Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Sky Italia (okamžik pravdy)

Tak dneska dorazila karta taky tak po cca.8 dnech vrazil jsem jí s velkou obavou do Fergusona HF 8900 asi po třech sekundách přjímač detekoval kartu napsal Videoguard a obraz naskočil v menu sice na kartu není vidět pouze její číslo a systémové ID ale pevně věřím že to bude chodit,obrazově jsem velmi potěšen oproti českým mazanicím je to nebe a dudy navíc každý kanál má i originál anglickou stopu a mám těch dokumentů a discovery asi 30 plus spousty fotbalu a hlavně muziky a za cenu kolem 420 kč měsíčně,směšné chtěl bych tímto poděkovat vortimondovi za návod jak na to a pro ostatní Ferguson HF8900 emu soft orig.karta videoguard OK

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Sky Italia (okamžik pravdy)

Ahoj Skohy, kdybys jel kolem, doval na test Sky Italia kartu, vrazíme do Argusů, ty by na UNI čtečky měly zkousnout všechny karty včetně zápisů.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

Jinak tohle jsou všechno pochopitelně akční nabídky, který ovšem trvají prakticky nepřetržitě už dost dlouho. Co se týče výhledů do budoucna standardní cena je 30 EUR / měs. Osobně bych zaplatil i to, kdyby došlo na nejhorší. Není to rozhodně žádná nedostupná cena.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@ojoj jasně,jinak těch programů je 83 z toho 10 HD fotbalů a 14 SD,karta ve Ferdovi drží tak se těším až bude nějakej fotbálek v native

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

tak to závidím že si takhle vychutáš konec ligových soutěží.Ten modul co doporučoval Vorti by dle zahr. fór a neofiko firmwarů měl na 99% fungovat a tak multikulturně nechám po polákovi vydělat na příští sezónu pro změnu německého Turka a Itala

keramik
Registrace: 1/2007

keramik

A to nemáš Arivu?Nebo HF8900 či Vantage,tady taky píšou že xcam je ok ale mě teda po minutě nic neudělal,třeba kdybych ho prosil tak by se možná chyt protože kartu viděl ale nepsal NDS a ke kartě psal protected tak nevím

skohy

já mám necelý rok technisat a jsem spokojenej s obrazem , obsluhozu a se vším.A nechci kupovat zase nový stroj.Když nebude zbytí tak třeba jo , ale mám nastevenej motor , seřazený programy a dělat to pořád dokola... Navíc tady mám integrovaný modul na HD+ , karta byla součástí. prostě to zkusím přes ten modul a když ne , tak pak holt budu muset koupit zase další stroj.

keramik
Registrace: 1/2007

Dostal sa mi do ruk Dreambox 500.Priniesol ho jeden obcan chorvatska a na tom Dreame isiel cely balik SKY Italia bez karty.Nestacil som pozriet pod akym EMU to islo,majitel mi povedal ze mu to prislo z Ciernej Hory s tym ,ze to pojde stale ,comu ale neverim.Pozriem co je v tom Dreame nahrate .

mino52
Registrace: 1/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra