![]() |
|
modul IRDETO CI+ NEOTION Skylink vs. Ariva 200HDZakoupil jsem si výše uvedený modul, abych vyřešil problém s kartou ICE Výměna. V UNI čtečce jsem zaregistroval kartu ICE Výměna a začal jsem mít ve svém přijímači Ariva 200HD problémy. Některé programy HD byly zakódovány i přesto, že mám předplacený balíček Multi HD. Šlo především o Nova Sport HD, Spektrum HD, Travel Channel HD a Penthouse HD - ostatní programy jedou bez problémů. Proto jsem si zakoupil modul IRDETO CI+, tento modul se správně v zařízení Ariva 200HD inicializoval (lze se dostat i do menu CAM), ovšem po zasunutí karty ICE výměna (připomínám, že je již registrována), tak hlasí chybu Chyba chytré karty ... Vložte správnou kartu... tudíž kartu vůbec nelze v modulu načíst!!! Udělal jsem také upgrade modulu CAM, ovšem i to nepomohlo, pořád stejná hláška... Chyba chytré karty... Prosím o radu jak vyřešit tento problém... Dekuji. |
davdou
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
RE: modul IRDETO CI+ NEOTION Skylink vs. Ariva...zeleny modul Irdeto Cryptoworks slape minimalne v jedne Arive s ICE (chytrou) kartou OK |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: modul IRDETO CI+ NEOTION Skylink vs. Ariva...Předpokládám, že kartu máš v modulu správně vsunutou, to jest čipem nahoru :))) Ale už jsem někde zaslechl, že tento modul se prý v arivě hodně přehřívá, nemám to ovšem potvrzené.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
![]() |