![]() |
|
HBO HD zvuk.stopaMám ji na Skylinku opačně - english/czech. Navíc už drahnou dobu nejde ani epg. U SD ok, ale na to dlouho koukat nejde.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Nie si samnejak sa im tie audiostopy prehodili. To mas v ramci vyucby anglictiny:-) |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
Tomik535tak na to nekoukej a buď chvilku s námi,tady je lepší zábava R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
RE: HBO HD zvuk.stopaKoupil jsem si HBO HD od Skylinku na dva mesice ale musim za tu dobu rici ze prehozene en/cz a EPG knicemu povazuju za naproste drobnosti, tento kanal trpi u Skylinku mnohem vice jinymi problemy... Rv |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: HBO HD zvuk.stopaTo je fakt, aspoň se přestal sekat.. :)) Kvalitu upscale u HD programu nehodnotím, ale u filmů v nativ se mi nezdá vůbec špatná. Bohužel na 94cm zrcadle panasonic s předpotopním rozlišením to není tak výrazné. Ale zase je to každopádně lepší než drátem do oka za 200Kč(rozuměj prima UHD) ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: HBO HD zvuk.stopaŘekl bych, že Skylink za to nemůže. Když provozovatel kanálu HBO HD dodá film s přehozeným zvukem, tak s tím Skylink nic nenadělá. Nebo snad Skylink připojuje zvukovou stopu až před "posláním nahoru"? Vždyť to bere odněkud z distribuční trasy. Stejně tak to bude s EPG. Když provozovatel daného kanálu nedodá informace (nebo je dodá špatně) tak podle toho to EPG pak vypadá.Ale klidně mě opravte, jestli se mýlím. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
![]() |