![]() |
|
hokejahoj čsko švedsko 1-1 |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 127 | |
![]() |
|
Swedish traditional folksongTak to je opravdu nářez! ;P |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
...chlapi úprimne.....naozaj vám z toho hokeja už zajeb.va ??? ;P ,Nikto učený z neba nespadol,ale (nevhodné slovo)ov zhadzovali !!
|
sivko44
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 437 |
![]() |
|
RE: hokejnení to "nářez" :laughing: ale napiš mi co je děsivější. když někdo poslouchá black metal a zároveň chodí do kostela. nebo když se někdo živě zajímá o satanismus a poslouchá tohle. já myslím, že je to asi tak na stejno. minimálně :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: hokejHoši slovenský, zase prohráváte. To už je opravdu smůla. :))) :)) ;) R^ |
pluto
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 71 |
![]() |
|
RE: hokejpluto: Si si nevypol Timeshift. :laughing:AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: hokejTo jsi špatně pochopil vše od nás na východ je RusiaDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: hokejZanechte těch nacionálních mindráků a těšte se z pěkného hokeje. Finsko v. Švédsko a Rusko v. Česko. Jde tu hlavně o hokej,sport a zábavu! ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: hokejsatmam : vše od nás (z Prahy) na východ je Rusia.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
LucaBrazzaCZ bylo myšleno pro nechápavé poslední jánošíky. :razz:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: hokejtaky švédská baladahttp://www.youtube.com/watch?v=1Hdgb53QVaY |
miloush
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 80 |
![]() |
|
LucaBrazzaPre nas na zapad su chudaci. |
jukon
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: hokejMohol by admin túto nacionalisticko-šovinistickú diskusiu zrušiť? Debilkovia nech sa idú odbavovať na iné fóra, Parabola ja o niečom inom. |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 206 |
![]() |
|
vortimondsi zrely na psychijatriu po tvojicch prispevkoch s kym byvas? Rv |
jukon
![]() |
|
RE: hokeja tím myslíš jako který příspěvky? já jsem vždycky na straně soupeřů českých a slovenských týmů, jestli sis nevšimnul. ta vzájemná přízeň je vždycky oboustranná. málokdy se stává, že se potká naivita s vypočítavostíVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: hokejco se týče původu nešťastnýho data pátek 13. to jsem si nevymyslel, jedná se o text okopírovaný z internetový encyklopedie. co se týče písně původem ze švédska, mně se to líbí. má to i velice zajímavý a tragický příběh. není to žádná typická lidová píseň, která by byla o ničem. a co se týče satanismu/pohanství vím že se to mezi křesťany vykládá jako duševní porucha. mezi psychiatry je i hodně křesťanů.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: hokejinac zaujimave ako inokedy vzdy bistri ceski komentatori nevideli jednoznacne vlastny gol na 4:1 ktory si dal Elias (spod betonu Pavelca)...musia ho mat velmi radi :8) |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: hokejJestli někomu nepřeju medaili, tak Putinstánu.Takže bronz, jinak mě fakt zklamou! |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
Kontrolní otázka!Co udeláte kdýž český tým nebude mistři světa :))) :))) :))) :))) |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: hokejrusi cely sampionat hraju velke kulove. nechapem ako mohli prejst cez canadu. asi obetovali jahna :))) :)))zajtra mate dost velku sancu uhrat aspon bronz..s finmi by som vam neveril..ale rusov mozete dat dole v pohode..oni len soluju ...netrafia ani prazdnu branu..a suboj o bronz odkorculuju..im chyba motivacia vyhrat..oni iny kov ako zlato neuznavaju. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
nechapes?,......je to tak, zajtra bude tretie miesto, to si pis.. |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 264 |
![]() |
|
.martin...ale ja im prajem,hoci ti to je ukradnute... |
gugel
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 264 |
![]() |
|
RE: hokejjaronovak: si stupidní čobolský primitiv |
elo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 30 |
![]() |
|
elotrochu uber pepo |
jukon
![]() |
|
RE: hokejKeby mal niekto vážny zaujem pozrieť si ešte raz debakel mam nahratý cely zápas v HD kvalite Česko - Švédsko (IIHF MS 2011) [TvRip] :laughing: |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
pro jaronovakjá bych měl spíš zájem, o zápas GER vs SVK (to jak si bezejmenní němci dělají dobrý den ze slovenských hvězd, pokud by jsi na to z toho tvýho onanování tady, náhodou nevěděl o který zápas mě jde) Předpokládám, že ho jako správný fanoušek a odborník hokeje máš určitě také v HD kvalitě :laughing: |
srutic
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 79 |
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 127 | |
![]() |
|
![]() |