Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Sport 1 Germany

Najednou mi přestal fungovat příjem Sport 1 Germany, dříve DSF. Má někdo podobný problém? Ještě předminulý týden běželo vše OK, teď jsem se vrátil z dovolené a tma. Nikde na netu jsem nic konkrétního nenašel, ani o případné změně frekvence,jen že v Německu jsou lidé s podobným problémem, ale bez vysvětlení nebo řešení. Na kanálu je tma a hláška "žádný signál". Proskenování nepomohlo. Na stejném TP běží např. i stanice TELE5, u které je podobný problém. Všechny ostatní kanály např. Skylinku včetně všech nových běží OK. Díky!

johny265
Registrace: 3/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Ide to normalne aj v HD

SD verzia:
Astra 19,2
12480 V

dunaj
Registrace: 8/2009

RE: Sport 1 Germany

Astra 19,2 12480V 27500

puder
Registrace: 5/2008

no to vím, s frekvencí ani naladěním jsem nehýbal, jedině mě napadá pohnutá parabola, ale když vše ostatní jde OK, tak mně to připadá divné. I FEC je 3/4, takže to snad tak citlivé není...

johny265

Nejaka rodicovska kontrola?

Ci to nebude tym, ze teraz vnoci tam uz bezia ine sporty...

dunaj
Registrace: 8/2009

ASTRA 23.5 EMU

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

2dunaj

Pojistka to asi nebude. Blbý nejsem, 12 mi taky není a u signálu vidím víceméně nula... Proto se ptám. Jinak bych si pomohl sám.

johny265

Re: Sport 1 (DSF)

nepíšeš co máš za přijímač,ale proskenuj ten transp. a pokud se ti ten Sport 1 načte a neobjeví následně v seznamu,tak tam již někde JE...! R^

710nav
Registrace: 10/2006

Re:Sport 1

njn,sry..když nemáš signál... ;P ;P

710nav

no právě že nenaskenuje. Mám Vantage 7100. Já vidím problém s tím signálem, je ale divný, že všechno ostatní jede bez problémů a jenom tento TP ne. Resp. když jsem proskenovával, tak asi tak jednou za 5-10 vteřin signál naskočil a pak zase zmizel. Takže to naskenovalo stanice se jménem "No Name", které neběží. Navíc Sport 1/DSF jsem měl uloženo v seznamu už předtím, takže to není nově skenovaná stanice. Pořád mě napadá ta hnutá parabola, ale proč, když žádný vítr nebyl, nikdo se na ní nevěší a vše ostatní běží OK, včetně citlivějších TP na signál něž je zrovna tento. A jak říkám, na fórech v Německu jsem našel lidi se stejným problémem, ale bez jasného vysvětlení, co s tím... :((

johny265

Nepises jestli jedes na monoblock ci samostatne konvertory s diseqc prepinacem.Muzes mit pohlou parabolu,nekde povoleny F konektor,ci vadny prepinac diseqc samostatny nebo v monoblocku.Pricin muze byt vice.

HYPER
Registrace: 11/2010

to johny265

nyní tam je nějaký logo AstroTv -teleshopping ,tak fakt nevím ,teletex Sport 1 (kartářka,nebo kartář..?)
10,30 Bundesliga Pur

710nav

Muzes mit vlhkost v F konektoru a koaxialu.Voda dela divy.

HYPER
Registrace: 11/2010

mám 2 samostané LNB, ale problémům s diseqc přepínačem nevěřím. To se mi prostě nezdá. Všechno ostatní z 19,2 běží bez problémů, včetně ORF, různých komerčních i veřejnoprávních Němců. To samé s 23,5, žádný problém. Jenom ten jeden jediný TP. A je divné, že od stejného data (začátek května nebo příp. konec dubna) se to samé "náhodou" stane i dalším lidem třeba v Něměcku. Ale co, obejdu se bez toho, většinou tam stejně nic není, německý basket už nedávají, maximálně tak házenou a ta je pro mě zajímavá až tak na úrovni MS nebo olympiády ;)

johny265

Teď jsem na jednom fóru našel, že tento TP může být kompletně "odstíněný" třeba bezdrátovým telefonem v blízkosti koaxu. Je fakt, že vedle něj stála zapnutá chůvička na malou. Tak uvidím, zkusím ji večer, až budu doma, dát pryč. třeba je to ono.

johny265

Re: Sport 1 (DSF)

nemůžeš to testnout na jiném přístroji?? Parabola má kolik?
Větřík se přehnal,tak zkus tu parabolu...voda je také někdy
prevít,ale asi ta parabola..Nevzdávej to,pracuj s chutí usilovnou.. ;P :zombie: R^

710nav

mám 80cm, takže rezerva je velká. Zkusím jak to jde lidem v okolí. Každopádně díky všem za snahu R^ ;)

johny265

Vyměň konvertor za jiný typ.

Na motoru mám nyní Smart Titan Single, Sport+ a Tele5 vypadává.
Na multifeedu mám Smart Titan Quad a všechno jde bez problémů, bez výpadků.
Jiný, nový Smart Titan Single na multifeedu = signál na Sport1 a Tle5, vypadává...
Nevím jestli to nezpůsobuje WIFI, je blízko, 4m od parabol. Jsou ale i LNB, které za stejných okolností případného zarušení dokonce bezchybně pracují a jsou to i staré "bukary" - Sharp 0,6dB z doby blahé paměti rozkvětu Analogu.

bob.r
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra