interval, pozn. red.) 5/6 u HD traspondéru, a že bude mít tím pádem 66 Megabitů a tyto programy tam budou moci být společně. Po vzájemné dohodě došlo ke změně technických parametrů na FEC 3/4, to znamená, že dnes je to transpondér ve stejných parametrech jako ten náš. To však znamená, že se kapacita snížila na 60 Megabitů a tam už by nebylo možné zařazení obou programů bez snížení kvality obrazu. Proto jsme se rozhodli prozatím odložit start tohoto programu do okamžiku, až Satelitte BG otevře nový transpondér, což se plánuje na období června - července.

robokop
Registrace: 5/2009

Takže jun jul,aj tak fajn že ho planuju pridať.Myslel som že maju preklep ;)

THXKO

nemajú a možno bude EUSP2Hd cz potom :)))

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

ten eurosport 2HD bych brala asi väčšina tu pritomnych,len neviem či by zostala aj cena HD baličku :)

THXKO

jsem zvědavý na ten nový bulharský TP. možná tam budou některý atraktivní programy. Skylink si z toho jistě třeba dva ty nejlevnější vybere

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Eurosport 2HD je tiež v tom programe.

petuliček
Registrace: 7/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra