![]() |
|
Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylinkZdravim Vás. Plánujem kupit prijmac Showbox VITAMIN 5000 HD. Chcem ale vedieť, bude mi fungovat ICE karta od Skylinku? A ešte, bude fungovat aj v roku 2013, nakolko do konca roku 2012 vypínajú kodovanie Cryptoworks? A posledna otázka, budem musiet k tomuto príjmaču kupiť aj nejaký modul aby mi prečítalo kartu? Cryptoworks modul alebo Irdeto modul? Ak áno, tak ktorý? Ďakujem |
marian22
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...ano bude vyskúšané ;) R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...a musim kupit nejaký modul aby mi tento príjmač precital ICE kartu?Ci stači kupit kartu, tu zasunut do príjmača a funguje? :) |
marian22
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...potom neskor funguje aj v čítačke aj v module R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...marian22:Nedaj sa zavádzať, miesto tých zbytočných rečí Ti mal "Jupi" radšej napísať pravdu že Showbox Vitamin má s každým a to aj najnovším FW problémy a karta síce ide ale nestabilne. Chybové hlášky (kodovaný program) a zamrzanie sa stále opakuje. Neviem aký používa "jupi" FW ale robí to prakticky každý! Korejskí smradi si asi robia z odberateľov srandičky. Rv |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...Nibiru aký by si mi poradil príjmač? Rad si necham poradit. idem to všetko objednavat v jeden den a nechcem kupit ziaden brak |
marian22
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...Sme na tom rovnako - tiež vyberám a mal som medzi "vybratými" aj Showbox Vitamin ale jeho problémy ma odradzujú, možno niečo z HD-boxov (reklama skáče hore) alebo nejakú špičku ako je Vantage. Skylinkom doporučené prístroje sú pre mňa nepoužitelné (mimo iného sa nedá spracovať záznam programu na PC).Momentalne Ti poradim fakt neviem, lebo neviem ani ja sám čo nakoniec kúpim... :-/ |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin...chlapci mámho 5mesiacov a žiadne problémy snim nemám mam tam najleší soft 99.26 s/w Vitamin 5000HD a ide všetko aj ice karta R^🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Showbox VITAMIN 5000 HD + ICE Karta skylin..Mám ICE kartu přímo ve čtečce, používám FW 99.45 a žádné potíže s příjmen memám. Tato sestava by měla bez problémů fungovat i po roce 2013. Nezamrzá, zápisy chodí bez problémů. |
tondak
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
![]() |