![]() |
|
Sport 1 GermanyNajednou mi přestal fungovat příjem Sport 1 Germany, dříve DSF. Má někdo podobný problém? Ještě předminulý týden běželo vše OK, teď jsem se vrátil z dovolené a tma. Nikde na netu jsem nic konkrétního nenašel, ani o případné změně frekvence,jen že v Německu jsou lidé s podobným problémem, ale bez vysvětlení nebo řešení. Na kanálu je tma a hláška "žádný signál". Proskenování nepomohlo. Na stejném TP běží např. i stanice TELE5, u které je podobný problém. Všechny ostatní kanály např. Skylinku včetně všech nových běží OK. Díky! |
johny265
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 107 |
![]() |
|
Ide to normalne aj v HDSD verzia:Astra 19,2 12480 V |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Sport 1 GermanyAstra 19,2 12480V 27500 |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: Sport 1 Germanyno to vím, s frekvencí ani naladěním jsem nehýbal, jedině mě napadá pohnutá parabola, ale když vše ostatní jde OK, tak mně to připadá divné. I FEC je 3/4, takže to snad tak citlivé není... |
johny265
![]() |
|
Nejaka rodicovska kontrola?Ci to nebude tym, ze teraz vnoci tam uz bezia ine sporty... |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Sport 1 GermanyASTRA 23.5 EMUNe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
2dunajPojistka to asi nebude. Blbý nejsem, 12 mi taky není a u signálu vidím víceméně nula... Proto se ptám. Jinak bych si pomohl sám. |
johny265
![]() |
|
Re: Sport 1 (DSF)nepíšeš co máš za přijímač,ale proskenuj ten transp. a pokud se ti ten Sport 1 načte a neobjeví následně v seznamu,tak tam již někde JE...! R^ |
710nav
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 647 |
![]() |
|
Re:Sport 1njn,sry..když nemáš signál... ;P ;P |
710nav
![]() |
|
RE: Sport 1 Germanyno právě že nenaskenuje. Mám Vantage 7100. Já vidím problém s tím signálem, je ale divný, že všechno ostatní jede bez problémů a jenom tento TP ne. Resp. když jsem proskenovával, tak asi tak jednou za 5-10 vteřin signál naskočil a pak zase zmizel. Takže to naskenovalo stanice se jménem "No Name", které neběží. Navíc Sport 1/DSF jsem měl uloženo v seznamu už předtím, takže to není nově skenovaná stanice. Pořád mě napadá ta hnutá parabola, ale proč, když žádný vítr nebyl, nikdo se na ní nevěší a vše ostatní běží OK, včetně citlivějších TP na signál něž je zrovna tento. A jak říkám, na fórech v Německu jsem našel lidi se stejným problémem, ale bez jasného vysvětlení, co s tím... :(( |
johny265
![]() |
|
RE: Sport 1 GermanyNepises jestli jedes na monoblock ci samostatne konvertory s diseqc prepinacem.Muzes mit pohlou parabolu,nekde povoleny F konektor,ci vadny prepinac diseqc samostatny nebo v monoblocku.Pricin muze byt vice. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
to johny265nyní tam je nějaký logo AstroTv -teleshopping ,tak fakt nevím ,teletex Sport 1 (kartářka,nebo kartář..?)10,30 Bundesliga Pur |
710nav
![]() |
|
RE: Sport 1 GermanyMuzes mit vlhkost v F konektoru a koaxialu.Voda dela divy. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Sport 1 Germanymám 2 samostané LNB, ale problémům s diseqc přepínačem nevěřím. To se mi prostě nezdá. Všechno ostatní z 19,2 běží bez problémů, včetně ORF, různých komerčních i veřejnoprávních Němců. To samé s 23,5, žádný problém. Jenom ten jeden jediný TP. A je divné, že od stejného data (začátek května nebo příp. konec dubna) se to samé "náhodou" stane i dalším lidem třeba v Něměcku. Ale co, obejdu se bez toho, většinou tam stejně nic není, německý basket už nedávají, maximálně tak házenou a ta je pro mě zajímavá až tak na úrovni MS nebo olympiády ;) |
johny265
![]() |
|
RE: Sport 1 GermanyTeď jsem na jednom fóru našel, že tento TP může být kompletně "odstíněný" třeba bezdrátovým telefonem v blízkosti koaxu. Je fakt, že vedle něj stála zapnutá chůvička na malou. Tak uvidím, zkusím ji večer, až budu doma, dát pryč. třeba je to ono. |
johny265
![]() |
|
Re: Sport 1 (DSF)nemůžeš to testnout na jiném přístroji?? Parabola má kolik?Větřík se přehnal,tak zkus tu parabolu...voda je také někdy prevít,ale asi ta parabola..Nevzdávej to,pracuj s chutí usilovnou.. ;P :zombie: R^ |
710nav
![]() |
|
RE: Sport 1 Germanymám 80cm, takže rezerva je velká. Zkusím jak to jde lidem v okolí. Každopádně díky všem za snahu R^ ;) |
johny265
![]() |
|
Vyměň konvertor za jiný typ.Na motoru mám nyní Smart Titan Single, Sport+ a Tele5 vypadává.Na multifeedu mám Smart Titan Quad a všechno jde bez problémů, bez výpadků. Jiný, nový Smart Titan Single na multifeedu = signál na Sport1 a Tle5, vypadává... Nevím jestli to nezpůsobuje WIFI, je blízko, 4m od parabol. Jsou ale i LNB, které za stejných okolností případného zarušení dokonce bezchybně pracují a jsou to i staré "bukary" - Sharp 0,6dB z doby blahé paměti rozkvětu Analogu. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
![]() |