Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

MS 2011 Slovensko zapas CZE-USA v 16:15

Hoši kde sledovat na netu tento zápas? Je mi jasné že to bude na CT4 ale jsem v praci na na netu CT4 neni LIVE. Pomůže někdo? Předem moc díky, je to přece zápas ROKU!!! A jako velký fanda to musím vidět aspon po očku. ;)

SPAWN
Registrace: 1/2010
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97
Odpověď v diskusním vlákně

koso77

co ty seš za hnupa ???? :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround: :lookaround:

marksony
Registrace: 3/2006

koso77

koso = kosodélník

GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100

milev1
Registrace: 7/2007

@koso77

Takhle jsi tu loni při finále s rusákama taky otravoval, pamatuju si na tebe ty šmudlo!
Kšá, kšá!

Martin79
Registrace: 7/2008

bublajs

neboj já v 70 letech čtu ještě velice dobře.

amater
Registrace: 12/2010

RE: MS 2011 Slovensko zapas CZE-USA v 16:15

tak si precti jeste jednou tento radek:
před psaním zkontrolovat, zda máte vypnutý CAPS LOCK

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

bubli

se opakuju ale píšou

před psaním !!!

zkontrolovat, zda máte vypnutý CAPS LOCK

tonek
Registrace: 1/2009

koso77 BAN !!!!!!!!!!!!!!

Admini asi spí........ :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

zaco BAN? ze nedrzi ceskym hokejistom? :D

radolaco
Registrace: 2/2010

Švédi budou nepříjemní:-(

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

Gratulujem

Teším sa s Vami.
Dúfam že to dotiahnete až do konca.
Fandím a budem fandiť.
Goo...Goo...Goo...GOOOOL

stanowat
Registrace: 9/2004

tak myslim ze so svedmi to lahke mat nebudete...skor by som povedla ze tvrdo narazite ak budete hrat ako vcera s amikmi..tak ste z kola von..

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

tuleň

si myslí že je chráněnej
ale ti co z něj stáhnou kůži to nevědí

tonek
Registrace: 1/2009

to radolaco (a ADMINI ať se probudí)

A ty "nadávky" přehlížíš......?Admini zde tedy vůbec nefungují !!!! R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

to uz ako mam chapt tvoj komentar? tak ze vlastny nazor sa tu neakceptuje? sag vcera kto bol sudny ten videl ze cesi ledva korculovali..amici sa okolo nich prehanali ako vichor..akurat boli slepi ako patrony inac je to uz po prvej tretine 0-3

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Tuleň

Vy hrajete čtvrtfinále dneska...??? Vlastně ne, ty vaše "hvězdy" už pohasly dávno!!! :laughing: :laughing: Včera jsem byl v Bratislavě, ale s prominutím, takovýho vola jsem mezi slovákama nikde nepotkal. Byla supr atmosféra a slováci fandili s náma!!!! R^ R^

kasi71
Registrace: 5/2008

ta výhra nad "B"-týmem USA není zase taková senzace. možná kdyby se jednalo o A-sestavu někde na olympiádě. myslím, že Švédové i tak papežožrouty jednoznačně pošlou zpátky do kostela

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Poldi SONP Kladno - Výběr ameických universit 4:0

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

Je fakt, že zítra se Śvédy to bude o třídu těžsí boj, než včera s USA. V první třetině nás výrazně přebruslovali, ale podržel nás golman. Takhle to ale bylo v historii už mnohokrát!!
Vorti ať nemyslí, ať jde raději něco dělat.
USA tam neměli B-tým, ale spíše E-tým. Podívejte se na jejich základnu a na naší. Na tyhle věci se nehraje, jednou to je MS v ledním hokeji, reprezentace tam pošlou hráče dle svého uvážení a víc to nemá smysl rozebírat.

Na Švády bude platit opět silový hokej, česká chytrost a především skvělý golman. Letos máme po dlouhé době všechno, tak proč by se to nemělo povést.
Když se to nepovede, tak vlezu na stožár, sundam českej dres a bude pokoj.

Jen mě sere, že jedu příští týden do Alp a má být docela zima, tento týden byli pětadvacítky, příští má být kolem patnáctky, to bude Grossglockneru pěkná kosa, ach jo...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon: mas ale vyhodu, muzes to ovlivnit - tam proste nejezdi, kdyz ti to nevyhovuje :-D

davebj1
Registrace: 3/2008

saxone, není pravda že bys na mě nějakým záhadným způsobem doplácel třeba jenom zprostředkovaně přes X institucí desetník ročně. ani to ne. ono dneska na tom pracáku se nedá moc dlouho vydržet, to už dávno skončilo. dneska to prostě posílají velice rychle kamkoliv. a nemůžeš nic odmítnout. jsou to takový zaměstnání, kde berou každýho kdo tam vleze :laughing: jedná se třeba stálou noční někde v pekárně nebo v tiskárně a podobně. takových zaměstnání existuje nepočítaně a platy jsou tam na úrovni předměstí Moskvy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Vorti - Zase máš ale klid a můžeš sedět na Parabola a psát blbosti celý den.

davejb1 - to je pravda, ale je smůla, že to nevyšlo o jeden týden.

On Air!

Saxon

no a co. já jsem si nikdy o sobě nemyslel, že píšu něco, co ještě nikdo nikdy neviděl a neslyšel. asi před deseti lety jsem poslal jeden článek do časopisu FF a stydím se za to do dneška. i když už mě to nepronásleduje jako noční můra. přesto z toho mám stále blbej pocit.

vortimond

vortimond

Z toho si nic nedělej, já mám taky kolikrát pocit, že co dělám žádnej smysl nemá. Třeba když točim nějaké povídky k nám do rádia, které poslouchaji lidi akorát kvuli dechovkám.
Raději bych šel točit tu dechovku, nebo i zametat před barák - má to podle mě větší smysl. ;)

On Air!

Saxon

nagano fuj

doufam ze ti hovada nevyhrajou zlatou to by byla tragedie naroda :razz: i tak je česko je celi traged,tak nevim proč furt tady zakladate tohle vlakno tohle je o satelitni technice a ne o nejaky (nevhodné slovo)ní hokejistech

mandikcz
Registrace: 3/2011

mandik

Tragedií národa jsou takoví tupci jako ty.
Hokejisti nás sice nespasí, ale přichystají nám alespoň pár pěkných chvil v roce.

On Air!

Saxon
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra