![]() |
|
Česko-Ruskojak to dopadne? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
RE: Česko-Ruskoplat 350EU/měs je bída, ale za to přece nemůže Evropská unie.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Česko-Ruskorusko-česko-6-2 |
ferko1237
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 664 |
![]() |
|
SaxonA kto za to može,ceny zapadoeuropske po obchodoch a platy vychodoeuropske. |
jaronovak
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 236 |
![]() |
|
RE: Česko-Ruskomůže za to EU. česko i slovensko by mělo usilovat o vystoupení z EU. co nejdřívVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
hošiAle i tak mám čechov rád.Týmto chcem pozdraviť spolubojovníkov čo služili na vojne v 89-91 v Stříbro 8015.Takže je jedno kdo dnes vyhrá.A už sa nehnevajte ja osobne poznám vašu náturu.Za hocjaku blbosť sa viete rozčertiť :))) :))) :))) |
jaronovak
![]() |
|
@jaronovaknato,že si tak "starý" bys měl mít více rozumu a nepsat jsem takové ptákoviny ohledně našich(českých) hokejistů.Tuzex si pamatuje každý,kdo zažil "komanč".A to,že si tedˇkom hov*no koupíš tak zato si můžeš jedině sám.Pindat jak je vše drahé dovede každý,ale musíš se k tomu přizpůsobit.nikdo ti nedá nic zadarmo-komanči tu už nejsou a rohlíky za 30haléřů už nikdy neuvidíš :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 959 |
![]() |
|
@jaronovakBrďo, ve Stříbře jsem byl já, ale v 94. V 95 pak Vary.To byla nádhera. :))) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Tomik535No to teda bola.Minule som videl fotky z kasárni.No takto d.j.b.ť objekt tak to ani komunisti nedokážu. :))) |
jaronovak
![]() |
|
@jaronovakkomunisti toho dovedli dojeba*t mnohem více.A co horší,i lidské životy "dojeba*li".A nato se nesmí zapomínat..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Tak povedz čo sa buduje teraz ked si taky mudry? :lookaround: |
jaronovak
![]() |
|
@jarosnad jsem tě dobře pochopil a rád odpovím.Mám holku z Ilavi a když dojedeme tam,tak si připadám,jako o 20let zpět.U vás je to o něčem jiném,než tady.Tady se staví domky pro mladé-sice dražší,ale funguje to a pomaličku to stále jede kupředu (Jižní Morava)...Ale toˇ jen můj názor...proti slovákům jsem nikdy nic neměl a ani nemám.Mám SK rád ale hlavně slovenky(tedˇ už jen tu jednu) :laughing: :laughing: :laughing:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Ok to si bol na Morave predpokládam.Tak prid celkom na východ tu snme pozadu 50 rokov tak že koniec sveta 2012 nam nehrozí čo tu stále o tom píšu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
jaronovak
![]() |
|
RE: Česko-RuskoОНИ УЖЕ ИДУТ ЗА ВАМИ!!! :laughing: Россия! Россия!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
@jaronovakbereš to s humorem-tak to má být.Jinak se ti omlouvám.Nevěděl jsem..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
jamess96Omluva prijatá tak nech sa darí R^ R^ |
jaronovak
![]() |
|
RE: Česko-RuskoАртюхин идет за вами ВЕЛИКИЕ! Берегитесь! Он идет! :laughing:Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Česko-RuskoNo jo, bohužel Noch einmal :))) Asi musej zmlátit pořádně ještě před zápasem toho ruského blázna aby neměl zase roupy. :))) Taváričši ... damoj damoj! :razz: :laughing: |
Violista
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 363 |
![]() |
|
RE: Česko-Ruskovortimond: Pizděc búdět, balšoj pizděc pro vas .... :laughing: aspoň doufám. |
Violista
![]() |
|
RE: Česko-RuskoČesi sú dobrí, majú čo oplácať, ale myslím si že rusáci vyhrajú o gol, hraju dobre.Ale.............. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
jamess96to ze v nejakej Ilave to vypada ako vypada, neznamena, ze to je obraz Slovenska...ja som mal naopak pri potulkach Ceskom vela krat pocit ze Slovaci sa napr. o svoje pribytky a ich okolie o dost viac staraju a zveladuju si ich.Ale vobec, neviem co uz je toto za temu :D pekne sa zvrhla...inac ja som netusil ze tak strasne neznasate Rusov...aj v TV sa teraz k tomu verejne priznavate :O To Slovaci myslim Rusov zas maju celkom radi... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: Česko-RuskoPánové Stříbro 2000-2001 :)jinak naši doufám vyhraji |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Česko-RuskoLetos bronz. ;) R^ |
Violista
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |