![]() |
|
Rozlišení-720p nebo 1080i?Dobré upršené ráno,jsem vlastníkem TV Panasonnic HDready a proto mám tento dotaz.Jaké nastavení mám udělat v přijímači/Technisat Digit HD8sx/aby to bylo "tak jak má být"?Má se nastavit 720p či 1080i? Jeden říká to a druhý to, tak jak to teda je? Co bych měl mít nastaveno?Pokusí se mi to někdo vysvětlit?Možná že to tady někde bylo ale nějak to nejsem schopen najít.Dík a doufám že hezčí den :) |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
prepocet@visperPokud vim, moje Sony nechvava HD obraz 1080i 1:1 bez nejakeho orezu. Naopak SD se standardne (historicky) orezava. Je ale pravda ze k prepoctu HD dochazi nekdy i tak pokud se vysila (sit 4) 1440 sloupcu a displej ma 1920. Jinak ten prepocet zas tak trivialni neni a hlavne se da pekne zkazit. |
ivovi0
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 693 |
![]() |
|
RE: Rozlišení-720p nebo 1080i?@ivovi, to ale neznamená, že Visper nemá pravdu. Např. na mé Philips full si navolíš formát "nepřepočítaný" a pak zobrazuje to jak popisuješ. Jakmile navolíš auto, právě se o těch několik mm ze všech stran "zasune pod okraj" jak popisuje Visper.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52 | |
![]() |
|
![]() |