![]() |
|
Sky Italia (okamžik pravdy)Tak dneska dorazila karta taky tak po cca.8 dnech vrazil jsem jí s velkou obavou do Fergusona HF 8900 asi po třech sekundách přjímač detekoval kartu napsal Videoguard a obraz naskočil v menu sice na kartu není vidět pouze její číslo a systémové ID ale pevně věřím že to bude chodit,obrazově jsem velmi potěšen oproti českým mazanicím je to nebe a dudy navíc každý kanál má i originál anglickou stopu a mám těch dokumentů a discovery asi 30 plus spousty fotbalu a hlavně muziky a za cenu kolem 420 kč měsíčně,směšné chtěl bych tímto poděkovat vortimondovi za návod jak na to a pro ostatní Ferguson HF8900 emu soft orig.karta videoguard OKFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)skohy - čekám že otestuješ tu Arivu 200,mám v Itálii rodinu tak by jsem to mohl prubnout.Zgemma H9 combo-OpenATV 6.4.Parabola no name AL 112/97,motor DG 240S,2x karta Freesat,tv LG 65QNED91Q/
55FUC8160 Finlux s modulem Smit Cl+.Příjem pozic 80E - 45W.
|
Jarous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 099 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Ale dobrej Tip,dávám klobouk dolů před pánem kterej to tu vyčuchal a otevřel pár jedincům oči,že za svý peníze mohou mít i kvalitu s kvantitou fakt teda super čučím jak trouba jestli je to vůbec možný..ale asi je když mi to běží doma v TV možná trochu nastane problémek jestli ty zápisy nepřijdou ale do Diabla se mi moc nechce a vím že na Vantage to běží tak si ho holt koupím,furt to vyjde levneji než nějakej pirát ve strachu že ten fotbal ani nedokoukám a při tý ceně nemá cenu vůbec špekulovat a já teda doufám že to ta vlajková lodička HF8900 podrží a že to pojede bez problémůFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)skohy,to si nejak draho kupil,ja mam sky italy na rok za 52 eciek a kompletdreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
lubo540Psal jsem to tu..draho koupil protože jsem chtěl balík co není v nabídce kombinací(blbej jsem dost ale našel jsem si že má kombinace neexistuje...což je Musica...a nic a vona se hlavně normálně dle tarifů jak už psal vortimond nedává tak je prostě vždycky k full grátis ale já chtěl hlavně tu jejich MTV Classic takže všechno ostatní je pro mě bonus,občas je někdo takhle blbej že si něco nevýhodnýho ve vašich ičích zaplatí ale zas můžu ohromovat sousedy s fotbalem v HD ač o něj nestojím :)))Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
lubo540No ale my se tady bavíme o předplacenejch kartách, ne o pay-serverech. Vůbec nemám nic proti tomu posílat ročně pár tisíc do Itálie. Ani náhodou mi to nevadí. Naopak.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
lubo540Ahá tak to jsem fakt draho koupil ale nemusím nic nastavovat a modlit se jestli nás tam pak nebude moc a hlavně mám klidný spaní a jak napsal vortimond čím víc je podpoříme tím to možná bude levnější pro všechny a v tomto případě to platí dvojnásobně na co šárovat když to jde ofiko,taky ukradnu co jde ale už jsem minule psal že to mnohdy stojí ofiko méně než piráta a za tím si stojím :((( pirátem pouze pokud to nejde jinak a chci to,tak asi takhle júFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Tak jsem na rychlo shlédl jejich nabídku a mám v tom chaos, 6 mesi di visione di 2 Channel Pack a scelta tra Serie TV / Intrattenumento , Bambini , Documentari SPORT ,CALCIO,O CINEMA TUTTO IN HD € 65,00Pochopil jsem to tak že za 65 eček si můžů vybrat dva pakety z téhle nabídky na 6 měsíců. Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Ariva 200 NDSHele tak mi to nedalo a šel jsem to vrazit vedle do Arivy,ještě tedy dnes za tepla 1.06B7 patch karta se po vypnutí a následovném zapnutí detekovala jako NDS 01 bez možnosti vstupu do menu karty ale... program z frekvence 12731h 29900 34 naskočil hned,takže Ariva to taky ovládá nevím sice jak často zápisy chodí a jak se s tím ty polský křápy poperou ale vím že aktuálně to jede R^ R^ R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)je to nabídka 2 + 1(to je u všech prepaid karet stejný) 2 ze základní nabídky: Musica, News, Bambini , Documentari, Intrattenimento a k tomu 1 z prémiový nabídky: Calcio, Cinema, Sport Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
satmanaTo spíš koukej na nabídky z ebay.it protože na ofiko stránkách se mi to taky moc nezdálo ale maj prostě nějaký akce co psal vortimond a ty ten prodejce na ebay má vychytaný takže spíš ten ebay a najít si tam zrovna aktuální balík a je toFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)A ta HD nabídka programů je už zamíchaná v těch nabídkách např. hd fotbal je v galciu atd. není zvlášt nabídka hd, si připadám jak (nevhodné slovo) :) .Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Najdi si na ebay it tu nabídku za 69 EUR. Ta se mi zdá dobrá, protože tam se nemusíš starat o to poštovný. Je to jednotná cena 15 EUR do celý Evropy. A karta je skutečně na šest měsíců.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
satmanaOni to neberou jako brož,prostě balík a HD k tomu automaticky se prostě vysílá HD a SD a to je demokracie něco si zaplatíš a k tomu máš automaticky všechny HD programy které k patřičnému balíku patříFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Jde vidět že italové dělají zábavu pro lidi zatímco naše republika pro peníze.Digi Tv top platforma
|
satmana
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)A bacha. Je tam rovněž levná karta za 39 EUR, kterou si ale musíš registrovat sám. Je to bez asistence. Takže číst. Je to tam jasně napsaný.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
napr. card sky italiahttp://cgi.ebay.com/CARD-SKY-ITALIA-TV-PREPAID-ITALY-3-MONTHS-CALCIO-/280669224256?pt=UK_ConEle_SatCableFreeview_RL&hash=item4159307d40-------
|
dubs
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 237 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)To je zase jenom na tři měsíce. Ta karta za 69 EUR + 15 EUR poštovný je na šest měsíců.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
modul...Tak já jsem pro ni taky rozhodnutej.Tuhle sezónu dokoukám přes polský CANAL+ a v červenci si objednám SKY IT. Jen musím pořádně zjistit nějaký modul (nechce se mi měnit rok starý TECHNISAT DIGIT HD8+).Ale co jsem zatím hledal na netu tak ten modul bude asi problém.Jediný co mne radil i Vorti je X-CAM PLATINIUM , u kterého prodejce i uvádí podporu těchto karet , ale v diskuzi k výrobku píše , že to nezkoušel.Kdyby někdo měl zkušenost s nějakým modulem podělte se. |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Já jsem ti neradil X-CAM ale GIGA CAM Blue. Ten se dá koupit levně taky na ebay od jednoho Turka co provozuje v Německu eshop. Prodává to právě i zároveň na ebay (kvůli kartám HD Plus). Ale taky za to nemůžu ručit ani náhodou, můžu ti akorát zaručit že ti ho pošle :laughing: protože ho od něj mám. Já ho používám právě na tu kartu HD+Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)hm tak to kdyžtak budu muset risknout.To znamená , že si k tomu budu na experimentování asi muset pořídit i CAS 3 programátor ,že jo? |
keramik
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 631 |
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)A vortimond radil dobře,to sem ani nepsal vrazil jsem to do xcamu mám tam ten soft 3200 a po minutě nic i když to tu někteří prodejci deklarují jako OK pak sem to vyndal a vrazil do Ferdy žádný jiný pokusy jsem nedělal ale minuta se mi zdála hodně možná se ten modul chytí ale nikdo neví co by v něm mělo bejt korektně nahraný aby to fachčilo tak spíš doporučuju ten Vantage co má pan vortimond nebo aktuálně Ferguson jestli se zápisy dostavěj a asi Diablo tam to taky chodíFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)ne on ti to pošle i se softem. To se tak dělá. Co by s tím chudáci dělali normální lidi, co se chtějí prostě dívat na TVVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Hele du na hokej,ráno napíšu jestli je Ferguson stabilní nechám si to celou noc zapnutý do vypalovačky a mrknu ráno jestli to furt jede bez problémůFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Viva Italiawww.youtube.com/watch?v=KfOdUmlqC-c Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Sky Italia (okamžik pravdy)Jak se tady někdo ptal co si vybrat, tak jsme tady psali, že taková "standardní" kombinace určitě asiSport + Documentari + Intrattenimento Jinak cokoliv, ale tahle kombinace se asi prodává nejvíc. Nevím. Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57 | |
![]() |
|
![]() |